Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Legend KA9 96 - přijímač dálkového centrálu.....
Fórum: Elektroinstalace
-1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Roman1 je teď offline  Roman1
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 22:48   Citovat  

Zdravíčko. Už delší dobu řeším pár věcí na svém Legendovi. Nemůžu najít jednotku centrálu. Podle návodu jsem našel krabičku, odpojil, ale centrál stále jde, takže to asi nebude ono. A potom jestli někdo nevíte, kde se nachází přijímač na ovládání dálkového centrálu. Jde mi o to, že dálkový centrál nemám, namontoval jsem si sadu, ale napojit se na motorky ve dveřích je unreal, tak bych mohl ten čip přijímače ze sady hodit do originálního přijímače a mohlo by to fungovat, co vy na to?
Potom hledám místo, kde před nastartováním není elektrika a po nastartování je. Nejlépe někde v kabině. Zkoušel jsem pojistky, ale tam to není.. Jde mi o vypnutí dálkového startu po rozběhnutí motoru.
A naposled, kde je PIN na napojení jednotky na pc? Nepodařilo se mi ho najít.

Díky.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 21:05   Citovat  

To sem jediný v čr kdo má Legenda?

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 21:17   Citovat  

Představ si, že nejsi...zkus to tady: tudy odkaz

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2016 , 21:47   Citovat  

Roman1 napsal:
Zdravíčko. Už delší dobu řeším pár věcí na svém Legendovi. Nemůžu najít jednotku centrálu. Podle návodu jsem našel krabičku, odpojil, ale centrál stále jde, takže to asi nebude ono. A potom jestli někdo nevíte, kde se nachází přijímač na ovládání dálkového centrálu. Jde mi o to, že dálkový centrál nemám, namontoval jsem si sadu, ale napojit se na motorky ve dveřích je unreal, tak bych mohl ten čip přijímače ze sady hodit do originálního přijímače a mohlo by to fungovat, co vy na to?
Potom hledám místo, kde před nastartováním není elektrika a po nastartování je. Nejlépe někde v kabině. Zkoušel jsem pojistky, ale tam to není.. Jde mi o vypnutí dálkového startu po rozběhnutí motoru.
A naposled, kde je PIN na napojení jednotky na pc? Nepodařilo se mi ho najít.

Díky.

Než začneme nějak laborovat

1) Proč nekoupíš orig ovladač, nespáruješ?
2) Napájecí +12V po startu hledáš marně, to tam není - ale šlo by udělat, relé které sepne po dosažení 14V tj. po naběhnutí dobíjení nebo tak nějak bych to řešil
3) Čím děláš diag? máš už 16-pin diag konektor pod popelníkem?

0
PříspěvekZaslal: 7.6.2016 , 14:16   Citovat  

Diky za odpoved..

Originalni ovladac jsem nekde cetl, ze stoji snad 5000 a to je pro me moc.. proto jsem se.vydal tou levnejsi cestou univerzalniho centralu. A navic jeste ten dalkovy start, musel bych mit 2 ovladace.
Ja vubec nevim, co mam za pin. Vubec nevim, kde ho hledat. KA7 mela u ridici jednotky, ale tady neni. Potrebuju zjistit, proc mi sviti kontrolka motoru a srs.

RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2016 , 19:36   Citovat  

Roman1 napsal:
Diky za odpoved..

Originalni ovladac jsem nekde cetl, ze stoji snad 5000 a to je pro me moc.. proto jsem se.vydal tou levnejsi cestou univerzalniho centralu. A navic jeste ten dalkovy start, musel bych mit 2 ovladace.
Ja vubec nevim, co mam za pin. Vubec nevim, kde ho hledat. KA7 mela u ridici jednotky, ale tady neni. Potrebuju zjistit, proc mi sviti kontrolka motoru a srs.

By možná šel sehnat laciněji na ebay nebo starší, ale jak chceš, zase když si spočítáš práci doděláváním univerzálu, tak tě to vyjde na stejno Úsměv a jen tak otázka mimo k čemu je dálkový start? Jestli to máš kvuli vyhřátí auta v zimě tak ta V6 je ohřátá během par minut Úsměv já bych to asi nemohl si nastsrtovat auto a nebýt u něj, ale to je tvoje věc přátele
jinak ted koukám že píšeš rok 96, takže to je předfacelift, ten by měl jít normálně klasicky vyblikat přes 2-pin, 3-pin nebo 5-pin konektor, ale ted si nemužu vzpomenout kde ho předfacelift má to mi hlava nebere

0
PříspěvekZaslal: 7.6.2016 , 21:11   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
By možná šel sehnat laciněji na ebay nebo starší, ale jak chceš, zase když si spočítáš práci doděláváním univerzálu, tak tě to vyjde na stejno Úsměv a jen tak otázka mimo k čemu je dálkový start? Jestli to máš kvuli vyhřátí auta v zimě tak ta V6 je ohřátá během par minut Úsměv já bych to asi nemohl si nastsrtovat auto a nebýt u něj, ale to je tvoje věc přátele
jinak ted koukám že píšeš rok 96, takže to je předfacelift, ten by měl jít normálně klasicky vyblikat přes 2-pin, 3-pin nebo 5-pin konektor, ale ted si nemužu vzpomenout kde ho předfacelift má to mi hlava nebere

No právě vzešel takový nápad, jestli by nestačilo přehodit ten čip v přijímači co je někde v autě za čip v tom univerzálu. Pak bych nemusel nic přepojovat a měl bych ovládání z té uni sady. Ale nevím, kde ten originální přijímač mám hledat. Někdy prý bývá ve zpětném zrcátku, někdy ve stropním panelu...
Já vím, že topí hned, ale sedačky až po dvou minutách. A když do toho člověk v zimě ráno skočí, tak by umrzla pr...l kolikrát. A přiznám se, že i trochu machrovinka Se stydím
Pokud půjde vyblikat a seženu někoho, kdo mi to rozluští, tak je to trochu plus, ale stejně budu potřebovat ty chyby smazat po odstranění. Kvůli STK, za tři měsíce jdu a borec, co slíbil, že to napíchne, tak najednou tvrdí, že to u něj nejde naštvanej

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2016 , 20:42   Citovat  

Roman1 napsal:
No právě vzešel takový nápad, jestli by nestačilo přehodit ten čip v přijímači co je někde v autě za čip v tom univerzálu. Pak bych nemusel nic přepojovat a měl bych ovládání z té uni sady. Ale nevím, kde ten originální přijímač mám hledat. Někdy prý bývá ve zpětném zrcátku, někdy ve stropním panelu...
Já vím, že topí hned, ale sedačky až po dvou minutách. A když do toho člověk v zimě ráno skočí, tak by umrzla pr...l kolikrát. A přiznám se, že i trochu machrovinka Se stydím
Pokud půjde vyblikat a seženu někoho, kdo mi to rozluští, tak je to trochu plus, ale stejně budu potřebovat ty chyby smazat po odstranění. Kvůli STK, za tři měsíce jdu a borec, co slíbil, že to napíchne, tak najednou tvrdí, že to u něj nejde naštvanej

S tim centralem na dalku si myslim,ze to nebude tak jednoduchy.
na diagnostiku ti to asi borec nenapichne,protoze KA9 predface urcite nebude mit obd II.ale pokud najdes zkratovaci konektor,tak si chyby urcite zvladnes vyblikat a vymazat.pohledej zahranicni fora..

0
PříspěvekZaslal: 21.6.2016 , 20:42   Citovat  

Tak zkratovací konektor jsem našel a kupodivu neblikal motor, ale SRS a TCS. Zajímavé ale je, že se vždycky rozsvítila první kontrolka motoru, potom až TCS.. Nejsem si ale jistý, jestli správně luštíme chybové kódy, pro jistotu vkládám video, kdyby si s tím někdo věděl rady.

tudy odkaz

Obsah fóra Honda-club.cz   
Legend KA9 96 - přijímač dálkového centrálu.....
Fórum: Elektroinstalace
-1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina