Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Bodový systém
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2016 , 9:16   Citovat  

Ahoj, všiml jsem si jedné věci (možná se to už dávno ví, ale já to nevěděl), byl jsem na poště tak jsem si nechal vyjet kolik mám-nemám obdržených bodů , výsledek byl 0 trestných bodů a žádné zaznamenané přestupky,takže ok. Ale pak jsem se někde dočetl že se tam nepočítají body ze správního řízení, mám tomu rozumět že je tedy bodování dvojí? kde najdu jestli mě třeba někde nevyfotil radar a přičetli mi body? moc to nechápu, ještě by mě zajímalo jak se tedy body ze správního řízení mažou když nefigurují na tom výpisu bodového hodnocení řidiče? to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.11.2016 , 10:00   Citovat  

Co je to za blbost? Body máš buď z blokového řízení (zkrácené přestupkové) nebo z rozhodnutí o přestupku (správní - přestupkové řízení) - oboje je řízení o přestupku, vše se zapisuje do EKŘ (evidenční karta řidiče). Abys dostal body musíš dostat nějaké rozhodnutí (blok se řeší na místě) nebo u správního řízení příkaz. Pokud se zdržuješ v místě bydliště, tak by nemělo být nic o čem bys nevěděl... A za fotku z radaru body nedostaneš, protože radar zaznamená RZ, ale neidentifikuje řidiče, pokud to nemáš iniciále vytetované na čele...
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2016 , 12:37   Citovat  

tohle mají napsané na každé poště, zarazilo mě to :

Výpis bodového hodnocení řidiče, umožňuje občanům na kontaktním místě veřejné správy zjistit stav trestných bodů (bez bodů ve správním řízení). Výpis je poskytován z Centrálního registru řidičů vedeného Ministerstvem dopravy, jehož součástí je právě i evidence bodového hodnocení.
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2016 , 13:14   Citovat  

-toyo- napsal:
tohle mají napsané na každé poště, zarazilo mě to :

Výpis bodového hodnocení řidiče, umožňuje občanům na kontaktním místě veřejné správy zjistit stav trestných bodů (bez bodů ve správním řízení). Výpis je poskytován z Centrálního registru řidičů vedeného Ministerstvem dopravy, jehož součástí je právě i evidence bodového hodnocení.

To je mysleno spis tak ze pokud jsi ve spravnim rizeni a jeste nedoslo k rozhodnuti tak ti to ani oni nereknou...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Bodový systém
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina