Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
kochanekjr: Civic 6G 1.5 vtec MB3
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kochanekjr je teď offline  kochanekjr
PříspěvekZaslal: 14.3.2015 , 11:58  Naposledy upravil kochanekjr dne 6.5.2015 , 14:03, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tak jsem se i já rozhod se pochlubit se svou kočičkou. Ne, není se čím chlubit Velmi šťastný Jde o anglána 18 letého kluka který si po Stilu, Laguně a Octávce řekl že si koupí Hondu. Koupě byla lehce unáhlená. Auto bylo obuté na 2x 185/60 a 2x 175/70 kolech, ještě do kříže, z toho 3 kola proti rotaci Velmi šťastný Baterka K.O. Výfuk držel na eska páskách, jako, jak jsem později zjistil, každá druhá věc v autě Velmi šťastný Homokinetický kloub mrtvý, tlumiče, jestli se tomu teda dalo takhle říkat Velmi šťastný, jevily známky tak 400 tisíc km Velmi šťastný přitom 192 tisíc kilometrů podle výpisů z technických sedí. Tak to koukám! No, s cestou přes celou republiku stála 19 tisíc Velmi šťastný ale dostal jsem supr rádio SONY takže si nemůžu stěžovat.
Zatím tedy vyměněno:

2014
svody z 1.4 + lišty na okna 250 korun, tímto bych chtěl poděkovat hodné paní na vrakáči přátele
1500,- tlumiče KYB od kamaráda, musím říct že drží slušně. akorát se po instalaci objevilo vrzání ze zadní části auta, možná to dělalo už před tím ale, nejsem si jist Velmi šťastný kdyby někdo věděl čím by to mohlo být ať napíše Velmi šťastný
1200,- baterka VARTA
800,- 2 slušné barumky a přezutím
500,- olej+spreje na dutiny

2015
800,- homokloub s výměnou
800,- lanovody + vodní pumpa (zatím bez výměny...)
900,- brzdové destičky na zadek
900,- 3x povaření výfuku Velmi šťastný

Momentálně ještě řeším brzdy, ale jsem student takže peníze se shání těžko. Po maturitě mám domluvenou práci v británii, tak snad si něco dovezu, a budou větší úpravy (uvažuji o kratší převodovce) Úsměv Zatím to chci dát do stavu bezpečného vozidla (tím myslím hlavně čepy) Úsměv

popelky.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
popelky.jpg, 44.42 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
thomast je teď offline  thomast
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.3.2015 , 20:26   Citovat  

kochanekjr napsal:

1500,- tlumiče KYB od kamaráda, musím říct že drží slušně. akorát se po instalaci objevilo vrzání ze zadní části auta, možná to dělalo už před tím ale, nejsem si jist Velmi šťastný kdyby někdo věděl čím by to mohlo být ať napíše Velmi šťastný
1

To bude asi hlavní silentblok v podélném ramenu na zadní nápravě je to dobrý
   Návrat  
anosh je teď offline  anosh
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 13:53  Naposledy upravil anosh dne 28.7.2021 , 16:45, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Ma to pekny.Jsi z varu vid? Tak snad se nekdy potkame a zavtecujem spolu
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 15:40   Citovat  

Ahoj,
vítám Vás v Showroomu.

Nechť se Vám ve zadaří a podaří.

M.
   Návrat