Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
služby zákazníkům Honda Kolín - bazar
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 11:38   Citovat  

Chci se s vámi podělit o celkem zajímavou story při nákupu ojetého auta.
Přítelkyně nutně sháněla auto, zamilovala se do Accorda 7gen, ale nutnost mít auto byla silnější, tak zvažovala i Octavii.Po obvolání několika inzerátů a prohlídek několika bazarů se nic nelíbilo a dlouho se nic nedělo až minulý týden jsem v noci objevil inzerát z Hondy Kolín na ojetého Accorda. Ihned jsme druhý den ráno vyrazili směr Kolín, auto prohlédli, svezli se, auto se zalíbilo a rozhodli jsme se pro koupi. Dostali jsme nabídku na "velký" servis v hodnotě 15tis, který měl obsahovat výměnu oleje+ filtru, kabinového filtru, vzduch filtru a svíček. Ale auto by tam muselo ještě zůstat a my bychom tam museli znovu, což se nám nechtělo. Navíc jsem si jen tak pro sebe a od oka střelil cenu tohoto servisu do výše 5-6tis, když to budu dělat sám doma. Takže jsme se rozhodli pro rychlejší variantu, že si auto odvezeme ihned, ale zkusíme "uhádat" slevu 7tis s tím, že si auto berem hned a jejich nabídku na "velký" servis odmítneme.
Prodejce z bazaru běžel za šéfem (auto bylo majitele Honda) sdělit naše požadavky a vrátil se s tím, že šéf sleví 5tis, tak jsme kývli, že to berem (každá koruna dobrá), ale ještě z něj pak vypadlo, že musí sundat dálniční známku, která byla na okně vylepená (2 měsíce do konce roku HaHaaa ). No i nad dálniční známkou jsme mávli rukou, ať si jí nechají.
Ale proč to tu všechno píšu?
Při sepsání kupní smlouvy bylo dohodnuto odhlášení auta druhý pracovní den a následné zaslání TP na adresu.
Druhý den telefonát, že na úřadě nemůže úřednice z nějakého důvodu ověřit nového majitele, tak že k odhlášení nedošlo. Pokračovalo se další pracovní den a celý tento týden od pondělí.... Do dnes auto není odhlášené, doklady od vozu kdo ví kde a v Kolíně se neobtěžují zvedat telefon a když už ho náhodou zvednou, tak z nich lezou jen trapné výmluvy o tom, že auto je už odhlášené, ale že asistentka to nedala do pošty, druhý den se sám pán přizná, že na to včera zapomněl udělat, ale že dnes určitě na úřad zajde osobně. Když v jednom telefonu tvrdil, že doklady jsou již odeslány doporučeně, tak nebyl schopen dát číslo zásilky abychom to mohli ověřit, kde se zásilka nachází Chápeš! Chápeš! Chápeš!
Takže takhle se jedná se zákazníky v Honda zastoupení Kolín. Po více jak týdnu nejsou schopni odhlásit vůz na nového majitele, který složil peníze v hotovosti, a odeslat mu doklady od vozidla.
Je mi z této celé situace na to snad ne
Ještě jsem si v duchu říkal, bude rychlé a slušné jednání když se jedná přímo o Honda zastoupení, ale ejhle, ono to je snad ještě horší....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 11:43   Citovat  

Já mám Acco taky z Kolína a před těmi 5ti lety bez problémů... Prohlídka auta, záloha, pak kupní smlouva zaplacení, odjezd a za pár dní techničák ve schránce... to mi hlava nebere

Zkus poprosit Petra Vošického - auta tam servisuje, tak jestli by na ně nedohlédl. Mně Petr pomohl, když majitel dal auto protiúčtem, tak tam cinknul a auto mu pro mě hned rezervovali.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 12:08   Citovat  

jestli to trvá týden, tak bych byl v klidu... to není nic neobvyklého

máš 20 dní na reg.

z vlastní praxe Ti jen řeknu, že slíbit někomu odhlášku do druhého dne je at absurdum..
jen to svědčí o naivitě prodejce a nebo jeho pracovního nevytížení Velmi šťastný

ale jestli tam prodávají 1 auto týdně, tak proč né HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 13:15   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
jestli to trvá týden, tak bych byl v klidu... to není nic neobvyklého

máš 20 dní na reg.

z vlastní praxe Ti jen řeknu, že slíbit někomu odhlášku do druhého dne je at absurdum..
jen to svědčí o naivitě prodejce a nebo jeho pracovního nevytížení Velmi šťastný

ale jestli tam prodávají 1 auto týdně, tak proč né HaHaaa

20 dní? Od kdy? Bylo 10 pracovních...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 13:28   Citovat  

10 dnů je povinnost nového majitele aby auto přihlásil na sebe, když je v odhlášce ...
tady jde o to, že odhláška nebyla provedena jak bylo domluveno Smutný

i když teď proběhl poslední telefonát a prý jsou doklady na cestě (opět) Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 14:09   Citovat  

Ty si nakonec koupil jiné auto? Nebo tomu nějak nerozumím asi...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 21:01   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ty si nakonec koupil jiné auto? Nebo tomu nějak nerozumím asi...

pro sebe mám Accorda od Rom.a, kterému ještě jednou děkuji za perfektní jednání a přístup... z mé strany absolutní spokojenost
ale bylo potřeba ještě jedno auto, na které se celkem spěchalo, takže jsem Romanovo služby nevyužil a kupovalo se rovnou v ČR
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 21:48   Citovat  

tak to mě dost překvapuje,co se tady píše...Honda Kolín je co pamatuju ( a to již od roku 1995) velmi solidní a nikdy jsem tam na nic nefér nenarazil... Tak to koukám! no,asi hold chyba zaměstnance...klidně bych tam volal a slušně požádal pana majitele Honda k telefonu a vznesl dotaz na stav situace Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2014 , 6:03   Citovat  

Petr Vošický napsal:
tak to mě dost překvapuje,co se tady píše...Honda Kolín je co pamatuju ( a to již od roku 1995) velmi solidní a nikdy jsem tam na nic nefér nenarazil... Tak to koukám! no,asi hold chyba zaměstnance...klidně bych tam volal a slušně požádal pana majitele Honda k telefonu a vznesl dotaz na stav situace Mrk

je to tak jak píšu, a je pravda, že z toho nemám dobrý pocit a byl bych rád, kdyby to bylo jen momentální selhání jedince než trvalý stav
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2014 , 7:28   Citovat  

AAA Bazaru to trvalo víc jak měsíc Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2014 , 7:44   Citovat