Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Odpojení zvuk.signalizace pri stahovani strechy targy.
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 21:42   Citovat  

Zdar hondari! Jsem tu novy, tak bych mel nejspis slusne pozdravit, tak zdravim přátele A ted k veci. Potrebuji radu nekoho, kdo ma taky Del Sol s elektrickou strechou. Nici mi totiz nervy i sluch hvizdani pri zaverecnych dvou polohach zavirani kufru, tak se chci zeptat, jestli tohle jde nejak odpojit. Kde se hvizdajici bestie ukryva zhruba tusim, spis se obavam, jestli neni zvuk vyluzovan z jednoho zdroje, ktery signalizuje X dalsich veci, jen jinym tonem, ktere bych tak odpojil a to bych opravdu nerad.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2008 , 8:13   Citovat  

mrkni do schématu elektriky, jestli je tam připojeno i něco jiného. Pak si myslím můžeš řešit. Ale podle mě bude stačit odpojit jeden kablík. Ale to vařím z vody. Určitě nevím.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2008 , 9:25   Citovat  

"podle mě bude stačit odpojit jeden kablík"..To zni memu sluchu uplne idealne a doufam, ze to tak i bude..Sice nevim, jestli ja v elekro schematu neco najdu (pripada mi to jako ty hadanky, jak hledas cestu do cile podle car Se stydím ) ale pokusim se..Pujdu do toho stylem pokus, omyl v nejhorsim pripade. Akorat se mi to nechce rozebirat dokud nemam jistotu, ze jdu na jisto zatim.. Dik. Jinak konkretnejsi rady uvitam s nadsenim pochopitelne.

Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2008 , 10:11   Citovat  

Tak sem koukal do manualu...

Podle vseho to vypada, ze strecha ma svuj vlastni bezpecnostni indikator.Kdyz si stahnes schema el. zapojeni, kouknes na cast 17328, mas tam schema zapojeni celyho stahovani strechy, vcetne bezpecnostniho indikatoru, zkus z nej odpojit cernej drat se zelenym pruhem, to by mel bejt vodic, kterej vede signal do indikatoru a mel by ses tim zbavit toho zvuku...

Nech si raci rezervu na obou koncich, at to pripadne muzes zapojit zpet, nikdy sem to nezkousel, jen varim podle manualu a predpokladam, ze je to ono...

Pokud fakt touzis se toho zvuku zbavit, tak to zkus, nic jinyho me nenapada...

Sou dve moznosti, bud je to indikator, kterej podle rychlosti sejmuty ze speed senzoru sepne rele a dovoli Ti stahnout strechu, nebo prave on vyluzuje ten zvuk...Na 100% Ti nepotvrdim ani jedno...De o to, cemu v Honde rikaj bezpecnosti indicator... to mi hlava nebere

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2008 , 15:34   Citovat  

Marphy napsal:
indikator, kterej podle rychlosti sejmuty ze speed senzoru sepne rele a dovoli Ti stahnout strechu..

Tak vymakana targa neni, jde stahnout strecha jen s rucni brzdou. Jinak jsem si poctive vytiskl schema, na ktere jsi me navedl a vyrazil do garaze. Ulehcil jsem si to cele tim, ze jsem se rozhodl napred si prohlednou piskajici bestii a sel dolu kryt za krytem a doufal jsem, ze po ceste narazim nekde i na onen cerno zeleny drat po kterem pujdu. Nakonec jsem zdroj zvuku nasel a videl, ze k nemu vedou dva konektory. Staci odpojit jen konektor, co ma na svedomi onem desne kvílící zvuk a nakonec jsem odpojil i druhy, ktery zase signalizuje kratce, ze nejsou zaklapnuty packy strechy a ze se ma packa otocit v polovine stahujiciho cyklu a tak. Takze v podstate kdybych zaexperimentoval sam, tak jsem ani nemusel zadat o pomoc. Kazdopadne ale to treba muze pomoct nekomu dalsimu pripadne. Dik za "nakopnuti"

Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2008 , 13:54   Citovat  

JaRaN napsal:
Tak vymakana targa neni, jde stahnout strecha jen s rucni brzdou. Jinak jsem si poctive vytiskl schema, na ktere jsi me navedl a vyrazil do garaze. Ulehcil jsem si to cele tim, ze jsem se rozhodl napred si prohlednou piskajici bestii a sel dolu kryt za krytem a doufal jsem, ze po ceste narazim nekde i na onen cerno zeleny drat po kterem pujdu. Nakonec jsem zdroj zvuku nasel a videl, ze k nemu vedou dva konektory. Staci odpojit jen konektor, co ma na svedomi onem desne kvílící zvuk a nakonec jsem odpojil i druhy, ktery zase signalizuje kratce, ze nejsou zaklapnuty packy strechy a ze se ma packa otocit v polovine stahujiciho cyklu a tak. Takze v podstate kdybych zaexperimentoval sam, tak jsem ani nemusel zadat o pomoc. Kazdopadne ale to treba muze pomoct nekomu dalsimu pripadne. Dik za "nakopnuti"

Parada, hlavne ze si dosahl touzeneho vysledku.... přátele Ono obcas fakt staci jen sebrat cas a jit se na to podivat, sam sem kolikrat stal pred problemem, kterej se mi zdal nevyresitelnej a kdyz sem se k tomu nakonec dokopal zistil sem, ze na tom vasne nic neni... je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
Odpojení zvuk.signalizace pri stahovani strechy targy.
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina