Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Parkovací čidlo crv 3g
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kub92 je teď offline  Kub92
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 11:19   Citovat  

Zdravím. Nemáte někdo funkční zadní čidlo na crv 2008? V hondě za něj chtějí 7 tisíc. A me se nějak zblaznilo občas pipa i když tam žádná překážka není
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 12:14   Citovat  

Kub92 napsal:
Zdravím. Nemáte někdo funkční zadní čidlo na crv 2008? V hondě za něj chtějí 7 tisíc. A me se nějak zblaznilo občas pipa i když tam žádná překážka není

Otazkou je, zda myslis vylozene zadni nebo ty rohove, nalakovane? (rohove jsou vsechny 4 stejne).
Pokud se jedna o to rohove, nalakovane, tak se na nej podivej zblizka - v jakem stavu je lak na cidle? Vypada jako "vybublany"? Je vypoukly? Je pod nim zoxidovana vrstva? Pokud ano, tak tu vrstvu seskrabej na kov, lehce osmirgluj a bude to normalne fungovat... Pripadne to muzes znova nastrikat lehkou vrstvou laku...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kub92 je teď offline  Kub92
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 13:55   Citovat  

Je to na stredovym to černý. Je vypoukly a loupe se no. Takže to mám oskrabat dát trochu laku a bude to ok?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 22:02   Citovat  

Kub92 napsal:
Je to na stredovym to černý. Je vypoukly a loupe se no. Takže to mám oskrabat dát trochu laku a bude to ok?

Rekl bych, ze na tech stredovych cernych je spis nejaka vrstva plastu ci co to je. Kazdopadne to sloupni, ocisti tu oxidaci co bude pod tim a bude to makat (tedy snad Úsměv ). Ja to pak nalakoval (to rohove) korekturkou, nicmene to stejne zase za chvili zacalo "kysnout", takze jsem to sloupnul podruhy a nechavam to jen tak holy uz dlouho a normalne to maka a zadnej "lisejnik" se na tom nedela...
   Návrat  
Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 9:07   Citovat  

je to normální hlavně u těch prostředních začne se loupat černá barva protože to koroduje a hlásí to překážku KO měl by jsem mít pár kusu doma nové Úsměv kdyžtak sz cena se dá domluvit přátele
   Návrat  
michalb je teď offline  michalb
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 16:21   Citovat  

Mám CR-V III (r.v.2007) a nefunguje mi ani jeden senzor, přičemž mi na multifunkčním displeji svítí nepřetržitě pouze pravý přední. Jak se tu již probíralo, zrovna tento senzor je celý oloupaný a zoxidovaný. Je mi záhadou, proč mi nefungují ostatní. V příručce je psáno, že jestliže systém detekuje závadu, na multifunkčním displeji se zobrazí VŠECHNY indikátory nebo indikátory s hlášením ,,CHECK SYSTEM" a bude vydáván nepřetržitý zvukový signál. Toto hlášení se mi také nezobrazilo.
Může mi někdo poradit? Předem Dík.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Parkovací čidlo crv 3g
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina