Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na klimatizaci?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2008 , 14:47   Citovat  

Potřeboval bych vědět, jakým způsobem se kontroluje těsnost nenapuštěné, nově nainstalované klimatizace? jakým plynem se kontroluje? dusík? na jaký tlak? prej to má být v okruhu asi tři dny, aby se zjistilo, jestli někde neufuje, jak to tedy je? Neprošli jste v poslední době tímto?

Díky za odpovědi! je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 9.6.2008 , 15:09   Citovat  

dava se do toho takova nejaka fluorescencni latka, kouka se na to potom pres nejaky svetlo nebo bryle, ted nevim, sama o sobe kdyz nekde klima utika dela zelene skvrny u spoju, tenkrat mi to zkouseli kdyz mi klimu plnili a bylo to videt hned kde utika. Vydrzela chladit i s unikem 3 roky .-)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2008 , 15:12   Citovat  

dělá se to dusíkem a všechny spoje se napiplají mýdlovou vodou.. je ale lepší nechat auto schladit,protože mohou být trhlinky v hadicích,které při zahřátí nepropouštějí,ale ve studeném stavu ano. Jestli chceš tak tu je kontakt na chlaďaře co to dělá asi za 800 +- odsítí,natlakování a doplnění. 605 140 362 jmenuje se radim. Kdybys tam šel tak řekni,že jsi ode mne Kačer,nebo Břeťa. Jo a je to v Nové Bělé v Ostravě.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2008 , 15:33   Citovat  

super, jen když jsem skládal klimu do auta, tak jsme ty gumové těsnítka stříkali silikonovým sprejem a snad bude držet!

Jinak podruhé bych už do toho nešel, dodělávat do auta klimu, je to na šlak trefení to snad ne ale sám bez pomoci jsem to zvládl, až na nasazení řemenu, tam mi asistoval mechanik, protože těch řemenů tam je už moc a čekám, že mi z 90 koní tak dvacet uteče pryč při zapnuté klimě, takže to bude zajímavé šuk
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.6.2008 , 18:35   Citovat  

Dave1984 napsal:
super, jen když jsem skládal klimu do auta, tak jsme ty gumové těsnítka stříkali silikonovým sprejem a snad bude držet!

Jinak podruhé bych už do toho nešel, dodělávat do auta klimu, je to na šlak trefení to snad ne ale sám bez pomoci jsem to zvládl, až na nasazení řemenu, tam mi asistoval mechanik, protože těch řemenů tam je už moc a čekám, že mi z 90 koní tak dvacet uteče pryč při zapnuté klimě, takže to bude zajímavé šuk
Neodrazuj je od toho vždyť to není vůbec strašný. Taky jsem si tím prošel. Jinak mě tu čerstvě složenou prázdnou klimatizaci kontroloval tak že než to naplní tak to připojí na tu mašinu a musí se to asi 20minut vakuovat,tím se prý ten systém pročistí a ta mašina ukáže jestli je to těsné nebo ne. Pak tam normálně podle typu auta pustí olej s chladícím médiem a do toho už jen pro jistotu to zelené barvivo aby až to časem začne utíkat aby bylo vidět kde a jel jsem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2008 , 18:45   Citovat  

hm, tak to mi nikdo žádným strojem neprojížděl, ale soused, co mi to dělá, tak dělají klimatizace přímo ve firmě, tak snad ví, co dělá Velmi šťastný takže jsem zvědav, jak to bude foukat, protože doteď to je na chcípnutí, když není klima, ani šíbr..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na klimatizaci?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina