Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord type R /1999/H22A7/ chyba 80,2 prosím o radu
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Chodec je teď offline  Chodec
0
PříspěvekZaslal: 24.11.2018 , 19:52   Citovat  

Ahoj,

pomůže mi někdo objasnit problem. Včera jedu s autem po dálnici něco kolem 150 zařazená pětka, najednou auto ztratilo výkon. Spomaluju autu začali létat otáčky a začla blikat kontrolka motoru do toho se začalo celé klepat. Dojel jsem z dálnice zaparkoval, zhasnul motor. Jdu se podívat do motoráku a motor i houbna postříkaná olejem, Koukal jsem kde a co a nemohl najít nikde únik nebo jakoukoliv díru či hadici. Auto jsem zkusil znova nastartovat a běželo jen na 3 válce.

Auto jsem odtáhl a dneska se na něj pořádně podíval. Olej nejspíše vystříkl pod tlakem mezi víkem a hlavou a zalil palivovou lištu a vše kolem sání. Vyndal jsem svíčky 3 ok ale na 3tím valci byla celá hlava obalená od oleje. Benzín auto vstřikuje ale jiskru nehází. Rozdělovač zalitej není a zdá se být OK. Vyblikal jsem chybu v autě kde hází chybu 80 Exhaust recirculation system / EGR/ který také dostal oplach olejem a nejspíše když 3 válec nasával EGR vstříkl olej do sání a rovnou do 3tího válce a svíčka KO. Dnes jsem se k jeho sundání nedostal, ale chci se zeptat zda někdo nezažil něco podobného, nebo zda chyba EGR může vést k tomu ? Nebo kde bych se mohl popřípadě hledat problém ?

Kdyby někdo vlastnil servisní manual na Accord type r budu rád našel jsem jen na normální generace 6G
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.11.2018 , 14:08   Citovat  

Chodec napsal:
Ahoj,

pomůže mi někdo objasnit problem. Včera jedu s autem po dálnici něco kolem 150 zařazená pětka, najednou auto ztratilo výkon. Spomaluju autu začali létat otáčky a začla blikat kontrolka motoru do toho se začalo celé klepat. Dojel jsem z dálnice zaparkoval, zhasnul motor. Jdu se podívat do motoráku a motor i houbna postříkaná olejem, Koukal jsem kde a co a nemohl najít nikde únik nebo jakoukoliv díru či hadici. Auto jsem zkusil znova nastartovat a běželo jen na 3 válce.

Auto jsem odtáhl a dneska se na něj pořádně podíval. Olej nejspíše vystříkl pod tlakem mezi víkem a hlavou a zalil palivovou lištu a vše kolem sání. Vyndal jsem svíčky 3 ok ale na 3tím valci byla celá hlava obalená od oleje. Benzín auto vstřikuje ale jiskru nehází. Rozdělovač zalitej není a zdá se být OK. Vyblikal jsem chybu v autě kde hází chybu 80 Exhaust recirculation system / EGR/ který také dostal oplach olejem a nejspíše když 3 válec nasával EGR vstříkl olej do sání a rovnou do 3tího válce a svíčka KO. Dnes jsem se k jeho sundání nedostal, ale chci se zeptat zda někdo nezažil něco podobného, nebo zda chyba EGR může vést k tomu ? Nebo kde bych se mohl popřípadě hledat problém ?

Kdyby někdo vlastnil servisní manual na Accord type r budu rád našel jsem jen na normální generace 6G

asi by bylo lepší dotáhnout to nekomu kdo ví co a jak.
mezi víkem a hlavou tlakový olej není pouze rozstřik tzn to bude něco vážnějšího.nehází jiskru =nejspíš se ti při testech povedlo odpálit modul nebo cívku v rozdělovači .
" nejspíše když 3 válec nasával EGR vstříkl olej do sání a rovnou do 3tího válce a svíčka KO" Egr funkčne propojuje sání s výfukem tzn olej zvenku se nemá kudy dostat dovnitř.
chyba egr muze být uložená kdoví jak dlouho
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord type R /1999/H22A7/ chyba 80,2 prosím o radu
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina