Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ochrana podvozku a dutin Frýdecko-Místecko
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.9.2018 , 16:33   Citovat  

Ahoj. Máte někdo dobré zkušenosti z někým kdo poctivě ošetří podovozek a dutiny v širokém okolí Frýdku- Místku? (F-M, Ostrava, Třinec, Nový Jičín,...)
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
NoDicz je teď offline  NoDicz
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.9.2018 , 16:36   Citovat  

tudy odkaz ale bývá hooodně zaneprázdněný... objednával jsem tam Jazze někdy na konci června a jede tam v půlce října....ale byla tam třeba firemní Mazda CX-7 a krása je to dobrý

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.9.2018 , 21:11   Citovat  

NoDicz napsal:
https://www.nastrik-podvozku.cz/ ale bývá hooodně zaneprázdněný... objednával jsem tam Jazze někdy na konci června a jede tam v půlce října....ale byla tam třeba firemní Mazda CX-7 a krása je to dobrý

Byl jsem tam v létě na protekční termín s Tourerem Velmi šťastný

Ještě jsem to pořádně zespoda neprohlížel, ale vosk je snad i v popelníku HaHaaa

Reference jsem měl od karosáře, pár aut od něj viděl a OK

anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2018 , 10:49   Citovat  

K té ochraně povozku na nastrik-podvozku.cz. Pán v postupu píše, že se podvozek umyje tlakovou vodou a vystříká vzduchem. A čistič/odmašťovač nepoužívá? To očištění a odmaštění je důležité a musí provést pečlivě. Osobně jsem na to používal Bilt Hamber a špína/mastnota šla dolů že jsem zíral. Přijde mi, že si pán se zakrýváním částí moc hlavu neláme. Viz. nastříkané tlumiče, manžety, hadice, bubnová brzda,... O dostatečném množství prostředku hovoří fotka, kde na podvozku na více místech prosvítá červená barva.

Jen na jeden podběh jsem spotřeboval dvě pixly Dinitrolu 445. Nešetřil jsem. První jízda s Tourerem po nastříkání a bylo mi divný, že neslyším tak hluk od kol. Ptal jsem se na to kamaráda a ten mi to potvrdil. Dal jsem tam dost silnou vrstvu a ta to utlumila. Výfuk jsem dělal Dupli-Color Supertherm 800°C, dutiny Dinitrolem ML. Jen materiál mě vyšel přes 3 tisíce, ale je to udělaný myslím poctivě.

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2018 , 11:10   Citovat  

anunaki napsal:
K té ochraně povozku na nastrik-podvozku.cz. Pán v postupu píše, že se podvozek umyje tlakovou vodou a vystříká vzduchem. A čistič/odmašťovač nepoužívá? To očištění a odmaštění je důležité a musí provést pečlivě. Osobně jsem na to používal Bilt Hamber a špína/mastnota šla dolů že jsem zíral. Přijde mi, že si pán se zakrýváním částí moc hlavu neláme. Viz. nastříkané tlumiče, manžety, hadice, bubnová brzda,... O dostatečném množství prostředku hovoří fotka, kde na podvozku na více místech prosvítá červená barva.

Jen na jeden podběh jsem spotřeboval dvě pixly Dinitrolu 445. Nešetřil jsem. První jízda s Tourerem po nastříkání a bylo mi divný, že neslyším tak hluk od kol. Ptal jsem se na to kamaráda a ten mi to potvrdil. Dal jsem tam dost silnou vrstvu a ta to utlumila. Výfuk jsem dělal Dupli-Color Supertherm 800°C, dutiny Dinitrolem ML. Jen materiál mě vyšel přes 3 tisíce, ale je to udělaný myslím poctivě.

Červená "prosvítá" i na nádrži, takže spíš odraz nějakého světla. Nastříkané tlumiče, atd., a co jako? to mi hlava nebere Spodek auta není vystavený obraz v galerii.

Kvalita práce se stejně projeví až po letech (nebo spíš by se neměla projevit Úsměv ) No uvidí se.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ochrana podvozku a dutin Frýdecko-Místecko
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina