Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda do 100 000 Kč
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jirka91 je teď offline  Jirka91
PříspěvekZaslal: 28.6.2018 , 16:58   Citovat  

Dobrý den,

sháním pro sebe ojetý vůz do 100 000 Kč. Tato cena ale není absolutně neměnná, pokud by se například objevil nějaký výborný kousek, dale by se jít třeba na 125 000 Kč. Zvažoval jsem zatím nejvíce model Accord. Ročně najedu kolem 30 000 km (několikrát do měsíce jezdím do Německa). Vzhledem k zmíněnému nájezdu jsem přemýšlel nad dieselem, u něj se ale trochu bojít servisních nákladů plus toho, co by to stálo, když by odešlo něco dražšího (turbo, vstřiky, ...). Na auto mám totiž poměrně omezený rozpočet, takže bych se chtěl vyvarovat nečekaným vysokým výdajům. Nad Accordem uvažuji zejména kvůli těm delším cestám. Říkám si, že větší auto bude pohodlnější.

Podotýkám však, že nejsem v této problematice žádný expert, spíš naopak. Proto jsem otevřený jakýmkoli připomínkám až už k volbě modelu či motorizace.

Předem děkuji za jakékoli rady, připomínky, návrhy a obecně za pomoc.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2018 , 19:20   Citovat  

No pokud nechceš "nečekané vysoké výdaje", tak bude nejlepší se Accordu vyhnout úplně. Velmi šťastný
Sranduju, ale za tyhle prachy bude u nás mít nájezd kolem 200tis, což je přesně ta hranice kdy je pravděpodobný, že tě větší investice budou čekat.
Nebo koukat po levnějších kusech co maj najeto ještě víc, ale měl je majitel, který je udržoval a maj už turbo/vstřiky/rozvody a případně i repasi podvozku hotovou.
Ale jestli jezdíš do německa, tak nejlepší je kouknout tam, za 4-5tis eur se tam občas dají najít i slušné kusy s výrazně nižším než u nás (platí pro všechny motorizace).
Použitelnou alternativou k Accordu může být ještě Civic sedan (je pohodlněji naladěný než hatch), ale těch je jako šafránu. Dostatek je jen 8G v hybridu, který sice nežere, ale taky moc nejede.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mystic je teď offline  Mystic
PříspěvekZaslal: 2.7.2018 , 21:37   Citovat  

Můžu nabídnout Accorda 7G Executive s navigaci a type-S packetem s motorem 2.4 i-vtec.
Více info můžu poslat do zpráv.
Tento týden mi na něj příjdou nové brzdy tak je ještě vyměním potom jej nechám pořádně vyčistit a vystavím na prodej veřejně.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda do 100 000 Kč
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina