Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výměna RZ
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 18:56   Citovat  

Kdo jste nedávno přepisoval auto (resp. nechával na sebe přepisovat...) a žádal o nové registrační značky - je lepší nahlásit ztrátu, nebo poškození? Plyne nějaká výhoda z toho, když na registr přinesu staré značky, případně jen jednu, nebo je to úplně fuk? Nemám teď auto po ruce a na registr chci jít hned ráno, takže nejradši bych staré značky vůbec neřešil. Dík.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kopy je teď offline  Kopy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 20:15   Citovat  

Ahoj. Je to sice jen, jednou nekdo rikal. Ale nedavno jsme se o tom bavili s Tatou a ten rikal, ze na skoleni ridicu jim tvrdili ze lip vyjde kdyz nahlasis odcizeni nebo ztratu jedny znacky. Rikal ze si fakt neni jistej ale ze se mu mota neco o 500,- ztrata(odcizeni) nebo 800,-. Zitra bych se Ti mohl zkusit zeptat u nas na urade. Pokud by Ti to stacilo nekdy dopoledne Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 20:16   Citovat  

Já se na značky vykašlal a mám hradecké. Se stydím Velmi šťastný Napiš MikeT, jak to s RZ teď chodí.
   Návrat  
Stilg je teď offline  Stilg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 20:20   Citovat  

Ja jsem si pomerne dost jisty, ze za vymenu zaplatis tak jako tak proste 400 / ks, tj 800 kc na osobak. Teda pokud to nezdrazili, na 500kc / ks nebo tak. Posledne sem registroval nekdy v lednu 2015

To jestli ti je ukradli, nebo jsi ji ztratil, nebo poskodil v tomhle nehraje zadnou roli... jedine snad, ze by ti je opravdu ukradli a podaril se dopadnout pachatel a pak tech 800 kc za nove bude soucasti skody, co po nem budes vymahat...

Jeste mne napada rozdil v tom, ze u odcizeni aspon v Brne tusim chteli / chteji papir od policajtu, ze jsi to oznamil. Nebo mozna to bylo cestne prohlaseni uz si to uplne 100% nepamatuju.

Ja kdyz jsem mel dodrbanou jednu SPZ a chtel hezke nove, tak jsem ji proste vic priohnul abych nemuzel vysvetlovat, ze ano tady to poskozemi mi jako ze fakt vadi, a nebyla kolem toho diskuze, a za 800 kc mi je vymenili.

Pak kdyz jsem zaregistrovaval CRXo, tak to bylo uz po novym roce (pred rokem a pul) a to uz nedavali spz podle kraju (i kdyz poloprevod sme do konce roku stihli, takze jsem to prihlasoval v Brne) a chteli mi nechat Olomouckou znacku... coz jsem prostovat u okynka, s tim, ze asi tedy dojde k poskozeni.... a nastesti narazil na rozumnou zenskou, a ta mi tedy provedla vymenu v ramci registrace a NECHTELA tech 800kc, takze jsem je neplatil... ale tohle byla dle meho ciste dobrovule danyho zamestnance, jinak se to plati.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 20:27   Citovat  

ja kdyz byl v ostrave prihlasovat auto a byly tam prazske spz,tak mi sama rekla,ze jsou "urcite" poskozene a ze je vymeni...tak jsem ficel na parkoviste rychle sundavat,ale to bylo minuly rok v breznu...a bylo to pri prepisu
   Návrat  
Koubelec je teď offline  Koubelec
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 20:32   Citovat  

Jak píše Stilg, je jedno jestli zaplatíš 800,- za ztrátu nebo za vystavení nových značek při přepisu. Je jen na tobě, jestli si necháš původní nebo si zažádáš o nové, na oboje máš nárok..
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 20:47   Citovat  

SonnyX napsal:
..tak jsem ficel na parkoviste rychle sundavat

Takže ty staré chtěli? V tom případě musím tvrdit, že jsem obě značky ztratil. Auto mám teď dočasně odstavené a nechce se mi cestovat k němu přes celé město pro staré značky, které pak stejně skončí ve šrotu.

Hellborn: u nás v Brně je situace jiná, tady teď z "cizáků" frčí Z a J, takže s Lkem vypadám moc podezřele Velmi šťastný. A hlavně - su brňák jak poleno, to nejde mít libereckou značku Velmi šťastný.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 20:48   Citovat  

No vzít C9g z Vyškova, tak bych jí taky asi radši ztratil... HaHaaa
   Návrat  
Pepinho je teď offline  Pepinho
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2016 , 21:14   Citovat  

Měnil jsem měsíc zpět, stalo mě to 400kc . Proste jsem tam došel a dal ji spz řekla ze nemůže je vyměnit pouze poškozeny nebo ztraceny . Říkám jestli chce klidně ji tu zlomim tak se trosku zasklebila a vzala je . Ztráta spz by se podle správnyho měla nahlásit na PČR a potom zajít na úřad . Teď nvm jestli ve finále by jsi nedostal flastr od PČR za neco jak je známo . Takže lepší poškozeny spz . Teď půjdu znovu spz potaham po zemi abych odrel čísla . Dojdu tam s tím ze mě zastavila policie a řekli mi abych si šel vyměnit značky ze jdou špatně přečíst a nemůžou nic říct Úsměv . To je můj názor Úsměv je to dobrý
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 6:04   Citovat  

SPZ jsem ztratil asi dvakrat, a nikdy me poliši neprudili, kdyz jsem to prisel nahlasit.
Jinak jsa prazak, v podstate si libuju v tech znackach jinych kraju. V soucasnosti to mame S,B,B,H,S Úsměv
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 7:40   Citovat  

Výměna značek stojí 450 kč. 200kč za každou tabulku a 50 kč za zápis změny.

V tomhle se nic nezměnilo.
   Návrat  
Václav Maňoušek je teď offline  Václav Maňoušek
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 8:00   Citovat  

Mam dotaz doufam ze k veci Úsměv Kdybych chtel vymenit znacku a chtel pak tu US verci ( ta vyssi a kratsi) je stim nejakej problem ? je to dobrý
   Návrat  
nEcroCZ je teď offline  nEcroCZ
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 8:31   Citovat  

Václav Maňoušek napsal:
Mam dotaz doufam ze k veci Úsměv Kdybych chtel vymenit znacku a chtel pak tu US verci ( ta vyssi a kratsi) je stim nejakej problem ? je to dobrý

ja vetsinou argumentoval US verzi auta kde mi klasika prekryva zamek kufru ale zalezi na urednikovi...
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2016 , 8:43   Citovat  

Jak píše MikeT .. 450Kč.. lepčí ji poškodit.. při odcizení by jsi měl hlásit PČR.. tak proč se zbytečně zatěžovat nějakym protokolováním..

Praxe když měníme SPZ - šroubovák, díra a jde se z vesela na dopravku Velmi šťastný

USA rozměr, alespon u nás problém není.. hlavně si dej pozor aby ti nedali tu na kamion .. Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výměna RZ
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina