Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Type r 8g nebo 2.2 ictdi s chipem?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
Kuba_vr6 je teď offline  Kuba_vr6
PříspěvekZaslal: 5.8.2015 , 21:41   Citovat  

Zdravím Co myslíte kolega zvažuje o koupi 8g a zvažuje o CTR nebo o 2.2 i-ctdi s ostrým chipem co pojede lépe díky za názor nebo jestli už to máte odzkoušene? Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.8.2015 , 23:02   Citovat  

Jedno pojede lepe vocpoda a druhe lepe vochora pořádnej výtlem
   Návrat  
vti17 je teď offline  vti17
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 4:13   Citovat  

nafta jede lépe,mam naftu udelanou na 200koni a proti type r 7g byla ta nafta rychlejsi...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 5:41   Citovat  

vti17 napsal:
nafta jede lépe,mam naftu udelanou na 200koni a proti type r 7g byla ta nafta rychlejsi...

Pár tajpárů jsem viděl, pár chiplých dieselů taky, ale ještě jsem neviděl 200HP naftu, co by byla rychlejší než 200HP v benzínu... Pokud to tedy netestujeme na 6 rychlost od 2tis rpm pořádnej výtlem
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 7:42   Citovat  

To je takových míchání jablek s hruškama, pojem pojede líp znamená co? ve sprintu, na okruhu nebo na dálnici? Každé auto nabízí naprosto něco jiného Velmi šťastný přátele
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 8:22   Citovat  

Taky jde prece o to co ten clovek od toho auta ceka charakterove,myslim ze se to ani neda srovnávat CTR je trochu jiná liga a clovek co to srovnávat bude nebo nad tim vubec uvazuje je trochu mimo..
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 8:24   Citovat  

[quote="Kuba_vr6"]Zdravím Co myslíte kolega zvažuje o koupi 8g a zvažuje o CTR nebo o 2.2 i-ctdi s ostrým chipem co pojede lépe díky za názor nebo jestli už to máte odzkoušene? Velmi šťastný[/quote

Dynamika na dialnici ,není nutnost vytacat při prdbiehani ,menší spotřeba určité ctdi ale AK ti IDE iba o maximálku ,sprinty na křižovatkách vacsiu spotřebu tak benzín
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 8:31  Naposledy upravil krtekm dne 6.8.2015 , 9:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Rozhoduje se jako jen nad tim co ma vetsi vykon? Tedy to co pojede lepe rovne od nizkych? Podvozek a dalsich milion veci ho teda nezajima? Nonsens...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 9:05  Naposledy upravil markos dne 6.8.2015 , 9:18, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

A som hodne zvedavý koľko mu čipnutý 2.2 diesel vydrží kilometrov,... potom si to číslo 5,2146 litra môže napísať na stenu a spokojne sa naň pozerať. Ak už čipovať, tak jedine niečo čo má málo kilometrov, a dať to niekomu kto fakt vie čo robí a neprekračuje výrazne hodnoty krútiaceho momentu.
Načipovať auto s 150 tisícmi a viac na 200 k a patrične ich aj využívať, tak môže počítať že do auta nasype časom toľko peňazí, že mu bude z toho až zle. TU by som sa možno poobhliadol radšej po staršom 3 litrovom diesly od BMW v 3er (2004, poface, 6 kvalt). Má to v základe 205 koní, ale neskutočný záťah, a spotrebu 6 litrov...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 9:16   Citovat  

U takto boostnutýho I-CTDI do toho na opravách za pár roků narveš minimálně jedno CTR Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 9:18   Citovat  

reznicek9 napsal:
U takto bSMe oostnutýho I-CTDI do toho na opravách za pár roků narveš minimálně jedno CTR Velmi šťastný

SMe sa tuším zhodli Úsměv
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 12:13   Citovat  

nechte ho kluci ,ocividne dotycnej nevi co znamena Honda nebo fun to drive a mel bys mu to radne nazorneukazat pokud nevi co vybrat ,ale toho bude nejspis zajimat "jak to pekelne jede" a jak natre kazdyho na dalnici ..zbytek je detail HaHaaa
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 12:17   Citovat  

Na mě to působí tak, že se chce dostat "zalevno" na 200hp. Pořízení dieselu s chipem vyjde levněji, než CTR.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 13:49   Citovat  

Kúpa ano, a potom sa začnú za čas množiť príspevky v "Vše o A7G" pořádnej výtlem
   Návrat  
bleck666 je teď offline  bleck666
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 14:21   Citovat  

nemyslim ze samotny chip zvisi vikon na 200hp zo 140hp, na to treba aj ine turbo ,intercooler, vstreky, spojku stavanu na vecsi krutiacy moment a kobu ineho...aj ked tam uz tych 200hp ,tak bude pomalsi ako ctr 8g VTEC , kvoli vecsiej hmotnosti, slabsim brzdam,meksiemu podvozku atd Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 14:39   Citovat  

Opravdu nelze míchat jablka s hruškama... A nafta patří do kamen pořádnej výtlem
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 14:41   Citovat  

Turbo,vstreky,dvojhmota,to nie dobra robota...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 14:45   Citovat  

Ano, ano, trošku postrádám smysl v tom, narvat do diesela tolik peněz abych byl na tom "skoro" stejně v přímém směru jako tajpár...
Když ve všech ostatních disciplínách ten tajpár bude mít stále navrch ???

Něco mi uniklo??? Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 15:17   Citovat  

markos napsal:
Kúpa ano, a potom sa začnú za čas množiť príspevky v "Vše o A7G" pořádnej výtlem

pořádnej výtlem uz to vidim " kluci nevite co to muze byt,ale nejede to " pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 16:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
pořádnej výtlem uz to vidim " kluci nevite co to muze byt,ale nejede to " pořádnej výtlem

TJn pak nasleduje obvyklá věta "vstřiky, turbo, čerpadlo vše po repasu a pořád to nejede, nemám spíš dát origo nový? na DE foru jsem četl, že někdy repas nefunguje, už tam budu sice za 200t kč, ale zase ta spotřeba oproti nezničitelnýmu CTR je lepší" pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 17:01   Citovat  

Dany napsal:
Ano, ano, trošku postrádám smysl v tom, narvat do diesela tolik peněz abych byl na tom "skoro" stejně v přímém směru jako tajpár...
Když ve všech ostatních disciplínách ten tajpár bude mít stále navrch ???

Něco mi uniklo??? Velmi šťastný

Jsi střelil CTR tak kup místo toho moderní diesel a třeba na to přijdeš pořádnej výtlem

V tvém podání by to mohlo být zajímavý Velmi šťastný
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 17:29   Citovat  

Proto si člověk kupuje hondu... nedávno jsem v Buchlovských kopcích potkal A7G,tak říkám dojedu si ho...na kopci se sbíhají 2pruhy.Jak jsem ho dojel na 200m,tak přidal plyn a zmizel ve tmě stejně tak jak to dělá TDCi v top stavu... no rízl jsem ho stejně,protože tyhle lidi šetří i na gumách. Většinou ty TDI a podobně co jezdí do 3l/100km maji celoročně zimaky,alespoň v UH okrese.
Nedávno jsem v mototechně potkal pána ze synem ve vyšmajdaných kroksách a kupoval kotouče na TDI a 400kc za oba za nějakou uchylnou značku mu přišlo moc.Pak chtěl nejlevnější desky a pak ještě stěrač, ale jen před šoféra... prodavač říká sám:vy budete chtít ten nejlevnější, že?Já jsem vybuchl smíchy Úsměv.
Prostě kdo je lakomý a bezohledný, tak si stejně tu rakovinu koupí Smutný.
Ty čipy si tam stejne dávají jen proto,že výrobce je blb a zbytečně to programuje aby to žralo a nejelo:-)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 19:42   Citovat  

markos napsal:
A som hodne zvedavý koľko mu čipnutý 2.2 diesel vydrží kilometrov,... potom si to číslo 5,2146 litra môže napísať na stenu a spokojne sa naň pozerať. Ak už čipovať, tak jedine niečo čo má málo kilometrov, a dať to niekomu kto fakt vie čo robí a neprekračuje výrazne hodnoty krútiaceho momentu.
Načipovať auto s 150 tisícmi a viac na 200 k a patrične ich aj využívať, tak môže počítať že do auta nasype časom toľko peňazí, že mu bude z toho až zle. TU by som sa možno poobhliadol radšej po staršom 3 litrovom diesly od BMW v 3er (2004, poface, 6 kvalt). Má to v základe 205 koní, ale neskutočný záťah, a spotrebu 6 litrov...

Mal si to auto? Já hej ked už BMW 3tak po roku 2006 170 kw inak sa zblaznis z toho co to spapka prachov,
   Návrat  
vti17 je teď offline  vti17
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 19:47   Citovat  

no nevim kluci ja se na 200koni v tom ictd v serii dostal delal sem intercoler na zakazku ten mne vysel vsehovsudy 16500kč u profifirmy,spojku sem delal za 15,a čip za 8 takže akce cca 40tisa mam 198hp a 470nm a co se tyka zrychleni mam zmereno 6.7,takovou malou chytrou krabickou a vmax je budikovych 252kolik je real nevim ale zkouseli sme to s klukama co maji typer r i treba prelude 2.2vtia ta nafta byla vzdy rychlejsi,i ve zrychleni i pruznost ,nedostali se predemne v zadne situaci,treba sem to ale zkousel s vydechlyma kusama tak nevim ale prej to maji oba top stav tak nevim težko soudit...:)samozřejmne co se tyka radosti s jizdy tak v te nafte žadna radost neni je to tiche a jen to tlači oproti type r co dela kolem toho hromadu cirkusu akravalu...zkuste si v tech ctr zacpat uši a zjistite že to zas takova pila taky není..Velmi šťastný tim samo nechci hanit ctr sou to super auta podvozkove urcite lepsi a radost udela taky vetsi..ale ta nafta mu proste stiha akorad neděla to divadlo kolem....zaleži co kdo chce ja třeba chci jet rychle a nenapadne a přitom pít takovým autum krev jak se mne nemužou zbavit Úsměv Honda

6-honda-civic-c8g-ctdi-198hp-470nm.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
6-honda-civic-c8g-ctdi-198hp-470nm.jpg, 112.02 kB

7-honda-civic-c8g-ctdi-198hp-470nm.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
7-honda-civic-c8g-ctdi-198hp-470nm.jpg, 88.99 kB
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 20:03   Citovat  

nedá mi to zeptat autora...

čím tědka jezdíš? tipnu si oktu 2.g v čipu, TDI Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 20:10   Citovat  

mad_zed napsal:
Proto si člověk kupuje hondu... nedávno jsem v Buchlovských kopcích potkal A7G,tak říkám dojedu si ho...na kopci se sbíhají 2pruhy.Jak jsem ho dojel na 200m,tak přidal plyn a zmizel ve tmě stejně tak jak to dělá TDCi v top stavu... no rízl jsem ho stejně,protože tyhle lidi šetří i na gumách. Většinou ty TDI a podobně co jezdí do 3l/100km maji celoročně zimaky,alespoň v UH okrese.

Nedávno jsem v mototechně potkal pána ze synem ve vyšmajdaných kroksách a kupoval kotouče na TDI a 400kc za oba za nějakou uchylnou značku mu přišlo moc.Pak chtěl nejlevnější desky a pak ještě stěrač, ale jen před šoféra... prodavač říká sám:vy budete chtít ten nejlevnější, že?Já jsem vybuchl smíchy Úsměv.
Ty čipy si tam stejne dávají jen proto,že výrobce je blb a zbytečně to programuje aby to žralo a nejelo:-)

Přeco vsetkych porovnavas podla jedneho cloveka
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 20:12   Citovat  

vti17 napsal:
no nevim kluci ja se na 200koni v tom ictd v serii dostal delal sem intercoler na zakazku ten mne vysel vsehovsudy 16500kč u profifirmy,spojku sem delal za 15,a čip za 8 takže akce cca 40tisa mam 198hp a 470nm a co se tyka zrychleni mam zmereno 6.7,takovou malou chytrou krabickou a vmax je budikovych 252kolik je real nevim ale zkouseli sme to s klukama co maji typer r i treba prelude 2.2vtia ta nafta byla vzdy rychlejsi,i ve zrychleni i pruznost ,nedostali se predemne v zadne situaci,treba sem to ale zkousel s vydechlyma kusama tak nevim ale prej to maji oba top stav tak nevim težko soudit...:)samozřejmne co se tyka radosti s jizdy tak v te nafte žadna radost neni je to tiche a jen to tlači oproti type r co dela kolem toho hromadu cirkusu akravalu...zkuste si v tech ctr zacpat uši a zjistite že to zas takova pila taky není..Velmi šťastný tim samo nechci hanit ctr sou to super auta podvozkove urcite lepsi a radost udela taky vetsi..ale ta nafta mu proste stiha akorad neděla to divadlo kolem....zaleži co kdo chce ja třeba chci jet rychle a nenapadne a přitom pít takovým autum krev jak se mne nemužou zbavit Úsměv Honda

OK Mr. Green
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 20:16   Citovat  

mad_zed napsal:

V tom kopci si ten A7G dobehol s tým autom co mas v garáží?
   Návrat  
Honda.men je teď offline  Honda.men
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 20:23   Citovat  

Tady jsou opravdu lide,kteri by tu nemeli nic komentovat. Same posmesky,apod. Se divim,ze tyto lidi nevyhosti nadobro. Borec se na neco zepta a dostane se mu od nekterych odpovedi,ktere ho akorat zesmesnuji. Vetsina takovych nikdy ani motor nevidela,tak nevim proc to komentuji. Ja sam nejsem zastancem nafty, ale prijit poprve na takove forum a dostat se mi takovych odpovedi, tak uz tady nevkrocim.
Sorry za offtopic ale toto me ....
2.2 CTDi je spickovy motor, ktery nenadarmo vyhral motor roku, kdyz vysel. A verim tomu,ze Hondaci ten motor hodne predimenzovali a proto vydrzi klidne pul milionu na puvodnich soucastkach a seriovem softwaru. Pri pravidelnem servisu. To uz ale neplati,kdyz se precipuje. Nejcastejsi zavada jsou praskle svody.
A co se tyce tematu, tak CTDi vs.Type R je hold uplne propastny rozdil. Diesel je tezky a to je cely problem. Vzhledem k tomu, ze ma kroutak, tak ma i tezkou prevodovku. Nehlede na to, ze na to nema ani podvozek. Type R je staveno jako auto,ktere v serii muze vyrazit na okruh. Ale zase nejezdi za 5 litru. Chces-li jezdit rychle tak jedine Type R.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 20:25   Citovat  

na celém tohle vlákně (a vlastně celé dnešní době) je to, že se diesel považuje za sportovní motor Bueee
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Type r 8g nebo 2.2 ictdi s chipem?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina