Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zadní brzdy P5G
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Y@rin je teď offline  Y@rin
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 0:28   Citovat  

Ahoj, chci se zeptat zkušených, jak pracuje u P5G ruční brzda? Jsou uvnitř zadních kotoučů malé pakny na ruční brzdu, nebo se mechanicky zablokují destičky? Jezdím s ní denně do práce, tak to pro zjištění nechci rozdělávat. V mých podmínkách je to zatím téměř nemožné. Něco mi vzadu v levém kole skřípe, destičky vypadají v pohodě. Skřipání začne cca od 50km/hod, při jízdě zatáčkou skřípání přestane. Mírně mi hučí i obě zadní ložiska, tak bych to opravoval všechno najednou,ale chci si nejdřív vadné díly objednat, abych to nemněl rozděláný týden. Pokud by mi někdo napsal i typ (nebo nejlépe rozměry) ložiska, byl bych maximálně vděčný. Ložiska bych si sehnal v práci kvalitní, pokud to není nějaký kompletní "nevyrobitelný" díl, nechci, aby mi vydržely rok, zároveň za ně nechci dát majlant. Díky za všechny odpovědi. Y@rin Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 0:41   Citovat  

Y@rin napsal:
Ahoj, chci se zeptat zkušených, jak pracuje u P5G ruční brzda? Jsou uvnitř zadních kotoučů malé pakny na ruční brzdu, nebo se mechanicky zablokují destičky? Jezdím s ní denně do práce, tak to pro zjištění nechci rozdělávat. V mých podmínkách je to zatím téměř nemožné. Něco mi vzadu v levém kole skřípe, destičky vypadají v pohodě. Skřipání začne cca od 50km/hod, při jízdě zatáčkou skřípání přestane. Mírně mi hučí i obě zadní ložiska, tak bych to opravoval všechno najednou,ale chci si nejdřív vadné díly objednat, abych to nemněl rozděláný týden. Pokud by mi někdo napsal i typ (nebo nejlépe rozměry) ložiska, byl bych maximálně vděčný. Ložiska bych si sehnal v práci kvalitní, pokud to není nějaký kompletní "nevyrobitelný" díl, nechci, aby mi vydržely rok, zároveň za ně nechci dát majlant. Díky za všechny odpovědi. Y@rin Honda

tak rucni brzda ti tam funguje tak, ze se mechanicky zablokuji desticky, pakny tam nejsou... a s lozisky to bude asi horsi, protoze pokud vim, tak vzadu jsou bohuzel takovy, ktery se prodvaji jako komplet i s nabojem a tudiz asi nepujdou vyrobit... navic zadni loziska jsou pomerne drahe (narozdil od tech prednich, ktery se daji pomerene snadno vymenit a mozna i vyrobit)

zadni lozisko maji napr. tady MJauto-Brno

0
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 12:31   Citovat  

Tak to je špatný, takových peněz...Včera jsem ještě prohledal servisní manuály, kde jsem tu ruční brzdu našel... podle obrázku by snad mohlo jít ložiska vylisovat a nalisovat nová, ne? Nemáte někdo doma špatné, staré, abyste mi mohli poreferovat, jak je to tam udělané. Na nové bych šetřil 3 měsíce...Smutný Nebo kdyby to pasovalo z Mitsubishi lancer EVO 6-10, jenže to je čtyřkolka a tam je to zase jiné....Smutný Ach jo, nerad bych aby mi upadlo kolo. Každopádně díky...

mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 12:50   Citovat  

Y@rin napsal:
Tak to je špatný, takových peněz...Včera jsem ještě prohledal servisní manuály, kde jsem tu ruční brzdu našel... podle obrázku by snad mohlo jít ložiska vylisovat a nalisovat nová, ne? Nemáte někdo doma špatné, staré, abyste mi mohli poreferovat, jak je to tam udělané. Na nové bych šetřil 3 měsíce...Smutný Nebo kdyby to pasovalo z Mitsubishi lancer EVO 6-10, jenže to je čtyřkolka a tam je to zase jiné....Smutný Ach jo, nerad bych aby mi upadlo kolo. Každopádně díky...

myslim, ze tohle asi vylisovat nepujde, pokud by to slo, uz by na to nekdo davno prisel, nejsi prvni kdo meni zadni lozisko, a urcite ani nejsi prvni, kdo chtel usetrit, ale zrejme to nejde, kdyz se o tom nikde nic nepise, holt budes muset nasetrit na nova... a k tomu EVO 6-10 nevim proc zrovna z toho, ale pochybuju, ze to bude pasovat, muze tam byt jina roztec, ET, jinej prumer toho stredovyho krouzku pro kolo, kotouce tam budou urcite taky jiny... neni to LEGO nebo CHEVA Mrk

0
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 12:58   Citovat  

Protože k dílům do EVO mám docela dobrý přístup. Například přední kotouče jsou stejný, dokonce jsou stejný s Xedos9. Samozřejmě se to týká originálních dílů, ne tuningu. Japonci nejsou tupci...Velmi šťastný

ShallowBay je teď offline  ShallowBay
0
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 17:22   Citovat  

Čáu, nemáte někdo doma čelisti do zadních brzdových třmenů na prelude 5G 2.0 prosím ?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zadní brzdy P5G
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina