Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
R18Z4 a kvalita benzínu - s klimou se při rozjezdu dusí
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
chrobok je teď offline  chrobok
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2017 , 7:57   Citovat  

Nazdar

Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s kvalitou českého benzínu? Já byl úplně nešťastný z toho, jak je to auto při rozjezdu hrozně líné a skoro chcípalo, když jsem měl v létě zapnutou klimu. Pak jsme jeli do Chorvatska kde jsem tankoval 98čku a bylo to lepší, po příjezdu jsem natankoval VPower 100 a stejná hrůza jako obyč česká 95ka. Pořád jsem jsi říkal, že to byl jen subjektivní pocit. Nicméně, teď jsem začal tankovat v Polsku (mám to kousek) 98ku a to je prostě úplně jiná písnička, najednou mě to auto začlo zase hrozně bavit! (odráží se to bohužel i na spotřebě Velmi šťastný VTEC ) klima neklima, trochu to poznám, ale to auto prostě jede! ... Řešilo se to tu už? Nebo má někdo podobné zkušenost? Kamarád se starším CR-V 2.0 VTEC má ten samý pocit, už chtěl skoro měnit klimu nebo to nějak mechanicky řešit, ale nakonec stačilo začít tankovat lepší benál v polsku než ten český shit.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2017 , 8:12   Citovat  

Já tenhle problém nezaznamenal (pokud nebyl zapnutý eko mód,kdy je potřeba víc šplápnout na plyn při rozjezdu i bez klimy)... Tankuju obvykle u jedné pumpy v Kralupech (sranda je, že její provozovatel i rozváží z rafinérky, která je přes ulici, ale když jeho cisterna jede na jih, tak se zpátky vrací s benálem z rakouské rafinérky, který se pak na té pumpě prodává.. Se stydím ), ale i u ONA.. Do 95 přidávám VIF, do 98+ ne.

riso21 je teď offline  riso21
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2017 , 8:25   Citovat  

Ahoj. Tak ako hovori Hellborn, ja som tiez tento problem nezaznamenal, max sa tazsie rozbiehal ked sme boli 5 v aute a kufor plny a zapnute Eco. Ale jazdim skor s vypnutym Eco takze netreba tak zoslapovat pedal ked neches co v mojom pripade je to skor opacne aspon pri rozbiehani sa Je to tam. Tankujem bud 98 alebo omv 100 a pohoda..

Obsah fóra Honda-club.cz   
R18Z4 a kvalita benzínu - s klimou se při rozjezdu dusí
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina