Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda - Maturitní práce
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
KubiinoVtec je teď offline  KubiinoVtec
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2017 , 20:25   Citovat  

Ahoj, zdravím všechny příznivce značky Honda i ty jenž nejsou úplnými fanoušky, ale chtějí se jen něco přiučit Úsměv H+

Jelikož jsem letos maturoval - překvapivě úspěšně Velmi šťastný - a v osnovách jsem měl za úkol udělat maturitní práci na jakékoliv téma co se týká automobilů, zvolil jsem srdeční záležitost -> Honda

I když na vypracování bylo spoustu času, nechával jsem to téměř na poslední dny, ne teda doslova, protože překládání z anglických textů chvíli dalo, ale i tak jsem si na to mohl vypíchnout více času. Možná proto práce vypadá lehce odflákle, spíše ne úplně podrobná, jak bych chtěl. Ale času jsem na tom strávil dostatek, myslím že na uplného laika to není zas tak špatné.

Pokud jsou v textu nějáké nesrovnalosti, třeba špatná čísla datumů, výrobků nebo otáček za minutu HaHaaa , tak se omlouvám, klidně se mě nebojte opravit nebo přidat nějákou zajímavost, rád se přiučím a jistě i ostatní jež si toto přečtou Úsměv

Děkuji za pozornost, užijte si chvíle vzdělávání a nestyďte se mi napsat komentář s jakýmkoliv podtextem - ať optimistický či naopak pesimistický.

PS: Pokud jsem zvolil nesprávný obsah fóra a toto by se mělo dát do jiného vlákna - např. mě napadla rubrika Manuály a brožury, tak mi neházejte sůl na hlavu, přesměruji tento topic na vyhrazené místo. Díííík Hihi

Maturitní práce - Honda - Kareš.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Maturitní práce - Honda - Kareš.pdf
 Velikost:  1.45 MB
 Staženo:  979 krát

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.6.2017 , 20:30   Citovat  

Ze zvědavosti jsem si zatím přečetl první odstavec.
Pokud bych to měl hodnotit coby školní práci, chybí ti tam poměrně dost čárek, stylisticky jsou tam taky nějaké nedostatky.
Co ti k tomu řekli ve škole?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2017 , 20:39   Citovat  

Celkový hodnocení školní práce bylo hodnoceno známkou za 2. Hodnocena je stylistika, pravopis, obrázky a ještě pár dalších věcí. Zrovna s pravopisem a diakritikou jsem měl pocit, že ok. Ale četl jsem si to po sobě jednou, dvakrát. Takže je vše možné Se stydím
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2017 , 20:54   Citovat  

Yenda je slavnej, je v titulcích! Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Prelude 90 je teď offline  Prelude 90
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2017 , 20:56   Citovat  

Již samotný úvod mne dojal co se pantáta Honda musel nadrít jak mezek,ale oplatilo se :honda: moc hezky si to napsal u mě máš za 1 ! :gut:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2017 , 22:41   Citovat  

Moc hezká práce Úsměv je to dobrý VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2017 , 22:55   Citovat  

Jardo : Ano použil jsem některé fráze z hondaclub.cz dlouho jsem pátral po kontaktu, pro "svolení" ale nenašel jsem bohužel.

Ostatním děkuji! Úsměv Se stydím
   Návrat  
HansB je teď offline  HansB
PříspěvekZaslal: 15.6.2017 , 18:18   Citovat  

Ahoj. V první řadě blahopřeji k úspěšně složené maturitní zkoušce. Tvou práci jsem si přečetl velmi rychle, spíše jen začátek jsem četl důkladně. Slovní obraty máš myslím dobré, obrázky a info jistě také. Ale chlape jak ti můžou chybět písmenka ve slovech? Neříkej, že jsi to nepsal ve wordu nebo v podobném editoru, který ti podtrhává slova? To si myslím, že se dalo úplně nejlépe vychytat a opravit. Popř. si toho měl všimnout vedoucí práce Ble
Jinak rozvržení i styl písma se mi moc líbí. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2017 , 19:24   Citovat  

Ahoj. V prvni rade dekuji Úsměv
V druhe rade dekuji za pripominku, jak rikam praci jsem si po sobe cetl jednou, max dvakrat, takze jsem si takoveho nedostatku nevsiml, kdyztak napis kde se tyto chyby vyslytuji, sice uz to nic nezmeni, ale aspon bych to poupravil, diky Úsměv je to dobrý
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2017 , 20:45   Citovat  

Pekny osobne ,bych se vice rozepsal o nejprulomevsich modelech jako DC2,NSX-R ,S2000 a vcsem byly prulomovy ,
na ten rozjetej uvod jsi konec vzal vcelku hopem jakokdyby ti dosel papir Velmi šťastný nic ve zlem jen FUn Úsměv
Nebo treba bych zminil modely prodavany jen v japonsku nebo treba jen v UK jako FD2 ,accord type R nebo FN2 mugen a taky divizi acura v USA a znamej civic Si a jeho historii . Ale jestli to melo byt strucny tak to je akorat ..
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.6.2017 , 5:54   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Pekny osobne ,bych se vice rozepsal o nejprulomevsich modelech jako DC2,NSX-R ,S2000 a vcsem byly prulomovy ,
na ten rozjetej uvod jsi konec vzal vcelku hopem jakokdyby ti dosel papir Velmi šťastný nic ve zlem jen FUn Úsměv
Nebo treba bych zminil modely prodavany jen v japonsku nebo treba jen v UK jako FD2 ,accord type R nebo FN2 mugen a taky divizi acura v USA a znamej civic Si a jeho historii . Ale jestli to melo byt strucny tak to je akorat ..

Vážně?

DC2 proč?
NSX jo, NSX-R ne
S2000 možná
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2017 , 7:20   Citovat  

To DOHCVTEC

Tak urcite by to slo vice a rozhodne bych i vice rád. Ale zhruba prvni polovinu jsem delal kdyz byl jeste termin daleko, druhou kdyz uz mi zacinala horet koudel u naštvanej Takze priznavam, ze popisy modelu jsou troslu "Light" HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2017 , 11:58   Citovat  

crxmann napsal:
Vážně?

DC2 proč?
NSX jo, NSX-R ne
S2000 možná

DC2 - prvni cenove dostupni type R oproti nedosazitelne NSX-R , prvni 4dverovy type R atd.. tudy odkaz

NSX - mas recht ta obyc byla prvni hlinikova honda ,ale v R podani je tam toho vic zaujimavyho na psani ,pac se lisi odost od obyc NSX .. tudy odkaz
a nevim jestli nebyla NSX-R prvni produkcni honda s karbonovimy dily ..

S2000 - prvni honda z rozlozenim vahy 50/50 myslim .. a hlavne prulomovy F20C s prekonanim N/A litrového vykonu B16B a cehokoliv jineho krome motorek Velmi šťastný tudy odkaz

tam bych klidne pridal EK9 tudy odkaz
a urcite taky dalsi legendarni FD2 tudy odkaz

jsou to auta co stoji vice z zminku jako psani o VIn cisle nebo jinych modelech hondy ..
osobne bych sel historii hondy vcetne autama ktery to vse zacali jako S600 ,civic a CR-X a pak tyhle prulomovy auta na ktery zadnej fanda nezapomene Úsměv a osobne si myslim ,ze desata generace civic type R jede v jejich slepejich .
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2017 , 8:21   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
DC2 - prvni cenove dostupni type R oproti nedosazitelne NSX-R , prvni 4dverovy type R atd.. tudy odkaz

NSX - mas recht ta obyc byla prvni hlinikova honda ,ale v R podani je tam toho vic zaujimavyho na psani ,pac se lisi odost od obyc NSX .. tudy odkaz
a nevim jestli nebyla NSX-R prvni produkcni honda s karbonovimy dily ..

S2000 - prvni honda z rozlozenim vahy 50/50 myslim .. a hlavne prulomovy F20C s prekonanim N/A litrového vykonu B16B a cehokoliv jineho krome motorek Velmi šťastný tudy odkaz

tam bych klidne pridal EK9 tudy odkaz
a urcite taky dalsi legendarni FD2 tudy odkaz

jsou to auta co stoji vice z zminku jako psani o VIn cisle nebo jinych modelech hondy ..
osobne bych sel historii hondy vcetne autama ktery to vse zacali jako S600 ,civic a CR-X a pak tyhle prulomovy auta na ktery zadnej fanda nezapomene Úsměv a osobne si myslim ,ze desata generace civic type R jede v jejich slepejich .

ty na to koukáš moc očima Hondaře. Tohle by mělo být víc zaměřený na někoho kdo o Hondě nic neví. Proto bych to viděl, určite NSX, asi i ta S2K, určitě bych tam strčil první generaci Vti...vše ostatní už sou deriváty.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2017 , 9:57   Citovat  

crxmann napsal:
ty na to koukáš moc očima Hondaře. Tohle by mělo být víc zaměřený na někoho kdo o Hondě nic neví. Proto bych to viděl, určite NSX, asi i ta S2K, určitě bych tam strčil první generaci Vti...vše ostatní už sou deriváty.

nevim ,mne prvave tyhle fakty dostaly k hondam a stacilo si precist ,ze B18C6 toci od serie 8800ot a ma 200koni a F20C pres 9000ot a ma 247koni ,ze honda udelala 1.6 ktera ma 185koni a vse bez turba ,ze tyhle auta na tratich celyho sveta porazi mnohem silnejsi konkurenci , to jsou fakta ktera dostanou cloveka k hondam a cim vice ich tam je dle mne tim lepe , pac divize type R je to co dela hondu hondou .. prenaset zavodni zkusenosti a technologie do produkcnich modelu aby to vzruseni otacek a vibraci pocitil i bezny clovek .. ale jak rikas tohle malokdo pochopi kdo to nezna ,kor dneska kde kazdej chce jenom mackat plyn a jet rovne a hlavne rychle bez toho aby vedel co delaj kola nebo motor ..

ja osobne se vzdy rad divam na Bestmotoring jak integry a civiky porazej EVA nebo GTRka a pod .,
a vim jakej to je pocit vtom sedet a citit v tech autech ten zavodni puvod VTEC
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2017 , 21:46   Citovat  

Tak trochu nekrolog, už z roku 2011... tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2017 , 22:17   Citovat  

piskot napsal:
Tak trochu nekrolog, už z roku 2011... tudy odkaz

to video se NSX me furt dostane jak je sestrihany a udelany je to dobrý

tady je pekne uctivany NSX-R tudy odkaz a dalsi ikona FD2-RR tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2017 , 17:33   Citovat  

Staženo 137x ? Moc hezký. Tak snad se to všem líbilo, když nezanechávají žádný komentář Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda - Maturitní práce
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina