Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Maska Honda Accord 7g, poface
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2017 , 9:31   Citovat  

ěkdo na prodej masku pro Accord, 7g poface? Ať už obyčejnou nebo klidně Type-S. Děkuji. Jinak stále sháním i pravý xenonový světlomet. Platím zlatem a přijedu si. Nemusíte se o nic starat Úsměv

maska.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
maska.png, 558.38 kB

Bez názvu.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.jpg, 20.22 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.6.2017 , 14:23   Citovat  

Nedostatkové zboží,na jetou jsem čekal skoro 3 měsíce,typeS,nakonec jsem ji objednal u Major Honda a čekal na rozstreleny auto Velmi šťastný
Svetlomet nemusí být xenonovej,pokud mas vnitřnosti z původního,tak prehodis čočku,je na par sroubcich.Nebo mivaj Poláci na alegru za rozumný ceny xenonový lampy..Já to přecházel a nevidím problém..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2017 , 23:09   Citovat  

spoon napsal:
Nedostatkové zboží,na jetou jsem čekal skoro 3 měsíce,typeS,nakonec jsem ji objednal u Major Honda a čekal na rozstreleny auto Velmi šťastný
Svetlomet nemusí být xenonovej,pokud mas vnitřnosti z původního,tak prehodis čočku,je na par sroubcich.Nebo mivaj Poláci na alegru za rozumný ceny xenonový lampy..Já to přecházel a nevidím problém..

Kromě kapoty jsou snad všechno nedostatkový díly. Případá mi to jako shánět díly po bazaru na nějaký supersport nebo veterána. Dostupností i cenou dílů Tak to valím bulvy
Světlomet potřebuji originál Stanley (xenon, halogen), abych ty vnitřnosti přehodil. Vnitřnosti funkční mám, praskl mi ten krycí plast. Marcos mi nabízel přestavbu. Zkusím mu ještě napsat nebo koupím v Hondě nové světlo. Co jsem slyšel, tak prý ta druhovýroba nepasuje a je nekvalitní. V Polsku ty xenony jsou, ale jen na Automediku a ten zrovna dobré recenze nemá. Nerad bych objednal něco, co bude zašlé, poškrábané. Jinak jsem se taky už nachytal na podvodný inzerát. Bueee Takže si dávám už i hodně velký pozor a nejraději osobně.

Co se týká masky, tak jí má momentálně Major. Ale chce za ní 4000 Kč, což je holý nesmysl. Reálná maximální cena za !použitou! masku je tak poloviční. Vždyť jen na Superba II se dá !nová! maska sehnat za 1200 Kč. Vím, je to škodovka, ale skoro 4x takovou cenu opravdu nemá. Asi si nechám zalepit tu svou, která mi popraskala vevnitř na 2 místech. Co jsem si zjistil, tak mi ji v Plzni jsou schopni opravit kolem 500,-. Chrom je jinak v pořádku a budu čekat na normální inzerát a cenu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2017 , 12:08   Citovat  

Čau,

tak pripíšem moju skúsenosť z Allegro:

1. Kúpil som celé xenónové svetlá, predface. Svetlá boli v slušnom stave, paraboly už síce chytené, ale i tak v pohode. Celkovo nákup hodnotím OK.

2. Poface krycie sklá. Na fotke vyzerali super, lenže po inštalácii a zasvietení, presný opak. Doškriabané, machuľové, a asi i jemne popraskané. Samozrejme, prezentované ako TOP STAV. Určite ich niekto zničil nevhodným prostriedkom na čistenie polykarbonátu.

Inak čo sa týka aftermarketových svetiel (napr. DEPO), tak ak už meniť, ideálne obidve. Svetlá je dobré dať oblepiť 3M priehladnou fóliou na svetlá, a vydržia...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Maska Honda Accord 7g, poface
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina