Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Článek: Příběh skalního hondaře, aneb 10 let s háčkem
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.1.2015 , 22:49   Citovat  

Článek: Příběh skalního hondaře, aneb 10 let s háčkem na kapotě
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 0:44   Citovat  

já chci pokračování Je to tam. DOBROU NOC tudy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 8:34   Citovat  

Pěkný. je to dobrý Koukám, že si toho vystřídal. Od doby co jsem pořídil svoji první Hondu uplynulo necelých 10let ale prošlo mi rukama jen 5kousků. To je bída to mi hlava nebere pořádnej výtlem
   Návrat  
Sabrio je teď offline  Sabrio
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 9:04  Naposledy upravil Sabrio dne 19.1.2015 , 11:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný no to si děláš prdelky čtu čtu a najednou ty kráso hezký CRX modrý Mirase nádhera čtu dál a říkám si co to, to je mi povědomí. Céro teď vlastním já předemnou ho měl Libas a potom Sumisu z JDM klubu a jsem strašně rád že prošlo rukama jenom takovejch hondařů Úsměv možná škoda toho mezičlánku mezi tebou a libasem ten jí moc nepřispěl jinak ale musím teda říct že je to ní opravdu znát i po těch letech to jezdí neskutečně dobře a je vidět že pečováno o ní motorově bylo skvěle jediná bolest je kastle ale mám s ní velké plány a uvidíš že céro je teď v dobrých rukou a dělá mi radost Úsměv

Soutežní rozlišení2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Soutežní rozlišení2.jpg, 305.45 kB
   Návrat  
Hellborn je teď online  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 9:24   Citovat  

No jo, je to bohužel tak - VTi 4D už s děláním radosti skončilo... Bueee Po skoro 300tis.km...

GetImage.jpg

GetImage.jpg, 149.43 kB
   Návrat  
Jirka1 je teď offline  Jirka1
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 10:57   Citovat  

Jo, ta modrá crx byla parádní. Byla to chyba, že jsem ji prodal a kupoval pak Ee8 ještě dvakrát znovu. Ale už vím, že pokud nebudu muset, tak tohle svoje černé už neprodám. Na tenhle model se prostě nezapomíná! Jinak bych chtěl poděkovat Daverovi, za pevné nervy a čas strávený s vkládáním a úpravami na takhle dlouhém textu, který se musel nakonec rozdělit na dvě části, protože se nevešel. Původně měl být krátký(čistě jen vzpomínka na černého civika), ale pak jsem to pojal jako takový svůj deník, abych nezapomněl... Chvála patří i Minorovi, který mi prošel velkou část textu a opravil moje chyby všeho druhu.Mrk Nakonec jsme ale většinu ponechali, protože by to vyžadovalo neúměrně času. Tak snad čtenáři pochopí.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 11:07   Citovat  

No, je pravda, že jsem si při prvním čtení dělal v duchu poznámky, co je kde třeba opravit, ale pak už jsem neměl dost sil na opravy v druhém čtení, protože je to flák textu a chtěl jsi to mít už brzy hotové.
Teď jsem si to začal číst znovu a kdybych měl přístupová práva, tak tam třeba nějaké to i/y opravím.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 11:08   Citovat  

Jak by řekl klasik: S kompem mu to moc nejde, ale srdce má na správném místě

Minimálně by to takhle řekl chirurg Úsměv

AVE JÁ
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 11:47   Citovat  

Sabrio napsal:
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný no to si děláš prdelky čtu čtu a najednou ty kráso hezký CRX modrý Mirase nádhera čtu dál a říkám si co to, to je mi povědomí. Céro teď vlastním já předemnou ho měl Libas z JDM klubu a jsem strašně rád že prošlo rukama jenom takovejch hondařů Úsměv možná škoda toho mezičlánku mezi tebou a libasem ten jí moc nepřispěl jinak ale musím teda říct že je to ní opravdu znát i po těch letech to jezdí neskutečně dobře a je vidět že pečováno o ní motorově bylo skvěle jediná bolest je kastle ale mám s ní velké plány a uvidíš že céro je teď v dobrých rukou a dělá mi radost Úsměv
co si pamatuji, tak měla trochu chycené plechy na kufrových dveřích,lehce jiný odstín dveří. Vínově obtažené budíky v kapličce, rozsypaný tripoid na přední poloose u řidiče-ten jsem měnil, lehce jiný odstín dveří, motor v pohodě i s převodovkou v pohodě. Ten co ji měl po mě se věnoval snad amerikám,nebo tak něco a chtěl ji jen jako zábavu na léto. Měl ji krátce a parkoval kousek odemne, takže jsem ji sem tam vídal. Koupil do ní ten volant se žlutou proužkou nahoře. Já avo přihlašoval na česke papíry. Ty už budeš mít asi novy techničák,neb se to celkem točilo to auto. Můžu ti poslat veškeré fotky co jsem s ní pořídil a ty odkazy v článku na videa ti snad fungujou. To jsem to auto zrovna vezl od Mirase s kámošem
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 12:04   Citovat  

Zcela náhodně jsem na tenhle příběh narazil včera před půlnocí a že jako půjdu asi spát avšak jsem se dal do čtení a najednou koukám hodin jak na kostele ale zas takový veselejší bylo to usínání. Jirko palce nahoru.mimochodem na to Čáslavsko jezdíš furt?
   Návrat  
Sabrio je teď offline  Sabrio
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 12:13   Citovat  

No určitě budu rád za každou historii mého auta to je pravda odstín dveří nesedí a korozi někdo řešil výměnou lemů ale bohužel né zrovna hezky vše se bude dělat budíky už jsou original Úsměv jako důkaz toho že se u mě má už konečně dobře přikládám mou druhou lásku Úsměv kterou jsem kupoval jako svoje první auto a mám ji do teď už asi 5 let mám ještě Prelude 4g potom jsem koupil jedno černé vtecové crx které jsem prodal a koupil tu tvojí bývalou tu mám teď druhým rokem. Takže mám 3 krásky doma Úsměv Přemýšlím že bych ještě k rodince přikoupil Accorda 7G na denní ježdění Velmi šťastný Velmi šťastný

3_574.jpg

3_574.jpg, 218.3 kB

10504793_867894199909036_4467036643540404138_o.jpg

10504793_867894199909036_4467036643540404138_o.jpg, 228.95 kB

crxHonda club.jpg

crxHonda club.jpg, 237.02 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 12:17   Citovat  

PeteZ napsal:
Zcela náhodně jsem na tenhle příběh narazil včera před půlnocí a že jako půjdu asi spát avšak jsem se dal do čtení a najednou koukám hodin jak na kostele ale zas takový veselejší bylo to usínání. Jirko palce nahoru.mimochodem na to Čáslavsko jezdíš furt?
jo jezdím tam pořád i když od té doby co již nežije babča a je tam jen strejc s rodinkou tak už tak jednou za půl roku a to už musí bejt. Naposledy v létě jsem navštívil Potěhy 149, naproti Jzd. Chystám se tam zase teď někdy.Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 12:45   Citovat  

Sabrio napsal:
No určitě budu rád za každou historii mého auta to je pravda odstín dveří nesedí a korozi někdo řešil výměnou lemů ale bohužel né zrovna hezky vše se bude dělat budíky už jsou original Úsměv jako důkaz toho že se u mě má už konečně dobře přikládám mou druhou lásku Úsměv kterou jsem kupoval jako svoje první auto a mám ji do teď už asi 5 let mám ještě Prelude 4g potom jsem koupil jedno černé vtecové crx které jsem prodal a koupil tu tvojí bývalou tu mám teď druhým rokem. Takže mám 3 krásky doma Úsměv Přemýšlím že bych ještě k rodince přikoupil Accorda 7G na denní ježdění Velmi šťastný Velmi šťastný
tak to jsi teda borec! Tolik aut! Ja mám výčitky i z toho, že chci kupovat c4.g. Dohc tu z Plzně černou,jestli se teda neprodala. A to mi křáplo minulý týden a chtěl jsem nákup auta odsunout a pořídit jednou za život CBR 600F a užít si ježdění na motorce.
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 12:51   Citovat  

Moc pěkný počtení Úsměv OK
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 12:59   Citovat  

Jirka1 napsal:
tak to jsi teda borec! Tolik aut! Ja mám výčitky i z toho, že chci kupovat c4.g. Dohc tu z Plzně černou,jestli se teda neprodala. A to mi křáplo minulý týden a chtěl jsem nákup auta odsunout a pořídit jednou za život CBR 600F a užít si ježdění na motorce.

Jo kdybych do toho začlenil i motorky tak na tom budem v počtu dost podobně. U mě v podstatě vychází, že jsem od nějakých 15ti let koupil každý rok nějaké vozidlo (auto, motorku) a to tam nemusím počítat ty co šli na díly. ty byli navíc pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 13:11   Citovat  

Minor napsal:
No, je pravda, že jsem si při prvním čtení dělal v duchu poznámky, co je kde třeba opravit, ale pak už jsem neměl dost sil na opravy v druhém čtení, protože je to flák textu a chtěl jsi to mít už brzy hotové.
Teď jsem si to začal číst znovu a kdybych měl přístupová práva, tak tam třeba nějaké to i/y opravím.
no tak to musíš na Davera, ten má celý zdroják,ale pokud tam není nic veleostudného už bych to nechal. Přeci jen dostat palicí,nebo odepsaným monitorem po hlavě za půl roku na Honday bych nechtělVelmi šťastný.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 19:16   Citovat  

Jo a ještě jsem do článku zapomněl zakomponovat toto video.. Patří k bílé replice EK9 a odehrálo se na již zmiňovaném letišti u Chrudimi. Úsměv

<https://www.youtube.com/watch?v=SB2qoxSmwzc>
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 21:26   Citovat  

Luxusní čtení je to dobrý

...a roztočená vačka z D16A6 potáhne motostrojem na čtyřech kolech jak rozezlená vychovatelka grázla za ucho!!! Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 21:29   Citovat  

Petr 78 napsal:
Luxusní čtení je to dobrý

...a roztočená vačka z D16A6 potáhne motostrojem na čtyřech kolech jak rozezlená vychovatelka grázla za ucho!!! Velmi šťastný

no tak já nevim.. no.. to mi hlava nebere mně to prostě napadlo Se stydím
   Návrat  
Hellborn je teď online  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 21:36   Citovat  

Ty fotky VTi (v práci mi nejdou) vyvolávají vzpomínky na super 4 roky... Se stydím
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 21:39   Citovat  

Jirka1 napsal:
no tak já nevim.. no.. to mi hlava nebere mně to prostě napadlo Se stydím

Ne, právě že parádní přirovnání je to dobrý
Tenhle "román" musí hltat všichni co se motají kolem aut. Řekl bych, že si něčím podobným prošel snad každý z nich a zná ty pocity.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 22:21   Citovat  

Dík! Úsměv
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 22:49   Citovat  

Super cteni
   Návrat  
Doktor.cz je teď offline  Doktor.cz
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 23:00   Citovat  

Perfektní!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2015 , 5:15   Citovat  

Hellborn napsal:
Ty fotky VTi (v práci mi nejdou) vyvolávají vzpomínky na super 4 roky... Se stydím
ja zjistil, že takhle to mám u všech aut. Je to nostalgie a touha vrátit staré časy. Když jsem to na jaře začal psát v buse po konečných, prohrabával jsem se Exifama ve fotkách a mailama, abych si vzpomněl,jak to vlastně bylo. Z hrůzou jsem zjistil, že moje vzpomínky už jsou dost deformované. Trochu jsem si vyčítal, že jsem si nenechal alespoň tu první hondu, ve které jsem seděl,jako památku na ty doby, které už nikdy nevrátím. Jo a taky jsem začal chodit s radostí do práce:-D. V podstatě jsem to všechno do podrobna znovu žil.
   Návrat  
futureboy je teď offline  futureboy
PříspěvekZaslal: 20.1.2015 , 8:56   Citovat  

Moc pěkný čtení.To mi to včera v práci uteklo Cool Ať se daří s Hondama dál. Honda
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2015 , 8:31   Citovat  

to modrý crx vt s 90tis. najeto sem v roce 2010 koupil já Úsměv
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2015 , 12:11   Citovat  

Parádní čtení, prej bazarník Velmi šťastný Tu bílou EK9 si z Chrudimi pamatuju, párkrát jsem ji potkal, dokonce nezapomenu jak mě předjížděl v kopci u průmyslovky, nádhernej zvuk Velmi šťastný
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2015 , 12:38   Citovat  

Repi napsal:
to modrý crx vt s 90tis. najeto sem v roce 2010 koupil já Úsměv

Lechyho Céro z Havl.Brodu. Jsem ho měl kupovat tenkrát já. Byl jsi odvážnější. Lechy ho tu nedávno někde poptával zpět OK
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2015 , 18:33   Citovat  

Jofrey napsal:
Lechyho Céro z Havl.Brodu. Jsem ho měl kupovat tenkrát já. Byl jsi odvážnější. Lechy ho tu nedávno někde poptával zpět OK

zkončilo někde v trutnově.. R3S říkal že ho tam semtam vídává a že prej je pořád hezký, že to týpek nezbastlil Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Článek: Příběh skalního hondaře, aneb 10 let s háčkem
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina