Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Montáž el.oken Civic 5G 4d a představení nového fandy
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 10.6.2008 , 21:36   Citovat  

Zdravím všechny zde na fóru, nikde jsem nenašel topic ve kterém bych se Vám mohl představit, tak využiju mého prvního dotazu a vmáčknu to sem.

Jsem čerstvě 18 letý student elektronických počítačových systémů v Kladně, od prvních smyslových vjemů sním o svém vlastním autě a nyní jsem se konečně dočkal. 7.6.2008 jsem přes inzerát zakoupil Hondu Civic 5. generace ve verzi sedan. Při výběru mých potenciálních miláčků, byla japonská auta vždy na prvních místech a proto jsem rád, že jsem sehnal celkem zachovalou Honda . Zítra (snad si na úřadě mákli) si jdu teprve pro řidičák, Veec (přezdívka mé bílé krásky papa ) mě stojí před domem a není hodiny, abych jí alespoň přes okno nepohladil svým pohledem.

Vím toho o Honda a všeobecně automobilech opravdu pomálu, snažím se poctivě sbírat informace a tak prosím o chvilku trpělivosti, než se od obrazovky a klávesnice odpoutám do garáže a začnu se opravdu se svým mazlem seznamovat.
je to dobrý je to dobrý

Teď již k dotazu:

Jak obtížné by bylo dodatečně domontovat do mého Veeca el. stahování oken? Všiml jsem si rozdílných výplní dveří, takže pravděpodobně shánět celý látkový střed nový..
Dodělával si zde někdo něco podobného?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 10.6.2008 , 21:48   Citovat  

já tu to přestavbu dělal ale jen pro přední čás zadní sem nedělal zkušenosti že el. byla na taháná ale nezapojená takže jsem dal do dveří předních origo stahovaní plus tapeci a zapojil okruh měl jsem i konektory takže to bylo snadné takže co je potřeba svazky kabeláží jsem v autě měl takže sehnat tapeci všech dveří plus el. strojky a kabeláž celích dveří což bude asi nejtěžší úkol ale mohu tě potěšit zadní dveře plus tapeci a el. storojky mám snad i kabeláž bych našel jelikož jsi nový člen dal bych to komplet za 1000 jsem z Mostu takže už ti chybý jen přední tapeci plus dveřní el. a kabeláž přední okna sedí a pak jen šikovnost a trochu porozumění elektroinstalaci
a co se týče přední časti kontaktoval bych člověka tady s forá pod nickem Rom. mohl by ti pomoc myslím že předek má

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.6.2008 , 21:57   Citovat  

kojak napsal:
já tu to přestavbu dělal ale jen pro přední čás zadní sem nedělal zkušenosti že el. byla na taháná ale nezapojená takže jsem dal do dveří předních origo stahovaní plus tapeci a zapojil okruh měl jsem i konektory takže to bylo snadné takže co je potřeba svazky kabeláží jsem v autě měl takže sehnat tapeci všech dveří plus el. strojky a kabeláž celích dveří což bude asi nejtěžší úkol ale mohu tě potěšit zadní dveře plus tapeci a el. storojky mám snad i kabeláž bych našel jelikož jsi nový člen dal bych to komplet za 1000 jsem z Mostu takže už ti chybý jen přední tapeci plus dveřní el. a kabeláž přední okna sedí a pak jen šikovnost a trochu porozumění elektroinstalaci
a co se týče přední časti kontaktoval bych člověka tady s forá pod nickem Rom. mohl by ti pomoc myslím že předek má

Díky za rychlou reakci, to by bylo super. Cena by problém být neměla a do Mostu bych se někdy také určitě dostal. Takže sesbírat informace a zbylé díly moh bych se do toho pustit. Jen doufám že se podaří sehnat i předek. Jo, písnu mu, díky

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 10.6.2008 , 22:33   Citovat  

mam predni mechanismy oba a zadni i s kabelama a oknama cena dohodou rad bych se toho zbavil,jinak tu mam i ovladace oken do celyho auta v pripade zajmu napis na icq 314850748

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Montáž el.oken Civic 5G 4d a představení nového fandy
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina