Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výměna převodovky
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ivan Barantal je teď offline  Ivan Barantal
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 10:17   Citovat  

Přeji pěkný den. Jsem čerstvým majitelem civica rok výroby 92. Je to 1,6 VTec 92 kw,problem je v tom, že je v automatu. Chci se optat zasvěcených lidiček jestli je možné ho přestavět na manuál.Pokud ano tak co všechno k tomu potřebuji? Mockrát děkuji za každou radu.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 10:22   Citovat  

je, a asi bych měl i všechny věci ... Cool

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 10:42   Citovat  

To by jsi mi vytrhnul velikej trn z paty. Smím vědět co by jsi za vše chtěl?

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 10:44   Citovat  

napiš mi SZ , nebo zavolej na 608422101 určitě se nějak domluvíme

0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 12:12   Citovat  

Zavolám ti odpoledne,jsem zrovna v rachotě.Mockrát ti děkuji!!!!

daviii je teď offline  daviii
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 14:35   Citovat  

Rom. napsal:
je, a asi bych měl i všechny věci ... Cool

tomu rikam servis Velmi šťastný OK

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 15:58   Citovat  

daviii napsal:
tomu rikam servis Velmi šťastný OK

jo to vis to je parada Cool

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2008 , 18:07   Citovat  

jezismarja proc "nicit" auto ktorych je malo a ktore vela ludi marne zhana??? pokial prevodovka funguje jak ma, tak by som do toho nerypal, najazdil par tisic km, naucil sa s prevodovkou pracovat (aby radila vtedy kedy chcem ja) a az potom vynasal sudy na tym, ci je to zle alebo nie? koneckoncov, aj keby nebola v poriadku, oprava uz dnes ani v cechach nie je draha a moze stat menej ako vymena za manual.
ale k veci, k vymene treba samozrejme manualnu prevodovku, zotrvak, spojku, silentbloky prevodovky, kulisu radenia + radiacu paku a tiahla. komplet pedalovu skupinu, spojkovu hydrauliku vratane nadrzky a trubiek. neviem ci su rovnake poloosy a myslim ze treba upravit aj ECU, aby neriesila "chybajuci" automat....

btw. mam aj automat, ale 1.5 non vtec, tiez z 92 roku (nahodna a vyhodna kupa, aj ked som bol proti automatom) jazdi na nom prevazne moja polovicka a ja uz som rozhodnuty, ze dalsie moje auto bude tiez s AT. neskutocna pohoda Úsměv))

0
PříspěvekZaslal: 19.3.2008 , 8:48   Citovat  

Přeji všem hezký den. Pajo máš pravdu, s tim automatem se jezdí skvěle. Já totiž ještě nejsem na sto procent rozhodnutý,jen chci mít ve věcech jasno. Budu raději když budu mít schované veškeré věci potřebné k přestavbě kdyby se náhodou něco pokazilo. Nevim jak u vás,ale u nás na severu čech to auto nikdo nechtěl.Prodával ho muj kamarád a nemohl se ho zbavit.Půl roku stálo v garáži pak jsem si ho vzal já. Momentálně je komplet rozebrané, dělám GO náprav a GO motoru. Překvapilo mě v jak dobrém stavu je. Na to že jí je šestnáct, tak pořád šlape jak švícary.Jsou to výborný auta. je to dobrý

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2008 , 9:23   Citovat  

ani u nas nikto automaty nehce (teda ti co nevyskusali Úsměv) kazdy sa toho boji, ze co ked sa to pokazi, draha oprava atd. co viem, tak v CZ aj na SK uz existuje vela firiem, co vedia zvladnut repas automatu za cca 20tis.
mam aj manual a odisla mi na ceste spojka. cize odtah, rozborka, nova spojka (komplet), novy mtf, sakum prask takmer 20.000 a tyzden bez auta.... vtedy som pochopil, ze je uplne jedno, pokazit sa moze aj jedno aj druhe Úsměv
to ze to nikdo nechce, ma jednu vyhodu, ja som potreboval zene kupit auto, mal som prachy na stareho favorita a nasiel som v bazare asi pol roka nepohnutu civinu AT Úsměv nikto to nechcel, cena som stiahol ako za toho fatasa, dal som ju dokopy (mala na tacho 320.000, dnes ma 370.000) a okrem vymen kvapalin a filtorv len jazdi, ziadna GO ani repas, vynikajuca spotreba, vybava...zena ju nechce dat z ruky a asi u nas aj skonci svoju put Úsměv

antonin-s je teď offline  antonin-s
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2009 , 0:40   Citovat  

pajo napsal:
ani u nas nikto automaty nehce (teda ti co nevyskusali Úsměv) kazdy sa toho boji, ze co ked sa to pokazi, draha oprava atd. co viem, tak v CZ aj na SK uz existuje vela firiem, co vedia zvladnut repas automatu za cca 20tis.
mam aj manual a odisla mi na ceste spojka. cize odtah, rozborka, nova spojka (komplet), novy mtf, sakum prask takmer 20.000 a tyzden bez auta.... vtedy som pochopil, ze je uplne jedno, pokazit sa moze aj jedno aj druhe Úsměv
to ze to nikdo nechce, ma jednu vyhodu, ja som potreboval zene kupit auto, mal som prachy na stareho favorita a nasiel som v bazare asi pol roka nepohnutu civinu AT Úsměv nikto to nechcel, cena som stiahol ako za toho fatasa, dal som ju dokopy (mala na tacho 320.000, dnes ma 370.000) a okrem vymen kvapalin a filtorv len jazdi, ziadna GO ani repas, vynikajuca spotreba, vybava...zena ju nechce dat z ruky a asi u nas aj skonci svoju put Úsměv

A dělal jsi rozvody?

amwas je teď offline  amwas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 11:49  Naposledy upravil amwas dne 10.2.2016 , 7:39, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

pajo napsal:
jezismarja proc "nicit" auto ktorych je malo a ktore vela ludi marne zhana???...

Máš 100% pravdu, je to hriech ničiť vzácnu verziu. Určite by sa našlo pár ľudí ktorí by práve chceli automat. Ja mám targu esi v manuálne s manuálnou strechou a nedávno som kúpil ďalšiu s A/T. Chcel som totiž Trans Top (el. strecha) a narazil som na jednu, ale s A/T. Tiež som sa toho bál. Prečítal som si článok (niekde je tu na fóre link) o tom ako správne jazdiť s A/T, skúsil som to a nemôžem si vynachváliť. Je pravda že keď sadnem do tej s manuálom tak sa musím krotiť, lebo oveľa živšie reaguje na plyn (80kg je predsa len cítiť) a priateľka frfle že to s ňou cvičí. Je to tam. Keď ju predám (Hondicu) budem možno aj ľutovať, ale komfort je komfort, už ma nebaví furt kukať na rpm a miešať benzín "fofr klackem".

amwas je teď offline  amwas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 11:53   Citovat  

Ivan Barantal napsal:
Přeji všem hezký den. Pajo máš pravdu, s tim automatem se jezdí skvěle. Já totiž ještě nejsem na sto procent rozhodnutý,jen chci mít ve věcech jasno. Budu raději když budu mít schované veškeré věci potřebné k přestavbě kdyby se náhodou něco pokazilo... je to dobrý

Mimochodom, ak sa rozhodneš pre prestavbu, určite ten automat nedavaj na vrakovište. Je možné že niekto ho práve zháňa a rád kúpi. Možno raz aj ja. Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výměna převodovky
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina