Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
EGR ventil u JAZZ
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Bacik je teď offline  Bacik
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2017 , 19:48   Citovat  

Ahoj chlapaci,jsem čerstvý majitel hondy jazz,r.v.2009, 1339ccm, 73kW.Auto je super jak svezenim,tak i spotrebou.Divim se ze jsem ho nekoupil drive.Prosim vas,chci se zeptat,jaky mate nazor na zaslepeni egr ventilu,pokud je to mozne.Problemy zatim nejsou a nevim jak moc je pravdepodobne,ze by problemy s ucpanym a zanesenym ventilem a labyrinty u benzinove verze mohly byt,ale pokud by mohly casem nastat,tak bych tomu chtel predejit a i motor by si nasaval cistší vzduch sáním a klidne bych si nechal egr ventil zaslepit.Slo by to prosim a pokud ano,tak jak?Myslim tim,jestli se to musi i resit nejak v nastaveni ridici jednotky nebo staci jen egr ventil odpojit,vlozit kovovou podlozku(ucpavku) a je to?Ale spis si myslim,ze bude pravděpodobnější nejak i zasahnout do ricici jednotky že,ale nevim jak a co dal?Mohly by jste prosim poradit co vše pro zaslepeni egr ventilu u hondy jazz mam udělat nebo nechat udělat a jak?Dekuji vam mnohokrat za rady a odpovedi.

IMG_20170413_123849.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170413_123849.jpg, 3.58 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2017 , 9:29   Citovat  

Bez úpravy v ř.j. to nejde. Když ho zaslepíš bude to hlásit chybu jako by to bylo ucpané.

mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2017 , 9:45   Citovat  

možná se pletu, ale nemají problém s ucpáváním EGR kanálků pouze o generaci starší Jazz?, u tohoto co máš na foto, jsem se s tím ještě nesetkal... to mi hlava nebere

0
PříspěvekZaslal: 19.5.2017 , 16:30   Citovat  

Chlapi děkuji vám moc za odpovědi.Takze si myslíte,že se v tom nemám zbytečně hrabat nebo si to nechat někde v servisu zaslepit a přenastavit v řídící jednotce a nechat to pracovat jak má?Myslel jsem,že bych to nechal zaslepit a přenastavit v řídící jednotce už i jen kvůli tomu,aby si motor nasával 100% čistý vzduch.
A v té řídící jednotce stačí jen nějak zaškrtnout zakázání nebo zastavení recirkulací výfukových plynů nebo se musí řídící jednotka přenastavit více a složitěji,třeba i nějak váhu vzduchu atd.?
Omlouvám se,ale jsem nováček u Hondy a ještě jsem EGR ventil neřešil,takže nevím jak se to u jednotlivých značek aut a modelu řeší?A neznáte někoho tady z Honda clubu kdo se v tom vyzná nejvíc a mohl by poradit?Jsem z okresu Třebíč,kraj Vysočina,tak se chci zeptat jestli nějaký zkušený hondak a ještě lépe s jazzem je z okolí Třebíče?
A ještě bych se chtěl zeptat na názor na vystříkáním dutin a nastříkání podvozku?Díval jsem se na spodek jazzik a vypadá hodně zachovalé,tak než na tom zacne

0
PříspěvekZaslal: 23.5.2017 , 6:29   Citovat  

Tak koukám že těma EGR ventil u Hondy jazz moc oblíbené a diskuzemi rozšířené téma moc není.Ale i tak díky Prelude a Moto za vaši reakci a odpovědi.Neni tady prosím někdo kdo by mi mohl poslat třeba i jen odkaz kde se toto řeší v rozšířenější diskuzi kde bych si o tom mohl přečíst více?I když se to asi moc neřeší u ho dy jazz co?Více se o tom píše asi u civicu atd.?Děkuji i tak všem.

Obsah fóra Honda-club.cz   
EGR ventil u JAZZ
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina