Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výroba plastových dílů - Poptávka
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Toshi Hanada je teď offline  Toshi Hanada
BananaMan [5]
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 13:36   Citovat  

Zdravím a zároveň žádám o radu. Hledám kohokoli, kdo dělá s plasty. Při shánění dílů na restaurování mého accorda jsem narazil na oříšek. Jedinné, co se prostě nedá sehnat je zadní nárazník. Tak poptávám nějakou možnost výroby, někoho, kdo se tomu věnuje, popř. pracuje někde, kde mi to udělají. Určitě bych byl rád popř. i za boční lišty na voze. Starý díl rozhodně můžu dodat pro předlohu na výrobu.

PS: Pokud tu má někdo A4G, tak jsem koukal, že zadní nárazník je pravděpodobně totožný. Byl by někdo ochotný ho půjčit pro porovnání ?? Protože na A4G jsou běžně k sehnání...
Díky všem za rady, tipy.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 13:50   Citovat  

Toshi Hanada napsal:
Zdravím a zároveň žádám o radu. Hledám kohokoli, kdo dělá s plasty. Při shánění dílů na restaurování mého accorda jsem narazil na oříšek. Jedinné, co se prostě nedá sehnat je zadní nárazník. Tak poptávám nějakou možnost výroby, někoho, kdo se tomu věnuje, popř. pracuje někde, kde mi to udělají. Určitě bych byl rád popř. i za boční lišty na voze. Starý díl rozhodně můžu dodat pro předlohu na výrobu.

PS: Pokud tu má někdo A4G, tak jsem koukal, že zadní nárazník je pravděpodobně totožný. Byl by někdo ochotný ho půjčit pro porovnání ?? Protože na A4G jsou běžně k sehnání...
Díky všem za rady, tipy.

Hodně úspěchu, já se teď dotazoval asi u 5 firem ohledně takového malého kusu plastu cca 30x60 cm a nemožné bohužel, kusovku ani náhodou (od 100 ks klidně), formu prej za 500.000,- Kč není problém udělat Velmi šťastný Takže fakt mít štěstí na někoho, kdo v tom dělá a bude mít možnosti to nějak vyrobit, ale plast celkem prekérka... Ble

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Toshi Hanada je teď offline  Toshi Hanada
BananaMan [5]
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 13:56   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Hodně úspěchu, já se teď dotazoval asi u 5 firem ohledně takového malého kusu plastu cca 30x60 cm a nemožné bohužel, kusovku ani náhodou (od 100 ks klidně), formu prej za 500.000,- Kč není problém udělat Velmi šťastný Takže fakt mít štěstí na někoho, kdo v tom dělá a bude mít možnosti to nějak vyrobit, ale plast celkem prekérka... Ble

V tom případě mi zůstane možnost výroby buď z carbonu nebo lamina. Ten můj nárazník je už od koupi vozu popraskanej, boky odřený a celý ho kitovat skutečně nechci. A boční lišty budou taky sranda... No, tak musim najít někoho s A4G...
Ale díky za postřeh. přátele

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výroba plastových dílů - Poptávka
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina