Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Acco 6G - Hydraulika spojky
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Rimmsi je teď offline  Rimmsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.10.2015 , 21:57  Naposledy upravil Rimmsi dne 30.10.2015 , 23:26, celkově upraveno 6 krát. Citovat  

Sháním trubku hydrauliky mezi hlavním a pomocným spojkovým válečkem z jakéhokoliv Accorda 6G rok 99/00 + (coupe sedan je to fuk)... Nebo ALESPOŇ koncovky viz foto v příloze.

Musí to být rok bud od 2000 a novější nebo kousek rok 99+ kde je pomocný a hlavní váleček už kovový / hliník

(rok 98/a kousek 99 má plastový a je tam probleém se zadiráním - honda vydala ofiko Service Bulletin kde se tenhle problém řeší výměnou za kovové komponenty - novější ročníky už to z výroby mají v pořádku - mění se tedy následující... hlavní a pomocný váleček + celá trubka mezi nimi, jelikož tam nějaký chytrý inženýr udělal u hlavního válce jinej průměr "koncovky" a nejde použít stávající trubka respektive koncovka - info o problému v PDF zde tudy odkaz )

Může to být z jakéhokoliv A6G s motorem F nebo H podmínka je pouze ten rok.. v závislosti na něm aby to bylo pro kovové komponenty ....

Nutně sháním.... kdokoliv by byl ochotný to sundat z nějakého vraku rád si to zaplatím .. případně nemám problém poslat manuál jak to sundat - přinejhorším mi stačí alespoň odštípnout ty koncovky .... Potřebuji hlavně ty.... na obrázku přikládám o co se jedná díky.... Rimmsi

98-0842.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
98-0842.jpg, 208.37 kB

acco 00.jpg

acco 00.jpg, 89.74 kB

acco 98.jpg

acco 98.jpg, 85.44 kB

clutch-master-cylinder-2144674.png

clutch-master-cylinder-2144674.png, 16.25 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.10.2015 , 9:31   Citovat  

Rimmsi napsal:
Sháním idealně kompletní hydrauliku spojky (hlavni válec, trubka, pomocný válec) z Accorda 6G rok 99/00 + ...

Nejvíc poptávám trubku od hlavního válce k pomocnému .... musí to být rok 99+ kde je pomocný váleček kovový / hliník (rok 98/a kousek 99 má plastový a ten nechci) může být z jakéhokoliv A6G s motorem F nebo H... řeším následujcí problém viz PDF od hondy - tudy odkaz

Jenom k tvemu problemu, hlavni valec a pomocny by MOHL pasnout z H22 motoru (mam oboje z p4g kdyztak), co se tyce trubky, tak to je obecny problem sehnat pouzite ohnute trubky na cokoli...je lepsi koupit nejakou gumovou nebo kovovu a natahnout to kudy chces...resil jsem to podobne na aute.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2015 , 21:24  Naposledy upravil Rimmsi dne 16.10.2015 , 21:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2015 , 21:26   Citovat  

Cau.. p4g má hydraliku podobnou nebo snad i stejnou jako A5G a tam je to krapet jinak než na A6g ... nabastlit by to asi šlo ale trubka je tam řešená uplně jinak viz tady - tudy odkaz .. ono tak nejde o motor ale o kastli auta .... trubku stejne asi vyrobím nakonec...

Hlavni válec a pomocnej koupím novej to neřeším... původně jsem totiž sháněl jen pomocný váleček ale ten podle oem čísla nesedí jelikož už se nevyrábí právě kvuli tomu problemu co jsem odkazoval PDFko.... když mi přišel váleček podle oem čísla byl tam váleček jako je na prelude (acco 6g má totiž ještě držák pod pomocnym válečkem a trošku jinak vstup pro trubku...) dokonce co jsem koukal tak i z p5g je to jine .. vlastně stejné jako u P4G a A5G ... Prostě Acco 6g to má extra jinak aby v tom nebyl bordel ... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2015 , 22:36   Citovat  

Nikdo A6G na díly? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 19:12   Citovat  

Stále nutně sháním .. Smutný žádná záchrana?
   Návrat  
makak je teď offline  makak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 21:01   Citovat  

Mam oba z gb verzie.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 22:43   Citovat  

Válečky nepotřebuji mám nové ... sháním ale akutně tu trubku... pokud je to z UK modelu bude samotná trubka krátká ale stačili by mi z ní konce ty bych přez holendry případně dopasoval pokud bude stejný váleček na konci trubky pro pripojení do válce .... můžeš mi poslat kdyžtak foto pokud by byla trubka? .... případně určitě je to už model 00+ kde jsou kovové válce? díky moc ... rimmsi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 23:19   Citovat  

Stále sháním nikdo nic ... samé sliby a zatim na mě každej prdí Smutný Aktualizován popis nahoře o co se jedná ....
   Návrat  
janosik je teď offline  janosik
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 21:52   Citovat  

UŽ JSME SI PSALI,PRISTI TYDEN BUDU DAVAT MOTOR Z ACCORDA VEN,TAK NA TO KUKNU,ALE JAK JSEM SE DIVAL,MEL BYCH TO MIT STEJNE
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 19:54   Citovat  

Už jsem to vyřešil předělal sem origo trubku a dopasoval na nový váleček .... díky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Acco 6G - Hydraulika spojky
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina