Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
central civic 6g
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2008 , 20:42   Citovat  

zdarec.
mam problem s centralem na civicu.jde o coupe hathback ek4.uz delsi dobu mi z niceho nic nesel central.neresil sem to v zime.dnesla jak bylo teplo sem rozebral tapucko a zjistil sem ze motorek je v pohode u spolujezdce napojil sem to na trvdo a v pohode.nevite kde hledat rele centralu? nebo kde jak nejlepe to odzkoouset kde je problem?
jinak mi blbne i okno u spolujezdce kdyz mam u ridice otevrene dvere tak okno od ridice nejde ovladat.asi bude nekde kabel skriply .dikes za info
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Váša je teď offline  Váša
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2008 , 22:31   Citovat  

jestli mas problem s centralem a s oknem v jednych dveri tak jdi po dratech hlavne v miste mezi dverima a karoserii,jinak ja mam krabicku centralu za kastlikem.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2008 , 9:33   Citovat  

okno jde zavrit kdyz jsouo ridicovy dvere zavrene.ale central nejede vubec.musim jeste zkusit kde je problem. od ridicovy strany

Verča je teď offline  Verča
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2008 , 9:54   Citovat  

zkus si vyměnit baterku Hihi Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.2.2008 , 9:56   Citovat  

Verča napsal:
zkus si vyměnit baterku Hihi Velmi šťastný

hahahaha pořádnej výtlem to me fakt nenapadlo pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

sedim na skoleni Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 18:33   Citovat  

tak a je dneska po problemu.pekne sem se s tim trapil a do toho jeste aji blblo okno neslo zavirat nahoru.tak sem to stahl dolu a uz sem to okno nestahl nahoru a (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) sem se a zajel za elektrikarema.no a nakonec se vyresilo to ze byli 3 kabely skriple spise utrhle pres pruchodku mezi dverma.jak central tak okno uz jede Úsměv ale byla to pekna jebarna hehe

bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 0:29   Citovat  

Ahoj hondari, chci se Vas zeptat, mam tedka nove civica aerodecka 1.5 vtec a zajimalo by mne, zda nejde nejak zjistit, jestli nemam central na dalkovy ovladani nebo ne. Ke klicum ovladac nebyl, ale myslim, ze se mohl ztratit jeste pred koupi (auto mi dovez Alicante ze Svycar a taky nevedel, jestli to ma dalkac nebo ne). Ptal sem se v honde a tam mi rekli ze je nutny neco rozebrat za cca 1600 a pak se teprv zjisti jestli to ma dalkac nebo ne. To se mi ale nezda, nevite nekdo o nejakym jinym zpusobu, nejakych snimacich ci senzorech a podobne, podle kterych by to slo zjistit?Kdyztak diky moc za rady:-)

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
lukes je teď offline  lukes
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 9:37   Citovat  

Mrkni do servisního manuálu, kde by měla jednotka být a zkus ji tam najít. Vím, že jednotka centrálu - origo je ve dveřích řidiče. Možná, že to bude ta samá, akorát s anténkou, takže na to mrkni. Jinak si myslím, že koupit centrál za 750Kč tě vyjde levněji, než dělat v Hondě ztracené dálkáče. Zapojit to umí každý vrtal, takže pokud aspoň něco znáš, není problém. Toť můj názor

bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 10:27   Citovat  

Ok, diky za radu. Jak to myslis koupit central a zapojit? V honde sem se ptal, co by slo delat, kdyby tam ten dalkac nebyl a rikali ze by to vyslo tak na 15 tis. - zapojit kompletni kabelaz atd. To se da udelat nejak jednodusejc, koupit neco za 750 a jenom zapojit bez rozvadeni kabelu?

lukes je teď offline  lukes
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2010 , 11:58   Citovat  

Jasně, dej si do seznamu dálkové ovládání centrálního zamykání a hledej co se ti bude líbit. Jestli tam už máš centrální zamykání, není problém tam zapojit 4dráty + volitelně 2 na blinkry a je.

exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2012 , 20:20   Citovat  

ozivim tema.. dal jsem si do civica central na DO a potrebuji poradit kam pripojit kabl na svetla.. u crx2g/civic 4g sem to vzdycky pripojil na tlacitko vystrazneho trojuhelniku, nasel sem 2 draty a 2 draty z jedntoky sem na to pripojil a bylo.. jenze ted mam central s jednim vyvodem pres diodovy mustek na blinkry, ale rikal, sem si, ze to napojim na parkovacky tak jak jsem to mel na impreze, jenze tam uz to tak bylo.. tak me zajima, jestli nekdo nevi, ve kterem konektoru jsou parkovacky a nejlepe, ktery je to kabl Úsměv v manualu sem to ted hodinu hledal a nic sem nenasel.. zatim to mam smotane ve dverich u repraku a bojim se, ze budu muset shodit na chvili dvere jinak to pres tu pruchodku stejne neprotahnu.. diky za rady přátele

eman07 je teď offline  eman07
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 19:14   Citovat  

zniceho nic me pri odemykani a zamykani prestala blikat jedna strana blinkru.Blika jen ridicova,pritom blinkry i vystrazne funguji normalne.Nevite kde nastala chyba?

Vinchenzo je teď offline  Vinchenzo
0
PříspěvekZaslal: 6.3.2015 , 11:35   Citovat  

Zdravim.Jedna se o civic ep2. Uz sem tuto temu psal na fb ale nikdo mi neporadil takze to davam sem. Zaclo mi blbnout dalkove odemykani na Civicu. Tak sem vymenil baterku a zase to slo nejakou dobu. Nedavno mi to zaclo zase blbnout, odemnknout dalkove neslo ale zamknout ano. Pritom klickem odemknu centralne i zammknu v poho. No a uz mi to ted dalkove nejde vubec Smutný. Nevite mi nejak poradit? Kdybych koupil novou sadu centralniho zamykani musel bych tam montovat i nove motorky na odemykani nebo se to da nejak poprepojovat?

Obsah fóra Honda-club.cz   
central civic 6g
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina