Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Honda Prelude 3G, 1988. B20A5, 4WS
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
biketriall je teď offline  biketriall
PříspěvekZaslal: 27.9.2015 , 18:39   Citovat  

Prodám Hondu Prelude třetí generace, předfacelift, rok 1988, EKO zaplaceno. Motor je 2.0 16V, 101 Kw, 135 koní, (B20A5). Výbava: el okna, el zrcátka, el střešní okno, vyklápěcí světla, 4ws – natáčecí zadní kola, tempomat, ABS (ALB), rádio, nastavitelná zádová a bederní opěrka, sklápěcí zadní sedačky… Auto má najeto 207 xxx km a je ve velice dobrém stavu. Předchozí majitelé i já jsme se ho snažili udržet v co možná nejpůvodnějším stavu. Takže žádné snížené pružiny, sportovní filtry, podvozky a jiné levné tuzingové nesmysly. Auto má měněné filtry (palivový, olejový), nové zakázkové kabely ke svíčkám (černé), nové silentbloky zadních horních ramen (bohužel jsem nesehnal sériové, tak jsem je nahradil polyuretanovými Silponix) a je pravidelně udržované. Auto má denní svícení, ale přepíná se u světel vně auta, proto, aby nebylo zasahováno do kabeláže a interiéru víc, než je nutné. Problémy: automaticky nespíná sahara – problém patrně v čidlu teploty vespod chladiče – sahara má provizorní přepínač vyveden od baterky přes pojistku přímo k větráku – pokud je nutno, dá se spustit přepínačem umístěným u baterky. Pravé vnější zrcátko se nenatáčí automaticky vertihálně, horizontální nastavení funguje. ABS (ABL) má zadrhlou pumpu – momentálně je odpojené (vyndaná pojistka), oprava je jednoduchá, pouze časově náročná – musí se odstrojit předek a pumpa rozebrat a vyčistit jeden pístek, pak bude vše OK.
Pro další fotky motoru a detailů pište, mám jich spousty. Nebo se radši přijeďte na auto podívat, stojí za to!

tudy odkaz

VIN: JHMBA41800C011544
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Toshi Hanada je teď offline  Toshi Hanada
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 27.9.2015 , 22:30   Citovat  

Auto znám osobně, stejně jako Martina. Je to krasavec, a auto za to stojí. je to dobrý O drobnostech, co jsou uvedeny vím, souhlasí, a není to nic hrozného, co vyžaduje hodně úsilí. Nemít plnou dílnu nových dílu na oba moje accordy, jde ke mě, ale doufám, že se tu najde někdo, kdo tuhle ludru udrží přinejmenším ve stejném kabátě jako Martin. Prodejci přeji úspěšný, ač lítostný prodej a kupujícímu hodně štěstí s tak krásným autem. Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Honda Prelude 3G, 1988. B20A5, 4WS
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina