Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic 5G Coupe omezovač?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kopy je teď offline  Kopy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2015 , 21:32   Citovat  

Ahoj Honda - fans Úsměv Chci se optat protože jsem přesné info nikde nevygooglil a youtube mi nedává jasnou odpověď. Kde má mít motor D15B7 omezovač v sérii? Teta Wiki řiká že max power je při 5900, tomu by odpovídal i můj omezovač kterej je na 6500ot. Ale na YT ho drtivávětšina má dál i když píší že se jedná o sériové motory. Měl jsem po koupi auta problémy s IACV ale ty už byly odstraněny. Tak mě zajímá jestli je muj omezovač následkem tohoto problému nebo(třeba) i jiného. Nebo je tam kde má být? Popřípadě jak jste na tom vy? Děkuju za odpovědi. A pokud by toto téma už někdy řešeno bylo račte mi prominout Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.5.2015 , 21:58   Citovat  

Motor D15B2 má omezovač na 7200 otáček a po přestavbě na D15B7 mám ten omezovač trochu dřív,zhruba kolem 7000 otáček...
Jinak nevím jestli se mi to zdá,ale před swapem to šlo k omezovači lépe,o omezovač se brnklo snáz než teď,teď si připadám jak když tam ten motor strašně nutím...
   Návrat  
Kopy je teď offline  Kopy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2015 , 8:31   Citovat  

Kmóďa napsal:
Motor D15B2 má omezovač na 7200 otáček a po přestavbě na D15B7 mám ten omezovač trochu dřív,zhruba kolem 7000 otáček...
Jinak nevím jestli se mi to zdá,ale před swapem to šlo k omezovači lépe,o omezovač se brnklo snáz než teď,teď si připadám jak když tam ten motor strašně nutím...
Aha no takze i podle Tvyho auta ho mam niz. Ono nevadi, podle me auto jde do otacek velice dobre. O omezovac brnkne hned. Ale porovnani mam jen s Accord a Prelude 2.0. Ty jdou do otacek hur. Premyslel jsem jestli to neni treba jen neprosnost budiku. Ty byly taky meneny. Ale merit jsem to nezkousel. Zkusim natocit video. Kazdopadne diky za odpoved Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Civic 5G Coupe omezovač?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina