Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zavodni Honda CRX 2G 25.000,-
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
EK9race je teď offline  EK9race
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.11.2015 , 16:41  Naposledy upravil EK9race dne 25.11.2015 , 22:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Prodám zavodni odlehcenou Kastly Hondy Crx 2.G r.v. 1990,profi ram dle prilohy J az dopredu na klobouky,prahy upraveny pro triangly na zvednuti auta do servisni pozice, strecha karbon,zadni boky a cast vika laminat. Kastle puvodne nevtec kvuly nizsi hmotnosti ale uchyty motoru upraveny pro vtec motory B16A1,B16A2,B18C6. Kastle je kompletni a ustrojena,tak jak je videt na foto,neni motor swap,interier,nadrz,brzdy atd.Je mozno koupit kastly s predni a zadni napravou na UNIBALECH a nebo i par dalsich dilu.

Cena karoserie 25.000 ( vicemene cena jen ramu)

20151115_162718.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20151115_162718.jpg, 1.49 MB

20151115_162659.jpg

20151115_162659.jpg, 1.76 MB

20151115_162908.jpg

20151115_162908.jpg, 1.64 MB

20151115_163010.jpg

20151115_163010.jpg, 1.66 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 21:39   Citovat  

Zatím aktuální a k mání.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2015 , 22:20   Citovat  

Aktuální
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2015 , 7:10   Citovat  

Zajímala by mne celková váha ??
Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2015 , 10:54   Citovat  

Zuz@ napsal:
Zajímala by mne celková váha ??
Díky

Ahoj vaha se odviji podle toho co vse na auto nastrojis a podle toho na co ho budes pouzivat,ci stavet. Ted bez motoru a prislusenstvi je auto lehke jako papir,na vlek sme ho natlacili ve dvou jen rukama. Vaha ted muze byt nekde okolo 350-400kg . S motorem a vecma nezbytnyma k tomu aby bylo provozuschopny bude vaha cca 700 . Pokud bys mela opravdu zajem muzu kastly zvazit klidne i pred tebou. Jinak tvuj pritel u me byl pro palivovy a brzdovy trubky asi pred mesicem,bude vedet.cislo pro lepsi komunikaci 731537090
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2015 , 13:32   Citovat  

EK9race napsal:
Ahoj vaha se odviji podle toho co vse na auto nastrojis a podle toho na co ho budes pouzivat,ci stavet. Ted bez motoru a prislusenstvi je auto lehke jako papir,na vlek sme ho natlacili ve dvou jen rukama. Vaha ted muze byt nekde okolo 350-400kg . S motorem a vecma nezbytnyma k tomu aby bylo provozuschopny bude vaha cca 700 . Pokud bys mela opravdu zajem muzu kastly zvazit klidne i pred tebou. Jinak tvuj pritel u me byl pro palivovy a brzdovy trubky asi pred mesicem,bude vedet.cislo pro lepsi komunikaci 731537090

Díky za vyčerpávající popis Velmi šťastný
De mi hlavně o váhu protože auto bude jezdit sprinty a chci se podívat už do zahraničí a tam bude rozhodovat každý deka.
Spíše otázka zda-li se mi pod kapotu vejde B20A2 (B20B3+B16A2)V C6G se mi opírá lehce o kapotu Smutný Taky musím zachovat ITR poloosy takže otázka jestli se do CRX vůbec vejdou ?
Motor sem měla vplánu přendat z C6G do C5G, kterou sem nedávno na to kupovala, ale tohle už je skoro hotový s rámem a celkem mně to zaujalo Úsměv

Největší problém je asi jak hodně na to pospícháte ? Momentálně nemám kam bych ho schovala. (6aut + další na cestě), tohle by se zhruba asi do dvou měsíců vyřešilo - stěhujeme se do domu. Ale nechci zdržovat prodej. Proto to píšu hned.
JJ přítel mi o tom inzerátu říkal, že bych si ho měla koupit Velmi šťastný
Já to doma ještě prodiskutuju, zvážím možnosti a večer zavoláme. Cca 19hod.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2015 , 18:01   Citovat  

Zuz@ napsal:
Díky za vyčerpávající popis Velmi šťastný
De mi hlavně o váhu protože auto bude jezdit sprinty a chci se podívat už do zahraničí a tam bude rozhodovat každý deka.
Spíše otázka zda-li se mi pod kapotu vejde B20A2 (B20B3+B16A2)V C6G se mi opírá lehce o kapotu Smutný Taky musím zachovat ITR poloosy takže otázka jestli se do CRX vůbec vejdou ?
Motor sem měla vplánu přendat z C6G do C5G, kterou sem nedávno na to kupovala, ale tohle už je skoro hotový s rámem a celkem mně to zaujalo Úsměv

Největší problém je asi jak hodně na to pospícháte ? Momentálně nemám kam bych ho schovala. (6aut + další na cestě), tohle by se zhruba asi do dvou měsíců vyřešilo - stěhujeme se do domu. Ale nechci zdržovat prodej. Proto to píšu hned.
JJ přítel mi o tom inzerátu říkal, že bych si ho měla koupit Velmi šťastný
Já to doma ještě prodiskutuju, zvážím možnosti a večer zavoláme. Cca 19hod.

Kapota se dá kdyžtak upravit,b16ka tam byla,okolik je ten tvůj B20 prototyp vyšší to netuším. Vím že itr poloosy mají o trochu delší tyče ke kolu než crx ( ale tyhle tyče z vtecového crx mám) ,pokud to ovšem nemáš nějakou zakázkovou výrobu. Na sprinty se to hodí určitě( možná jen ten rám tam trochu bude postrádat smysl),ale bezpečí je bezpečí zas. Je to dobrý základ,pro cokoliv. Já sám nemít 6G vti na závody tak si toto crx nechám a jezdím s ním,ale 2 závodní auta a 1 řidič ...to nedává smysl Velmi šťastný . Ohledně těch dvou měsíců než bys ho měla kam schovat...vše se dá domluvit,pokud bude vážný zájem. Když budete chtít večer zavolej a dáme o tom řeč.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2015 , 12:48   Citovat  

Výměna za daily car možná .. klidně s mým doplatkem. Měl bych zájem o tdi,combi,s tažným min. na 1600kg
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2015 , 7:29   Citovat  

EK9race napsal:
Kapota se dá kdyžtak upravit,b16ka tam byla,okolik je ten tvůj B20 prototyp vyšší to netuším. Vím že itr poloosy mají o trochu delší tyče ke kolu než crx ( ale tyhle tyče z vtecového crx mám) ,pokud to ovšem nemáš nějakou zakázkovou výrobu. Na sprinty se to hodí určitě( možná jen ten rám tam trochu bude postrádat smysl),ale bezpečí je bezpečí zas. Je to dobrý základ,pro cokoliv. Já sám nemít 6G vti na závody tak si toto crx nechám a jezdím s ním,ale 2 závodní auta a 1 řidič ...to nedává smysl Velmi šťastný . Ohledně těch dvou měsíců než bys ho měla kam schovat...vše se dá domluvit,pokud bude vážný zájem. Když budete chtít večer zavolej a dáme o tom řeč.

Omlouvám se, že sme nevolali, máme to trochu komplikovaný, ale dneska napravíme.
Já musím pozjistit jak reálný je do toho dostat B20tku. ITR poloosy musím zachovat, protože mám S80 převodovku, nevím jestli bude záměnná za jiný, ale tripody ve vnitřním homokyneťáku jsou odlišný od B16. S rámem sem počítala i do toho původního projektu, takže to je spíše plus.
Ještě mně tak napadá co je tam za elektriku ? OBD0 ?

Více aut není na škodu, jen je pak horší, který vybrat a pokud to máš na jednu soutěž tak se ti nedivím Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2015 , 8:44   Citovat  

Zuz@ napsal:
Omlouvám se, že sme nevolali, máme to trochu komplikovaný, ale dneska napravíme.
Já musím pozjistit jak reálný je do toho dostat B20tku. ITR poloosy musím zachovat, protože mám S80 převodovku, nevím jestli bude záměnná za jiný, ale tripody ve vnitřním homokyneťáku jsou odlišný od B16. S rámem sem počítala i do toho původního projektu, takže to je spíše plus.
Ještě mně tak napadá co je tam za elektriku ? OBD0 ?

Více aut není na škodu, jen je pak horší, který vybrat a pokud to máš na jednu soutěž tak se ti nedivím Úsměv

Nic se nedeje,zavolej az budes mit cas. elektrika tam bude jakou tam das,neni tam zadna .
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zavodni Honda CRX 2G 25.000,-
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina