Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vylepšení Interiéru
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Raidon je teď offline  Raidon
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 0:52   Citovat  

Dobrý den, mám starou Hondu Honda Accord 2,0 rok 99 150 koní pěkné auto. Nechce se mi kupovat nové auto ale chci si vylepšit tohle. Peněz mám dost a chtěl bych z tohoto auta udělat něco hezkého mluvím například o nové palubce novém volantu kožené sedačky palubní počítač Reproduktory a podobné věci prostě vše co se týče vnitřku, jak to vypadá v těch nových moderních autech. Můžete mi nějak poradit?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ManasCBR je teď offline  ManasCBR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 1:01   Citovat  

Já to taky řešil Velmi šťastný Palubovka v černé barvě, sportvoní sedačky.. momentálně i pásy... repro vyměněné + nějaké navíc.. akorát volant chybí no Úsměv

11130003.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
11130003.JPG, 1.7 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
xan je teď offline  xan
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 7:37   Citovat  

tohle je muj bejvalej accord 99 indigo budiky řadička tipe R lakovana kaplička a středový panel na černý lesk podsvicene mugen pedaly lišty potažene carbon folii kliky tipe r(nebo sport už nevim) a ještě jsem tam měl loketni opěrku přečalouněnou kuží a nalakovanou na černo neni videt na fotce
edit ještě jsem našel nějake foto repraky jsem měl komplet vyměněný vpredu clarion +vejšky přidány a na platě dva ovály se zesikem

DSC01399.JPG

DSC01399.JPG, 3.75 MB

IMG_20151224_145006.jpg

IMG_20151224_145006.jpg, 1.51 MB

IMG_20151224_145643.jpg

IMG_20151224_145643.jpg, 1.61 MB

IMG_20151224_150048.jpg

IMG_20151224_150048.jpg, 1.78 MB

IMG_20151224_145942.jpg

IMG_20151224_145942.jpg, 1.74 MB

IMG_20151224_145357.jpg

IMG_20151224_145357.jpg, 1.56 MB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.3.2016 , 22:26   Citovat  

Díky moc kluci inspuiroval iste mě jak bych chtěl aby mé auto vypadalo do budoucna. Jenže já potřeboval vědět kde by mi tohle udělali. Víte co že nachám někde na dílně auto s tím že chci novou podsvícenou palubku třeba vestavěný palubní počítač nové rádio kožené sedačky prostě aby mé auto z roku 99 vypadalo vevenitř jako auto z roku 2015 ať mě to stojí cokoliv.
   Návrat  
ManasCBR je teď offline  ManasCBR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2016 , 0:50   Citovat  

Tak to neporadím. Já si dělám všechno sám, je pak z toho větší radost Úsměv Se stydím
   Návrat  
DannyK je teď offline  DannyK
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.3.2016 , 9:21   Citovat  

Pokud máš zájem jsme schopni udělat lišty,rámečky atd do carbonu.
Nejedná se o folii ale normální látku, potáhujeme lišty, zrcátka atd.

mužeš kouknout na to co už jsme dělali na webu
nebo na fb odkaz
nbo pro více info mužeš napsat sz Úsměv

EDIT: Také jsme schopni udělat novej design volantu, a ten taky pak do carbonu nebo kuže,alcantary
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.3.2016 , 15:12   Citovat  

Ahoj, to zní dobře.. Ale já bych chtěl celkově nový vnitřek nejedná se mi jen o volant.. Kdybych chtěl prostě aby moje auto vypadalo jako nové tak bych to tak nějak prostě chtěl víte Úsměv Aby to auto vypadalo jako nová luxus kára zevnitř i kdyby to stálo pul mega i kdyby mega..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.3.2016 , 20:40   Citovat  

Raidon napsal:
Ahoj, to zní dobře.. Ale já bych chtěl celkově nový vnitřek nejedná se mi jen o volant.. Kdybych chtěl prostě aby moje auto vypadalo jako nové tak bych to tak nějak prostě chtěl víte Úsměv Aby to auto vypadalo jako nová luxus kára zevnitř i kdyby to stálo pul mega i kdyby mega..

Dovez mne to a za ten milion neco vymyslim Úsměv
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2016 , 21:26   Citovat  

sorry ,ale tohle tema ,me pobavilo Velmi šťastný

..kdybys uz chtel z toho vnitrku mit pocit ,ze sedis v novem aute ,tak jsi zapomel napsat v jakem presne pac jsou dnes novy auta co vypadaj hur nezli ten accord Velmi šťastný ,ja kdyz jsi predstavim neco takoveho co bys chtel a chci bejt realistickej a odmyslim jsi uplne jinou palubku z jineho modelu z volantem a budikama tak vidim KOMPLET precalounej interier do dvou barev jako treba tady tudy odkaz

ja osobne bych to nedelal ,je to skoda penez a poraz to bude accord 1999..
Jinak jsou tady na prodej asi tri ATR na dily ,kup celej inetrier vcetne budiku ,tapecu ,sedacek ,popripade sezen cast palubky z digiklimou misto tech kolecek jak ve skodovce pokud ji uz nemas ,praskni tam 2din radio a uvidis ze to bude jiny kafe oproti tomu co mas ted ...

media.jpg

media.jpg, 18.32 kB

04082010286_270.jpg

04082010286_270.jpg, 474.19 kB
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.3.2016 , 21:31   Citovat  

Raidon napsal:
troll alert Chápeš!
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2016 , 21:34   Citovat  

to Raidon: možná se pletu, ale kolik Ti je roků? Házet tady takové cifry za úpravu interiéru v 18 let starém autě mi nepřijde moc normální.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.3.2016 , 21:58   Citovat  

Hodte na nej sit Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.3.2016 , 22:12   Citovat  

Dneska kdybych ja mel ,vrazit to jakyhokoliv auta 50-100+ hadru tak to prodam a koupim jsi auto co mi da v serii to co hledam otazka je jestli se chci lisit a stavim raritu nebo chci mit ze skodovky audi A8 Velmi šťastný
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2016 , 15:13   Citovat  

Taky jsem řešil změnu a omlazení interiéru u A5G coupé. Z původního šedo-šedého koženého interiéru jsem udělal (za nemálo peněz) černo-béžový kožený s vyhřívanýma sedačkama z Imprezy GT. A stejně se mi interiér v daily A7G (šedé sloupky + stropnice / černý interiér s karbon dekory a polokoženými vyhřívanými sedačkami) líbí mnohem víc. Se stydím

Tolik asi k tomu jak udělat ze starého auta nové - škoda peněz.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2016 , 18:37   Citovat  

Já se ti smát nebudu, ostatně individuální interiery je můj byznys a tak moc dobře vím, že to né vždy je otázka čistě racionální, ale spíš emoční. Racionálně přemýšlející lidé tohle nikdy nepochopí Úsměv

Všechno je to otázka představy - co vše pro tebe znamená interier jako u nového vozu. Ten základ - design interieru A6g je myslím stále OK a má potenciál udržet krok s dnešní dobou. Potažení interieru pravou či umělou kůží, třeba v kombinaci s Alcantarou, barevné/kontrastní švy, přečalounit strop se sloupky a volant (a ideálně ho vyměnit za jiný s multifunkčními tlačítky, které se napojí na autorádio)...to už samo o sobě udělá s pocitem novoty hodně, ale nestačí to, je třeba jít víc do hloubky, přidat odhlučnění (moderní vůz je mnohem tišší) a pak samozřejmě komfortní výbavu - moderní 2DIN rádio s parkovací kamerou, které vystrnadí modul ventilace níž, vyhřívání, či dokonce ventilace nebo masáž sedadel,pohrát si s ambientním osvětlením...můžeš pokračovat dál - ozdobné lišty a rámečky dát do laku nebo karbonu, upravit středovej tunel, aby byl vyšší a kompaktnější tak, jak mají dnešní vozy atd. atd. ...fakt se toho dá udělat hodně. V zásadě nic není nemožné, jen to nikdo nebude dělat zadarmo. Ani já ne Cool

Pakliže to myslíš vážně a máš na to budget, pak ti s tím rád pomůžu přátele Napiš mi nebo zavolej, můžeme se o tom pobavit a vcelku rychle dojdeme k tomu, co je v rámci tvých financí reálné a co nikoliv. Vymýšlet si můžeš cokoliv, je to jen otázka peněz...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vylepšení Interiéru
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina