Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Facebook skupina
Fórum: Dotazy a návrhy pro vedení OS H-C
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 1
Antme je teď offline  Antme
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 23:58   Citovat  

Řekl bych, že admini (respektive Josef Kučera) skupiny na Facebooku to začínají vážně přehánět a jdou proti základnímu pravidlu svobody projevu. Tímhle stylem se moc nereprezentuje jako zástupce Honda Clubu.
Ačkoliv banování vulgarity je vcelku nesmyslné jelikož můžou z fleku vyhodit 80% lidí tak to může bejt budiž ale když se někdo osočí proti nějakému názoru Admina ( pozn. redakce Velmi šťastný Admin není král) tak je hned vyhazov a blokace. Snižováním počtu přispěvovatelů snižujete i kvalitu clubu. a v dnešní době je FB mocnej nástroj informací,rad atd. Budiž. aŤ si admini zametou před vlastním prahem a naučí se něco o sociálních sítích a komunikací s veřejností. A jestli začnete s formulí Pravidla jste odsouhlasili tak jedna základní chyba. Veřejnost si nikdy nenechá líbit když s ní někdo tzv. vyje*ává.(pozn. redakce stav kdy jedna osoba/sdružení/skupina atd hanlivě zachází/podvádí/znehodnocuje osoby/sdružení,skupiny ostatní.) A Vám adminům se to začíná velice dařit na tom FB. P.s jesti jsem se dotknul některých nezůčastněných adminů omlouvám se ale je vás víc. p.s slovo rozporování není adekvátní termín pro vyjadřování na sociálních sítích. Opět pozn .redakce nejste králové ani bohové. Howgh domluvil jsem. Martin Hakr( Tímto bych chtěl oznámit ukončení působení i zde na fóru H-C což má i za příčinu žádného dalšího poplatku pro Club. Lidi užívejte auta ať Vám to frčí.!! Úsměv H+ papa papa sopťa sopťa sopťa sopťa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 0:19   Citovat  

S pravidly jsi souhlasil vstupem na fórum i vstupem do FB skupiny. To že jsi je nečetl vůbec, nebo ne celá, tě vůbec neomlouvá. Stejný postup by dnes i kdykoliv jindy udělal kdokoliv z našeho týmu, kdyby byl aktuálně přítomen. Případně při nejbližší příležitosti.

Vyhrožováním mé osobě likvidací a rozbitím držky od pana Buriana jste to dokonali do absolutního vrcholu vašich osobností.
   Návrat  
Antme je teď offline  Antme
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 0:23   Citovat  

Laskavě opět chybně nepřiřazuj Buriana ke mě. Jen psal do jiné skupiny. tečka. To že jednáte jak malý holky a fajnovky za to můžete jen vy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 0:43   Citovat  

Znáš toto? tudy odkaz
Pokud ano, neobhajuj vaše chování na FB skupině a chovej se podle toho co je v odkazu. Vstupem sem i do FB skupiny jsi s tím souhlasil.

Pokud ne, můžeš odejít, dveře máš otevřené...
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 0:46   Citovat  

Já bych to tady uzamknul, protože je zbytečné řešit pravidla která jsou již jednou dána. S adminem souhlasím přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 1:04   Citovat  

Jsem pro uzamknutí obou zcela zbytečných témat. Toto téma a téma zde: tudy odkaz
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 4:49   Citovat  

Pepo,
ještěže nikam tam na FB nechodím.

Protože je krásně vidět, že někdo zná zejména svá práva, naprosto neuznává, že je potřeba nějaká korekce, protože svoboda projevu, jak jsem pochopil, má být absolutní a pravidla jsou k ničemu. Myslím, že pokud se to někomu nelíbí a přistupuje k takovýmto prohlášením, pak se nedá nic dělat a budeme se muset obejít bez některých příspěvků od současných členů, kteří odejdou.

Mrzí mne to, ale C´est la vie.

Pepo: je to dobrý
   Návrat  
PIWEL je teď offline  PIWEL
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 9:03   Citovat  

mě přijde ta korekce, pro někoho cenzura, ještě docela mírná, některé výblitky co jsou schopni lidi na FB stránce honda clubu vyprodukovat, to není jen na vyhazov ze skupiny, to je na znovuposlání do základní (u některých případů snad i zvláštní) školy, semtam nějaký výchovný políček...a když někdo začne adminovi vyhrožovat, pánové pardon, ale je to vrchol trapnosti a ubohosti, takový člověk by těch výchovných zasloužil i víc...pevně stojím za administrátorským týmem a obdivuji jejich snahu o zkulturnění tamního prostředí je to dobrý
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 9:18   Citovat  

od ty doby co Jofrey cisti fcb to hned vypada lip a neni tam tolik bordelu. Já bch to mazal ještě víc, protože bordelu a balastu je tam mraky a vypada to tam jak u nejakych decek.
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 9:58   Citovat  

Tak tak, domnívám se, že Jofrey se ještě drží, prohazoval bych bez varování Velmi šťastný
Od tý doby, co se udělal nábor nových správců se to alespoň dá číst, do té doby to bylo na jeden příspěvek, který stál aspoň trochu za přečtení deset dalších naprosto stupidních či vulgárních je to dobrý
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 10:03   Citovat  

Jofrey: máš můj obdiv, já už bych na to neměl nervy. Za to, že se člověk snaží dobrovolně všem prospět a udržet nějakou jakž takž úroveň, dostávat takovou čočku, to je fakt na nervy ze železa.
Je to až skoro neskutečný, jak se někteří lidé dokážou bít za svá "práva".
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 10:03   Citovat  

Na Facebook taky nikdo jiný,než děcka se zastydlou pubertou nechodí. Kdo chce radu kolem Hondy,jde sem,samozřejmě i já,na Facebook se jde člověk jen pobavit nad tím,co dokáží někteří jedinci vymyslet...
Jinak ta věta z prvního příspěvku,cituji "Ačkoliv banování vulgarity je vcelku nesmyslné jelikož můžou z fleku vyhodit 80% lidí...",smutné že se tolik mladých lidí neumí chovat a vyjadřovat...
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 12:43   Citovat  

Je spravny ze se to na fb takhle redukuje, protoze jak to tam vypadalo a chvilema jeste vypada tak to je des.

Myslite si, ze nekoho jako mrzi, kdyz sem napisete jaky jste chudinky, ze vas nekdo vyhodil ze skupiny a ze na truc teda odchazite z honda klubu ?
Pokud se neumis chovat podle tech pravidel, tak naopak vsichni zajasaji.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 12:54   Citovat  

to je divný.. jsem relativně mladej (25), chodím sem, chodím na FB.. A nikdy jsem s žádným adminem neměl problém to mi hlava nebere kde bude problém? Asi jinde.. Hrábněte si do svědomí a až se naučíte chovat, tak se vraťte.. papa Já jsem tu spokojenej VTEC
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 12:54   Citovat  

přesně. zamknout topic kterej je o ničem. mamka neposlouchala tak to píše tady. nejlepší by bylo tu skupina na facebooku smazat. a jestli tam někdo něco založí tak s tim alespoň nebude mít klub nic společnýho. musel jsem z tý skupiny odejít. spamuje to zeď, neustále se tam opakujou ty samý dotazy a příspěvky a celkově je úroveň dost nízko (a teď nemam na mysli jen gramatiku ale celkově myšlení lidí jež je tam ventilováno)
   Návrat  
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 13:32   Citovat  

..a nebo tam shání 5x denně Civica za 15 tisíc pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 14:14   Citovat  

83427 napsal:
přesně. zamknout topic kterej je o ničem. mamka neposlouchala tak to píše tady. nejlepší by bylo tu skupina na facebooku smazat. a jestli tam někdo něco založí tak s tim alespoň nebude mít klub nic společnýho. musel jsem z tý skupiny odejít. spamuje to zeď, neustále se tam opakujou ty samý dotazy a příspěvky a celkově je úroveň dost nízko (a teď nemam na mysli jen gramatiku ale celkově myšlení lidí jež je tam ventilováno)

No jo,ale některé ty skupiny se jako klubové tvářily...

Podpora členů je velmi potěšující. je to dobrý
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 14:37   Citovat  

Mám návrh na předvýběr "rizikových jedinců" - většina "dětí" co si potřebuje něco dokazovat za pomoci vulgarit apod., vlastní EJ9 (samozřejmě čest výjimkám). Nejsem pro škatulkování, ale bohužel to tak je...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 14:49   Citovat  

Myslím že topic o ničem. Založen někým, kdo nebyl účastník sporu za účelem dalšího prostoru pro vytvoření FW.

Minimálně na dobu určitou využiju svého božského práva a topic zamykám.

PS: děkuji za lekci o fungování sociálních sítí. sopťa sopťa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Facebook skupina
Fórum: Dotazy a návrhy pro vedení OS H-C
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina