Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Baterka - alter- servomotor
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
beruska.macik je teď offline  beruska.macik
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 13:01   Citovat  

Zdravím,

pokud tu tento dotaz už je, přesměrujte mě na něj prosím a omlouvám se za znovuzaložení.

Honda Accord r.v. 2000 1.8
Při cestě z Prahy do Brna se mi za Prahou rozsvítila kontrolka baterky. Po cca 5 km se auto rozsvítilo jak vánoční stromeček, praskla přední žárovka. Nuž neměnila jsem, potřebovala jsem co nejnižší spotřebu, abych dojela. Kupodivu jsem dojela až do Brna, kde se mi na křižovatce rozsvítily všechny kontrolky, když jsem se rozjela už nefungoval ani tacháč ani otáčkoměr. Dojela jsem před barák a po chcípnutí jsem to už znovu nenastartovala. Nabili jsme baterku a dojeli do nejbližšího servisu. Altík nedobíjel. Co s ním bylo nám neřekli, prostě ho nechali spravit. Takže jsem čekala, že si vesele auto vyzvednu. Nato volal servisák, co jsme dělali se servem, že dělá hrozný zvuky a vybublává ven. Upozorňuji, že se servem nikdy problémy nebyly pokud vím a auto jsme do servisu přivezli bez jakéhokoli problému se servem. Auto už je v čudu týden a borec si neví rady, údajně dolil, odvzdušnil. Ale servo pořád řve a ubývá. Nemáte s tím někdo zkušenost? Čím by to mohlo být a jak tomu pomoci. Nebo to pohnojil servisák? Mám takový dojem, možná se mýlím, že jeden řemen z altíku pohání další a ten další by mohl být napojen na řemen ze serva (lajcky napsáno). Tak jestli nám to babrák nějak nezkonil když to dával dohromady Tak to valím bulvy

Předem děkuji všem za rady a zkušenosti Se stydím
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 13:38   Citovat  

No co, někde je díra, kapalina utíká a přisává si to vzduch...proto to řve a pění.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 13:41   Citovat  

Stepa napsal:
No co, někde je díra, kapalina utíká a přisává si to vzduch...proto to řve a pění.

Děkuji za radu, ale ta díra se tam sama od sebe za dva dny v garáži asi neudělá ne Velmi šťastný Jak jsem psala v příspěvku, než jsme mu to tam dali, tak se servem nebyl sebemenší problém, natož, aby vybublávalo a řvalo. Kord když ve chvíli, kdy se to tam dovezlo se pod kapotu čučelo k přeměření altíku a bylo to naprosto v pořádku. Teda až na ten altík Velmi šťastný

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 13:45   Citovat  

Možná shoda okolností, možná tam něco zvoral při opravě altíku...to Ti ale nikdo neřekne. Křišťálovou kouli nikdo nemá Úsměv

Opravit a jezdit VTEC. Jestli na něm chceš vymáhat škodu, to už je na Tobě.

0
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 14:25   Citovat  

Stepa napsal:
Možná shoda okolností, možná tam něco zvoral při opravě altíku...to Ti ale nikdo neřekne. Křišťálovou kouli nikdo nemá Úsměv

Opravit a jezdit VTEC. Jestli na něm chceš vymáhat škodu, to už je na Tobě.

O to mi šlo, jestli to je jen shoda okolností nebo to opravdu může spolu souviset. Nechci nikoho hanit, spíš safra přijít na to, čím se to mohlo takhle posr... No borec právě sdělil, že jede kamsi na vrakáč pro nový servo, ovšem ze Civica, což mě taky trochu znervozňuje Velmi šťastný . V mnoha ohledech je Civic kompatibilní, ale toto se mi nějak nepozdává. Achjo, najít šikovný kluky po Brně, aby si s Hondou poradili a nechtěli člověka zruinovat hned mezi dveřma, začíná být čím dál tím těžší Bueee

Uvidíme, každopádně děkuji Úsměv

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 15:26   Citovat  

Stava se obcas ze poskozeny remen bokem profikne privodni hadici k servu.bezne by to mechanik mel najit...ale.

SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 21:10   Citovat  

Sice nevim jak to vypadá v motorovém prostoru Accouše 2000, ale nehýbe se třeba při vyndavání alternátoru nějak s tou hadicí? Alespoň trochu třeba někam vyhnout nebo tak něco? Hadice má 17 let za sebou, tak mohla při ohybu někde prasknout...

Ohledně servisu - co třeba mot a jeho tudy Japanese Cars Nebovidy?

Kopy je teď offline  Kopy
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 16:52   Citovat  

Me taky odeslo servo uplne z niceho nic. Roky bez dolejvani pak najednou jedu kruhac a najednou rev a peneni jak u Tebe. U me bylo na vine gufero v cerpadle ktery po tech letech udelalo drazku do hridele. Stacilo jemne prebrousit hridel a novy gufero za par kc. Myslim ze SaKaL ma pravdu je to dobrý Preju hodne zdaru OK Úsměv

RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 13:51   Citovat  

při vyndavání altíku museli hnout s hadicí k čerpadlu..
tím, že jsou staré, v tom spojení už to ta páska nepodrží a přisává to vzduch..

šel bych konkrétně po té, co vede z nádobky do čerpadla (přímo nad altíkem), u čerpadla jí o 1 cm zkrátil, očistil ten náustek, dal tam novou pásku a pak odvzdušnil, většinou to přisává tam

Obsah fóra Honda-club.cz   
Baterka - alter- servomotor
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina