Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vůle kloubu poloosy na pevné hřídeli z převodovky Acco 7g
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.7.2015 , 11:55   Citovat  

Ahoj,pořád řeším bouchání od pravého předního kola.Už jsem měnil kde co.Alda to prý neslyší,nebo jsme jeli moc krátkou trasu...Na co jsem ale přišel já, že se mi hýbe pravý vnitřní kloub ve spoji s pevnou hřídelí z převodovky.
Něco jako viz video.Měl jsem už i načatý vnitřní kloub,takže jsem koupil z USA novou poloosu ale má to vůli pořád.Znamená to tedy že je v háji ta pevná hřídel? ojetý tisícihran? Ložiskem to nejspíš není,když jsem měl poloosu sundanou tak v něm vůle není.
Vím že tento spoj má víc typů Honda tak se s tím určitě už někdo musel setkat....
Díky za rady.
Tady je to video:

Odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2015 , 10:03   Citovat  

UP, nikdo s tím nemá zkušenost? Zatím tedy objednaná ta pevná poloosa (jetá) a uvidíme jak to bude vypadat s jinou...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2015 , 11:54   Citovat  

Takže, to strašné bouchání z pravé strany nakonec opravdu byla "jenom" tyčka stabilizátoru.Moog už nikdy - vydržel půl roku Smutný
Stále mě ale trápili vibrace při rozjíždění 30km/h+ (poloosa CARDONE - čína)a od 110km/h navíc čínská poloosa nedala ani 6000km a praskla manžeta vnitřního kloubu.
Koupil jsem jetou pevnou poloosu ale stále měla oproti mému starému OEM kloubu trošku vůli.Nechal jsem tedy od známého na tisícihran pevné poloosy nanést slabou vrstvu tvrdochromu,pak jsem to celé spasoval s mojí starou poloosou (diamantové pilníky a cca 3h práce).Výsledek je spoj bez jakkékoliv vůle Je to tam.
Dále nové ložisko v domku pevné poloosy a zatím jezdím,řekl bych úplně bez vibrací od 0km/h po testovacích 140km/h+ vypadá to opravdu dobře VTEC
Při řešení vibrací - klasika Accordů bych se tedy zaměřil i na tento spoj a kontrolu radiální vůle.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vůle kloubu poloosy na pevné hřídeli z převodovky Acco 7g
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina