Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Automechanik ku obhliadke vozidla - Civic 9g
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
host5 je teď offline  host5
PříspěvekZaslal: 27.3.2017 , 16:40   Citovat  

Zdravím chalani,

chystám sa kúpiť svoje prvé auto - Civic 9g a chcel by som sa spýtať, či sa tu nenájde automechanik, ktorý by mi pomohol auto poriadne preveriť.
Samozrejme by sme sa dohodli na nejakej finančnej odmene. Obhliadka by sa konala v Bratislave.

Detaily auta:

Civic 9g executive
r.v. 2012
stav tachometra 125000

Chcel by som to fakt preveriť do detailov ako sa len dá a zistiť koľko bude treba zainvestovať.

Ďakujem Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.3.2017 , 17:31   Citovat  

Ak je to priamo v Bratislave, preco si to nedas pozriet priamo do origo H servisu? Su tam aj dve, zavolaj do niektoreho a dohodni si obhliadku auta pred kupou. Tam ho mozu pozriet tak dopodrobna, ako sa len da a tiez aj servisnu historiu (ak je z SK) Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.3.2017 , 17:56   Citovat  

A servisní historii sis podle VIN nechal vyjet?

Co jsem loni koukal i po C9g, tak i za cenu 350tis. Kč byly po ťukancích...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
host5 je teď offline  host5
PříspěvekZaslal: 27.3.2017 , 18:10   Citovat  

to Varuj: Do jedného servisu som už dnes volal. Spravia mi prehliadku za 40€ bez diagnostiky. Diagnostika je vraj zbytočná ak nesvieti žiadna kontrolka, ale ak chcem ta za ďalších 40€ spravia aj diagnostiku. Ďalšia vec, ktorej sa bojím je, že na H servis v BA som nenašiel dobre recenzie. A nakoniec počas skúšobnej jazdy ja ako laik nadšený z toho to auta nezistím, ak niečo nebude v poriadku (nejaké klepanie, abnormálny chod motor atď...)

to Hellborn: podľa toho čo som čítal tak servisnú históriu mi vedia zistiť iba v servise a to som ešte neskúšal. Mám to v pláne ak prídem do servisu.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.3.2017 , 19:40   Citovat  

Jo, vezmeš VIN a zajdeš do servisu nebo mi něco poslali i z Dánska mailem... Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2017 , 20:05   Citovat  

host5 napsal:
to Varuj: Do jedného servisu som už dnes volal. Spravia mi prehliadku za 40€ bez diagnostiky. Diagnostika je vraj zbytočná ak nesvieti žiadna kontrolka, ale ak chcem ta za ďalších 40€ spravia aj diagnostiku. Ďalšia vec, ktorej sa bojím je, že na H servis v BA som nenašiel dobre recenzie. A nakoniec počas skúšobnej jazdy ja ako laik nadšený z toho to auta nezistím, ak niečo nebude v poriadku (nejaké klepanie, abnormálny chod motor atď...)

to Hellborn: podľa toho čo som čítal tak servisnú históriu mi vedia zistiť iba v servise a to som ešte neskúšal. Mám to v pláne ak prídem do servisu.

Nemusi to byt priamo v Ba. Neviem ako si s predavajucim dohodnuty, mohol by si si v ramci dlhsej testovacej jazdy vybavit servisnu prehliadku niekde inde. Napr. u nas v NR je dobry H servis, z Ba je to dialnicou cca 40 min.jazdy. Ak by si chcel mozem to dohodnut.
Samotnou jazdou sa da zistit dost veci, ale nie vsetko. Na to uz musis dat auto na zdvihak a tam vsetko uvidis...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Automechanik ku obhliadke vozidla - Civic 9g
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina