Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
accord f20b6 cuká v nízkých otáčkách
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2008 , 11:38   Citovat  

včera byl v poho,dnes jsem vyjel a motor nechce jít do otáček,když přejde hranici v-tec tak je v normálu. poraďte co s tím.. nastalo to z ničeho nic. svíčky a všechny filtry měněny pře 4OOO tkm. Co to může být? Nechce se mi do značkového na diagnostiku, budu asi muset do servisu neznačkového. Díky za rady.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2008 , 12:03   Citovat  

nedavno mi to delalo taky. podzrival jsem lambdu... stacilo vybliakt chybu a potvrdilo se ze je to tak.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2008 , 17:19   Citovat  

taky jsem na ni myslel,zítra ji zkusím aspoň vyčistit,teda jestli půjde povolit,mám ji nastříkat napřed třeba WDčkem,nebo konkorem..? 4ím ji očistit dráťákem,nebo smirkem?. Mám totiž dvě lambdy a ta druhá na katu je hin,ale je to už delší dobu a podle mechanika se nic neděje,tak ji neřeším a zatím ani nehodlám měnit. Ráno po cestě do Opavy to blblo dost,nicméně manželka nic nepoznala( v technice však zkončila u skoby) Velmi šťastný tam jsem zkontroloval všecky kabely ke svíčkám i na rozdělovači,všecky konektory(lambda,egr,klapka atp) zresetoval jsem ecu a zdálo se mi to lepší po cestě zpátky. Tak uvidím,jestli má ještě někdo nějaký nápad sem s ním,pisnu jak to dopadlo,dikes a čus

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2008 , 18:00   Citovat  

lambda šla ven v pohodě,trošku jsem ji ojel smirkem a jede to dobře,ale jelo to dobře i ráno před očištěním,tak nevím.

Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.6.2008 , 9:33   Citovat  

kaccerr napsal:
lambda šla ven v pohodě,trošku jsem ji ojel smirkem a jede to dobře,ale jelo to dobře i ráno před očištěním,tak nevím.

Ty jo tak to by mě zajímalo, jestli to bylo tou lambdou.. stačí vymontovat a očistit?? Taky mi to totiž při otáčkách do cca 2000 cuká, resp. cítím takový chvění..

Jinak nevíš, jestli bude spojka i převodovka z motoru F18 stejná jako F20 na ty naše?? Je to skoro stejný, akorát 100Kw (f18 1,Cool a 108kw (f20 2,0).. mám možnost koupit jetou spojku i převodovku, tak přemýšlím..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.6.2008 , 10:14   Citovat  

pokud je lambda v haji tak ji tezko opravim ocistenim. pochop ze kdyz spravne nemeri nemuzu ji premluvit dratakem. jiny by to bylo kdyby byla totalne zaprasena bordelem coz nejspis nebude. chtelo by to vyblikat chybku. dal k te prevodovce. no nevim ale melo by to byt napsano v manualu. poskladani prevodu bude nejspis jiny. tzn jedna bude kratsi druha delsi ale mohli by se teoreticky zamenit. na spojky mrkni treba v mj auto. najdis si spojkovou sadu na tvoje auto. u kazdyho dilu maji i seznam na jaka dalsi auta to sedi...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.6.2008 , 11:47   Citovat  

krtekm napsal:
pokud je lambda v haji tak ji tezko opravim ocistenim. pochop ze kdyz spravne nemeri nemuzu ji premluvit dratakem. jiny by to bylo kdyby byla totalne zaprasena bordelem coz nejspis nebude. chtelo by to vyblikat chybku. dal k te prevodovce. no nevim ale melo by to byt napsano v manualu. poskladani prevodu bude nejspis jiny. tzn jedna bude kratsi druha delsi ale mohli by se teoreticky zamenit. na spojky mrkni treba v mj auto. najdis si spojkovou sadu na tvoje auto. u kazdyho dilu maji i seznam na jaka dalsi auta to sedi...

No to MJauto jsem zkoušel, podle toho to vypadá, že je to stejný.. na oba motory mi vyjelo to samý.. tak to asi půjde..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2008 , 19:25   Citovat  

mno mechoš mi to poradil,tak jsem zkusil a nic na tom nebylo. Trocha usazenin tam byla a bránila zřejmě plynům projít těmi malými dírkamiaž k sondě,ale možná to bylo taky tím,že jsem poprvé v životě byl nucen natankovat mimo shell,omv,nebo benzinu a natankoval jsem na euro oilu a teď si uvědomuju,že druhý den to cukalo a pak už nic,no raději už jen shell.. Hihi

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2008 , 8:12   Citovat  

Aha tak s tím benálem jsi mě připomněl, že tankuju levnej benál, takže se asi vrátím na shell.. ach jo, to dám za plnou skoro 2000kč.. no jo no..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2008 , 8:15   Citovat  

jojo benzin je taky moznost...

MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2008 , 8:36   Citovat  

Jauda napsal:
Aha tak s tím benálem jsi mě připomněl, že tankuju levnej benál, takže se asi vrátím na shell.. ach jo, to dám za plnou skoro 2000kč.. no jo no..

ale najedeš na to víc než na ten slunečnicovej olej Velmi šťastný

Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2008 , 12:26   Citovat  

Čistit lambda sondu? Tak to koukám! cože cože ?
Kam na to ti mechanici dneska chodí... Lambda se čistí tak, že se motor podrží na cca 4500 otáček po dobu 5ti minut. Pokud to nezačne regulovat, musí se vyměnit.... Pokud nevím jak to změřit, tak na to nešahám.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2008 , 18:07   Citovat  

jaudo: kolik ještě najedeš km když se ti rozsvítí kontrolka benálu? Já to nemám rád a hned fičím k pumpě a natankuji tak max 52 litrů a myslím že má nádrž 65. 6e by tam bylo ještě 13 litrů????

Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2008 , 22:50   Citovat  

No ja som to este neskusal,ale kamos ma takeho isteho Accorda ako ja a najazdil na rezerve este 178km,ale to hovorime uplne do sucha,cize zostal stat na ceste. Úsměv Ale samozrejme mal 5L bandasku.Mne zacina svietit vacsinou zhruba po prejdeni 640km.JA som minule spravil nejakych 713km,to uz samozrejme svietila kontrolka,isiel som potom na pumpu a natankoval som 60L,takze este 5L som tam mal.Vysla mi spotreba 8.4L a to jazdim 65:35 mesto/mimo.

kaccerr napsal:
jaudo: kolik ještě najedeš km když se ti rozsvítí kontrolka benálu? Já to nemám rád a hned fičím k pumpě a natankuji tak max 52 litrů a myslím že má nádrž 65. 6e by tam bylo ještě 13 litrů????

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2008 , 17:08   Citovat  

Smutný hondak tak to ti závidím! Já se pod 10 dostal jen jednou,ale je pravda,že jezdím jen po Ostravě a mimo jen zřídka. Nevím jestli nemám v motoru něco špatně Mr. Green anebo,že by ta pravá noha? :twisted:

javal je teď offline  javal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2008 , 18:24   Citovat  

kaccerr napsal:
Smutný hondak tak to ti závidím! Já se pod 10 dostal jen jednou,ale je pravda,že jezdím jen po Ostravě a mimo jen zřídka. Nevím jestli nemám v motoru něco špatně Mr. Green anebo,že by ta pravá noha? :twisted:

nevím jestli něco špatně, ale já mám teď s acco 2.0 r99 spotřebu s "lehčí nohou" mezi 7,4-7,6 ... při jízdě pouze po praze je to 8,4-9,1 Mrk nad 10 jsem se ještě nedostal...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2008 , 21:08   Citovat  

No s tou pravou nohou by to mohlo mat suvis. Velmi šťastný Nenosis tazke boty? Úsměv Ale inak dost pomaha brzdenie motorom a Accord brzdi motorom paradne,tak to skus obcas pouzit a uvidis,sem tam,ked sa nikde neponahlas a nikto sa za Tebou nelepi,tak pekne dobrzdi motorom a uvidis vysledok. Úsměv

kaccerr napsal:

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2008 , 21:15   Citovat  

Inak uz slape Accord ako ma?Bez cukania?Takze to bolo asi tym benzinom? Ja zasedne netankejem na pumpach XY a zatial som nemal problem.

kaccerr napsal:

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.6.2008 , 4:52   Citovat  

kaccerr napsal:

No já tankuju po rozsvícení rezervy až tak po najetí 70-80km a taky natankuju tak max 55l, jednou jsem myslím natankoval asi 57l.. a nádrž je na těch 65l, takže ještě dobrý no.. jinaqk u těch lepších benzinek tankujete lepší benál (shell V-power) nebo klasiku N95? Vyplatí se dlouhodobě tankovat V-power pro tyhle motory? Já myslím, že ani ne, že tam zásadní rozdíl, krom pomazání či nakonzervování, nebude..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.6.2008 , 6:36   Citovat  

Ja tankujem N95,myslim si,ze N98 a vyssie nema moc vyznam.Spotreba sa Ti o tolko neznizi,aby to to vyrovnalo cenovy rozdiel,akurat je ten benzin trosku kvalitnejsie no. Úsměv

Jauda napsal:
No já tankuju po rozsvícení rezervy až tak po najetí 70-80km a taky natankuju tak max 55l, jednou jsem myslím natankoval asi 57l.. a nádrž je na těch 65l, takže ještě dobrý no.. jinaqk u těch lepších benzinek tankujete lepší benál (shell V-power) nebo klasiku N95? Vyplatí se dlouhodobě tankovat V-power pro tyhle motory? Já myslím, že ani ne, že tam zásadní rozdíl, krom pomazání či nakonzervování, nebude..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.6.2008 , 14:02   Citovat  

dneska jsem se snažil trochu kontrolovat,ale jsem prase Hihi kilo dvacet tam mám na výpadovkách pořád,pak se divím,že to tak žere,nu co hondu jsem nekupoval pro ekonomické ježdení. Tankuju shell n95 v power a w power racing,nebo omv 95 a carreru. Jen jednou jsem natankoval na pap oil (nebyl to euro oil jak jsem psal) a asi to bylo ono..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.6.2008 , 18:07   Citovat  

Tak já natankoval Shell V-Power 95 a ačkoliv to může být subjektivní, mám pocit, že ve stejných chvílích, jako to cukalo, už to nedělá.. většinou na 4 pod 2000ot, když pustím nohu z plynu, tak to cukalo, ale teď je to celkem vpohodě..

Jinak tankujete někdo OMV carrera 95?? Je u nás o 50h levnější, tak nevím, jestli ho přístě nezkusím..

Luky je teď offline  Luky
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.6.2008 , 19:06   Citovat  

ja jezdim na ruzny benziny hlavne levny Úsměv a nepoznal jsme zadnek rozdil k lepsimu ani k horsimu, s cukanim sem se nesetkal , spotreba porad okolo 9 l Smutný
btw tech necelejch 8 l bych chtel :hehe:

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.6.2008 , 19:11   Citovat  

včera jsem si zahrál na paparazziho,vyfotil jsem mobilem svůj tacho při maximálce na dálnici( jsem to ale cyp Úsměv ) jelo to tachometrových 215 km/h. Dneska po cestě ze stavby jsem se honil s ochcáfkou 2 a pak tu mrmlám,že mi to žere i trávu kolem cesty pořádnej výtlem

Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 8:09   Citovat  

Můžu se jen zeptat z čeho plyne to označení v nadpisu? Je to jako motor 2.0i v Accordu 6. generace? Jaké by bylo přesné označení pro můj Accord 5G 2.2 VTEC?

Luky je teď offline  Luky
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 9:03   Citovat  

Střelec napsal:
Můžu se jen zeptat z čeho plyne to označení v nadpisu? Je to jako motor 2.0i v Accordu 6. generace? Jaké by bylo přesné označení pro můj Accord 5G 2.2 VTEC?

jo je to accord 6G,karoserie CG, CH .

a co se takhle podivat na motor nebo do technicaku ? wokurka wokurka

jinak asi mas F22Z2 - 110 kW

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 6:05   Citovat  

Tak se mi zdá, že už mi to zase cuká, resp. chvěje se.. tak nevím.. asi by to chtělo nějak pořešit tu lambdu nebo něco.. a nebo jen to auto nemá rádo otáčky menší, než 2000.. kouř

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2008 , 8:17   Citovat  

Myslim,ze pod 2000 sa ani moj Accord neciti dobre,tak sa ho tam ani moc nesnazim drzat.Najlepsie sa citi nad 3000. Velmi šťastný

Jauda napsal:
Tak se mi zdá, že už mi to zase cuká, resp. chvěje se.. tak nevím.. asi by to chtělo nějak pořešit tu lambdu nebo něco.. a nebo jen to auto nemá rádo otáčky menší, než 2000.. kouř

Obsah fóra Honda-club.cz   
accord f20b6 cuká v nízkých otáčkách
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina