Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autokoberce - výroba ITR
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 9.10.2014 , 11:46   Citovat  

Zdravím,

neprodává tady někdo nebo nevyrábí koberce?
na ebay mají pěkný za 800 + 1400 pošta, to se mi moc dávat nechce.

Co jsem koukal tak je pár firem které dělají na zakázku, několikrát jsem od nich něco bral.. a není to přesně to co bych si představoval. Tzn., můj dotaz zní, zda se tu někdo nezabývá výrobou koberců? Ideálně na míru.

Díky a čaues.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
nexus_cz je teď offline  nexus_cz
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.10.2014 , 13:19   Citovat  

Rozhodně mohu doporučit tudy odkaz pana Klepáče, dělal mi na míru koberce do C8G. Dával jsem si nejkvalitnější černý velur DURMAT obšitý kůží (jako je to ve vozech VW), cena za 4ks na míru dělaných byla 1200,- nyní prý DURMAT nahradil nějaký jiný materiál co si schválilo Audi, jmenuje se Everest a nepotřebuje prý ani fixaci.
Určitě mu zavolej, zašle ti bezplatně vzorky jednotlivých velurů. Je velice sympatický a vstřícný. Více jsem psal sem tudy odkaz včetně fotek.

Jinak ZPV dodává koberce do nových aut ŠKODA, je to dodavatel ŠKODA AUTO. Kdybys chtěl koberce vidět osobně (Praha) nebo tak, dej vědět, není problém. Já jsem na tyhle věci hroznej ras, nechci něco co vypadá jako z Tesca nebo něco co nesedí, je nekvalitní, atd.. takže jsem řekl vyrobte mi to nejlepší co jde a ať to neprošlapu + nechci nášlap pod pedály, protože se mi to nelíbí a jsem fakt 100% spokojen. Bratr objednával před týdnem, jelikož prodal VW a koupil Hondu, konečně! Úsměv Honda

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 6:44   Citovat  

nexus_cz napsal:
Rozhodně mohu doporučit tudy odkaz pana Klepáče, dělal mi na míru koberce do C8G. Dával jsem si nejkvalitnější černý velur DURMAT obšitý kůží (jako je to ve vozech VW), cena za 4ks na míru dělaných byla 1200,- nyní prý DURMAT nahradil nějaký jiný materiál co si schválilo Audi, jmenuje se Everest a nepotřebuje prý ani fixaci.
Určitě mu zavolej, zašle ti bezplatně vzorky jednotlivých velurů. Je velice sympatický a vstřícný. Více jsem psal sem tudy odkaz včetně fotek.

Jinak ZPV dodává koberce do nových aut ŠKODA, je to dodavatel ŠKODA AUTO. Kdybys chtěl koberce vidět osobně (Praha) nebo tak, dej vědět, není problém. Já jsem na tyhle věci hroznej ras, nechci něco co vypadá jako z Tesca nebo něco co nesedí, je nekvalitní, atd.. takže jsem řekl vyrobte mi to nejlepší co jde a ať to neprošlapu + nechci nášlap pod pedály, protože se mi to nelíbí a jsem fakt 100% spokojen. Bratr objednával před týdnem, jelikož prodal VW a koupil Hondu, konečně! Úsměv Honda

jo bezvadný! přesně tohle jsem potřeboval. Díky moc:) OK

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 7:15   Citovat  

Nemáš vůbec zač, opravdu za ně můžu dát ruku do ohně a pokud tam nakoupíš, budu rád za zpětnou vazbu. Úsměv Jak jsem psal, kladu na věci opravdu VYSOKÉ nároky a tady jsem byl 100% uspokojen a tak rád doporučím.

Pro naprosto přesné rozměry jsem do firmy zaslal svoje staré, originální koberce Honda, které si obkreslili, ale myslím, že to zvládnou i bez toho. Samozřejmě mi je pak poslali zpět. Určitě můžeš panu Klepáčovi zavolat, je to po telefonu zlatej chlap.

Brácha ty své (EVEREST) vyzvedl včera na Poště, posílal mi večer foto (i když nekvalitní s bleskem) Úsměv, samozřejmě spokojen. Kolega bral nějaké základní (do firemní Fobie) a taky spokojen.

koooo.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
koooo.jpg, 31 kB

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 7:31   Citovat  

nexus_cz napsal:
Nemáš vůbec zač, opravdu za ně můžu dát ruku do ohně a pokud tam nakoupíš, budu rád za zpětnou vazbu. Úsměv Jak jsem psal, kladu na věci opravdu VYSOKÉ nároky a tady jsem byl 100% uspokojen a tak rád doporučím.

Pro naprosto přesné rozměry jsem do firmy zaslal svoje staré, originální koberce Honda, které si obkreslili, ale myslím, že to zvládnou i bez toho. Samozřejmě mi je pak poslali zpět. Určitě můžeš panu Klepáčovi zavolat, je to po telefonu zlatej chlap.

Brácha ty své (EVEREST) vyzvedl včera na Poště, posílal mi večer foto (i když nekvalitní s bleskem) Úsměv, samozřejmě spokojen. Kolega bral nějaké základní (do firemní Fobie) a taky spokojen.

a kloužou ty nový koberce nebo ne? chci taky do Accorda nový koberce, ale nechci ty fixační šrouby a rvát to do koberce

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 8:03   Citovat  

Já mám ten Durmat, ten má zespodu takovou gumo-pěnu, ta s myslím, že by klouzala, nový Everest má zespodu nějaký "double face" to prý se chová jako suchý zip, zkrátka to je hrubé a neklouže, tipuji jako hrubá omítka, to má bratr a říkal, že je zatím nefixoval, že v C8G drží, ale moc toho zatím neujel, takže nechci lhát - nemám to vyzkoušené osobně. Nicméně prvotní informace co mám od bráchy jsou, že to neklouže. Ale určitě tam můžeš zavolat a zeptat se. Honda

Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 8:36   Citovat  

Já kupuji koberečky zde: Vopi. Vždycky přesně pasují a kvalita je vynikající a cena příjemná. V civiku jsem je měl pět let, u řidiče to bylo vidět, ale nikde se netrhal, nepáral. V accordu necelý rok a když je vyluxuji Úsměv tak vypadají jako nové.

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 11:11   Citovat  

Nahodou, kde by udělali přesné koberce ale červené alá Typer (samozřejmě z kvalitních materiálů)? přátele

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autokoberce - výroba ITR
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina