Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě honda civic coupe 5g 1.5 rok 1995
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Marek novotný je teď offline  Marek novotný
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 17:18   Citovat  

Zdravim vsechny chci se zeptat koupil jsem tedka hondu civic coupe 1.5 rok vyroby 1995 modra metaliza. Auto jsem koupil za 42 tisic a zajima me jestli maji tyhle auta takovou cenu nebo jsem nalezel diky moc za rady popripadne za kolil by se v lete prodala dekuji
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 18:26   Citovat  

Cena coupe se mže pohybovat od "za odvoz" po klidně 70tis...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 18:45   Citovat  

Marek novotný napsal:
Zdravim vsechny chci se zeptat koupil jsem tedka hondu civic coupe 1.5 rok vyroby 1995 modra metaliza. Auto jsem koupil za 42 tisic a zajima me jestli maji tyhle auta takovou cenu nebo jsem nalezel diky moc za rady popripadne za kolil by se v lete prodala dekuji

Ahoj, hele já koupil červené Coupé c5g (taky 1995) v roce 2008 za 70 tisíc. Byl fakt pěknej a do teď spolehlivě slouží. Používám celoročně jako denní auto. Takže zadní lemy jsou už dvakrát opravovaný, ale zralý na vyvaření. Bohužel jsem měl nehodu, takže opravovaný blatníky a jiná kapota (je v laku, ale s ďulkama po kroupách). A začal se loupat lak, ten prusvitnej, takže to asi není originál lak, ten je jen na střeše, dveřích a na té kapotě. Takže dneska bych asi za něj dostal max 18 tisíc počítám.

A tipnul bych si, že jsi koupil Coupé tu modrou metlu v Hradci Královém na tom dvoře, byli tam ještě jiné Hondy, Crx a Preludky. Myslím že to bylo stříkaný, původně snad fialová metla. poslední dobou jsme viděli dost aut, tak přesně nevím. S kámošem jsme to koukali, cena byla ještě vyšší než teď, prolezli jsme jí, nechali si nastartovat, ale nesvezli jsme se. S prodavajícim jsme hodinu a půl kecali a dali mu něco na pivo Velmi šťastný Podle mě ta cena je celkem poplatná stavu. Hlavně Kupéčka 5g už moc nejsou ani v Německu, je jich už míň na prodej než bývalo. Když udržíš současný stav, pravděpodobně půjde do ceny, nebo se bude držet. Říká se, že c5g byly ze všech generací nejhezčí, ale záleží na vkusu. Za mě dobrá volba přátele a myslím že v létě by se dala za prodat za stejnou cenu Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 18:49   Citovat  

C5g je ocucaná 4g... svatoušek Velmi šťastný
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 19:04   Citovat  

Hellborn napsal:
C5g je ocucaná 4g... svatoušek Velmi šťastný

To bez pochyby je pořádnej výtlem Ale myslím že coupé c4g nebylo, ty 90´léta jsou prostě super i ta 4g. Ještě tak c6g a c7g, ale jen coupé a novější už se mi moc nelíbí. Ale jak říkám, zaleží na vkusu, pak to s tím ocucáváním dost přeháněli a vznikali jak kámošem říkáme divný "bublinoidy". offtopic
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 19:40   Citovat  

Marián napsal:
To bez pochyby je pořádnej výtlem Ale myslím že coupé c4g nebylo, ty 90´léta jsou prostě super i ta 4g. Ještě tak c6g a c7g, ale jen coupé a novější už se mi moc nelíbí. Ale jak říkám, zaleží na vkusu, pak to s tím ocucáváním dost přeháněli a vznikali jak kámošem říkáme divný "bublinoidy". offtopic

Bylo - CRX (civic renaissance x). Úsměv I Targy mají v TP Civic...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě honda civic coupe 5g 1.5 rok 1995
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina