Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda accord 7g dorobenie reprakov do zadných dverí
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kubix41 je teď offline  Kubix41
PříspěvekZaslal: 26.6.2017 , 14:02   Citovat  

Zdravím, mám hondu acc 7g 2.2 sport. Dával som do zadu repraky ono tam bola aj príprava nato len som vložil a zapojil ale po zapnuti rádia nehrajú. Nestretol sa s tým nekto alebo to neriešil ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2017 , 18:56   Citovat  

zrovna tohle plánuji na sobotu Je to tam. mam 165 dopředu i dozadu na vymenu powerbass Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2017 , 19:44   Citovat  

Hlavne tam daj MDF podkruzie a trochu tlmenia. Inak to bude škoda peňazí
   Návrat  
Kubix41 je teď offline  Kubix41
PříspěvekZaslal: 26.6.2017 , 21:24   Citovat  

Ja som tam dal z druhého accorda kde bol premium audio systém čiže vzadu boli repraky... no keď som to prehodil tak to nehralo
   Návrat  
martin4200 je teď offline  martin4200
PříspěvekZaslal: 26.8.2017 , 23:15   Citovat  

To preto lebo v tvojej vybave sice predpriprava na premium sound je ale vo vybave ho nemas. Takze jedine extra zosik. Hi-lo adapter aka prevodnik natiahnut kable do zadnych dveri-ide to lahko horsie to je snapajanim. Nedavno som si tym presiel. No a na koniec sa budes musiet zbavit neprijemneho piskania v reprakoch priamo umernemu otackam motoru-akurat to riesim co s tym.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2017 , 8:20   Citovat  

Tak to pri Hi- low adaptére vela šťastia. Skúšal som to a ten zvuk bol vhodný na počúvanie správ Slovensko 1. O pískaní nehovoriac...
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2017 , 9:08   Citovat  

Kubix41 napsal:
Ja som tam dal z druhého accorda kde bol premium audio systém čiže vzadu boli repraky... no keď som to prehodil tak to nehralo
samotné rádio to neumí,má max jen chager na 6CD, musíš dát kněmu ještě zesilovač,který je ve středovém tunelu pod rádiem (pod popelníkem) Velmi šťastný
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2017 , 12:10   Citovat  

pískat Vám to bude dokud tam nedáte galvanické oddělení signálu.Rádio totiž nepracuje se společnou zemí.Je potřeba tam do signálu vřadit něco takovýho https://www.ahifi.cz/hollywood-hgli.html musí to být galvanické, né žádný kondíky atp...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.8.2017 , 22:27   Citovat  

Mas to overene s tym galvanickym odrusovacom? Alebo to je je len tvrdenie v teoretickej rovine? Lebo si uz zacinam pomaly zvykat na tych 1khz co to dava z reprakov. Z istotou mozem povedat len tolko ze je to sposobene signalnymi kablami tj. z hi low prevodnika a nie z napajania. Ale vdaka za tip idem to vyskusat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2017 , 11:07   Citovat  

No bojoval jsem s tím celkem dlouho a zkoušel vše možné.Tahal jsem signály mimo auto,ukostření přímo na baterku.Jiný zdroj signálu než rádio to nikdy nedělal.Můžeš to i změřit dáš i měřák na mínusový signál z rádia a na kostru rádia/ nejsou propojené.U většiny aftermarket rádií jsou.Po tom co jsem dal tohle galvanické oddělení, tak je klid.
Mám teda jiný typ pro domácí audio, v tom by ale neměl být rozdíl....
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 29.8.2017 , 19:03   Citovat  

Ten galvanicky odrusovac doporucuju, vazne funguje. Kdyz jsem mel starou Imprezu, daval jsem tam slabej subwoofer se zesikem, a piskani soucasne s motorem bylo otravny. Zkousrl jsem silnejsi kabely, kvalitnejsi kabely, ale pomohlo az tohle, stalo me to asi 400. Takze ber Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.9.2017 , 11:44   Citovat  

Dal som si namahu a frcal v sobotu do ziliny vyskusat bol tam otvoreny jeden shop. Konkretne som skusal sinus live gl-205 mala zmena tam bola ale pistalo to v pozadi a ked som to ukostril tou podlozkou na spodku tak to sialene degradovalo signal z radia a zacalo chytat magneticke pole palivoveho cerpadla. Napiste konkretne aky typ odrusovaca ste pouzili vy. Vyskusam ine.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2017 , 20:03   Citovat  

myslím že jsem kdysi dávno kupoval tenhle: odkaz určitě ho najdeš i jinde další odkaz
Kam jsi umístil ten oddělovač? já ho mám hned pod rádiem. Kde máš vedené signálové kabely? a jakou značku/typ ?
zkusil bych buď ještě jiné signálové kabely, nebo je aspoň na zkoušku táhnout klidně jen na volno v kabině. Já mám celkem kvalitní signálové kabely, táhnul jsem je společně s napájecím kabelem pravým prahem a nemám problém. Po použití toho odrušovače je fakt klid....
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 4.9.2017 , 21:22   Citovat  

Ono by mělo být jedno kde to bude.. to rušení to eliminuje tak i tak. Ten GL-205 jsem měl já, mě pomohl. Mají vyšší řadu GL - 406, ten jde i něják regulovat co jsem si všiml. Možná je silnější, lépe odrušený. Můžeš vyzkoušet ještě i silnější napájecí a uzemňovací kabel, plus a mínus by mělo vést každý zvlášť. On může být i ten zesilovač špatně odrušený, ale tomu moc nevěřím.

A ten odrušovač se uzemňuje? Teď si nejsem jistý jestli jsem to dělal..
Nebo obalit do alobalu Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.9.2017 , 20:11   Citovat  

Vyskusal som dalsie dva galvanicke odrusovace na principe dvoch traf a ziadna zmena, moj problem nieje v signaly ale v napajani zosilovacu, ked som pouzil na napajanie zosilovaca externy zdroj-druhu bateriu tak to rusenie v reprakoch nebolo pocut neviete na to nejaku fintu ??
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.9.2017 , 5:33   Citovat  

Zkus to vyfiltrovat kondenzatory. Mas natazenou vlastni zem od baterky k zesiku?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.9.2017 , 13:45   Citovat  

Vyskusal som vsetko, odrusovace na signalnom kabli 3druhy, extra kable mimo interier auta +, zem, signal = ziadna zmena. je este jeden filter na odrusenie napajania tudy odkaz vyskusam este toto. Ako sa to odrusuje tymi kondenzatormi co si spominal ??
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2017 , 19:58   Citovat  

Co tam vlastně máš za zesilovač? a kam máš připojený mínus?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.9.2017 , 23:32   Citovat  

magnat rx44, audison srx4, jedine kedy mi to neprenasa tie frequencie z alternatora je ked zosilovac pripojim na externy zdroj tj. dalsiu bateriu nezapojenu v el. obvode auta. vyssie som pisal ze som mal aj extra kable natiahnute mimo interier auta a ich rozne kombinacie ako minus interierom plus pomimo, minusko som mal zapojene az na baterku alebo 40cm od zosilovacu. do rici vsak nezapajam prvy krat nejaky zosilovac ze sa ma tu pytate na minusko. vyssie som sa pytal na filtraciu rusenia alternatorom s pomocou kondenzatorov tak prosim vas vyjadrite sa niekto k tomu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.9.2017 , 22:39   Citovat  

n Konecne mi dosla ta hracka na odfiltrovanie napajania zosilovacu 40-70A vxzera to takto tudy odkaz neviem co je vo vnutri nebola k tomu schema ale dolezite je ze mi to pomohlo a zbavilo ma to tych neprijemnych zvukov. Vrelo odporucam ak by vam galvanicke odrusovace nedokazali ruchy a sumy odfiltrovat.

filter-napajacieho-napatia-12v-40a-43368.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
filter-napajacieho-napatia-12v-40a-43368.jpg, 123.82 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda accord 7g dorobenie reprakov do zadných dverí
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina