Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX del-sol
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
habuu je teď offline  habuu
PříspěvekZaslal: 23.4.2018 , 14:43   Citovat  

Ahoj, netušíte něco o této hondě? tudy odkaz
tady sem jí nedohledal.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mammba je teď offline  Mammba
PříspěvekZaslal: 24.4.2018 , 15:53   Citovat  

Ahoj,ta se prodava už pres rok Mrk koukal jsem po ni než jsem koupil delsolku,stala vic přes 100 tisic to mě odradilo Smutný kdyby tenkrat byla za tuhle cenu co chce ted....vzal bych ji Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.4.2018 , 15:54   Citovat  

Nechci hanit inzerát, ale někdo si dal záležet, aby to vypadalo na fotkách dobře.

1) barevná kombinace interiéru a laku se v 97 nevyráběla, takže varianty jsou 2
A - buď je starší karoserie a do toho někdo poskládal nový model včetně štítků, interiéru, atd.
B - je přelakovaná karoserie s originálním interiérem (mám za to, že tento odstín moderé se používal u modelu 92-93-94)
2) dle přístrojovky, brzd a dalších indícií to vypadá na ESi model, což by v inzerovaném roce znamealo motore D16Y8 - 93kW, s čímž nekoresponduje popisek Honda CRX 1.6i-VTEC (pokud se nepletu, tak to je popisek z 2G CRX). Správný popisek by byl Honda CR-X del Sol 1.6 ESi (případně VTi, pokud by byl osazen motorem B16A2 - 118kW)
3) dost mě překvapuje, že je zrezlý kufr u instalace křídla. Vzhledem k tomu, že vypadá jako aftermarket, je otázka, kdo jej instaloval a hlavně jak. to mi hlava nebere
4) Interiér, volant, těsnící gumy - to vše je pofacelift. Jen mi k tomu prostě nesedí ta barva a ta hrozná řadička. HaHaaa

Celkově mě to auto víc znepokojilo, než překvapilo. Každopádně nevypadá úplně nejhůř, ale byl bych při koupi hodně na pozoru a ptal bych se kudy chodím. Případě bych si s sebou vzal někoho, kdo je del Solkami políbený. je to dobrý
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2018 , 18:58   Citovat  

SpaceMan ma recht, radsi se podivej na muj inzerat na Daytonu Mrk Tu Space mozna jeste pamatuje, i kdyz uz je to docela davno co jsem byl naposled na Del Sol Day.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2018 , 19:07   Citovat  

skyline napsal:
SpaceMan ma recht, radsi se podivej na muj inzerat na Daytonu Mrk Tu Space mozna jeste pamatuje, i kdyz uz je to docela davno co jsem byl naposled na Del Sol Day.

Čus draku, ty ještě máš targu? No před 5 lety byla v hezkém stavu, o tom žádná. Krásná stříbrná Daytona s červeným interiérem. Pošli Link....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2018 , 7:10   Citovat  

Inzerat zde:
tudy odkaz

Dle toho, co pises je to za podobnou cenu urcite lepsi kauf
   Návrat  
habuu je teď offline  habuu
PříspěvekZaslal: 26.4.2018 , 7:44   Citovat  

Supr dík za vyčerpávající info. On prodejce, potažmo ten bazar před kterej to jde stejně nereaguje. A s těma popisama, týpek stejně není ani registrovanej tady, tak to asi tak hrozně netlačí, aby to vše sedělo. Každopádně máš pravdu, má to tam i výkonově napsaný, na ten motor před faceliftem, ale zas mě přijde divný, že by tam cpal dozadu kotouče, interiér, volant a všechny pofaceliftový kraviny a vydával to za 97, když se to pak dá lehce ověřit. A to křídlo je hrozný, by šlo asi stejně dolů Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2018 , 12:11   Citovat  

skyline napsal:
Inzerat zde:
tudy odkaz

Dle toho, co pises je to za podobnou cenu urcite lepsi kauf

Hele, ta kočka vypadá furt dobře. DOvolím si ukrást link a nasdílet u nás na FB a delSolTeam.cz přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2018 , 12:19   Citovat  

Space: jasně, sdílej, nejradši bych ji neprodával, ale mám 3 auta a koupit k tomu 4. je zaprvé nesmysl parkovací (doma mám jen dvě krytá místa, takže mám ještě pronajaté v parkhausu) plus nájezd dvou letních aut už by byl zcela tragický (s targou loni 5k km a předloni 4k km, kdybych tohle ještě dělil mezi targu a něco pro čtyři, nebude to dávat smysl už vůbec...). Takže do inzerátu bych nejraději napsal "jen do dobrých rukou", kdysi jsem prodal Civika VTi a když byl na prodej za nějaké 3 roky, nebyl na tom moc dobře, protože to mělo nějaké total prase :-/
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX del-sol
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina