Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Bacha na babicky!!
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Patytek je teď offline  Patytek
0
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 17:20   Citovat  

Tak si jednou z prace jedu s kamosem a na krizovatce se stopkoumi vlitla80-leta babicka na kole do auta,nastesti se ji nic moc nestalo,nic zlomeneho par dni lezela v nemocnici,ale uz si lita doma na zahradce,vitalni babi!Jen ja mam praskly naraznik, promacklou kapotu a poskrabany blatnik ato jsem to mel3-tydny po laku,tak tomu se rika :mravenec: smula!!
A jelikoz babi nema zadnou pojistku a tak jednam s jejim synem,kterej je mooc a stoura se tam kde nema,pritom podstata je jasna!
Myslel jsem ze to pujde z Ceskeho svazu pojistitelu a pak to bude vymahat,ale prej to nejde,coz mi rekly na CP.
Nemate nekdo nejake zkusenosti s podobnym pripadem,pac k soudu semi s tim nechce?!A to jsem to nechaval kvuli Honday opravovat Bueee
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Potvůrka je teď offline  Potvůrka
1 háčko
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 18:41   Citovat  

Když mi Teri vyprávěla co zaslechla v autobuse, tak jsme jen doufali, že se to nestalo tobě a ono to tak opravdu je Bueee Ach jo t máš smůlu...

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 18:46   Citovat  

Patytek napsal:
Tak si jednou z prace jedu s kamosem a na krizovatce se stopkoumi vlitla80-leta babicka na kole do auta,nastesti se ji nic moc nestalo,nic zlomeneho par dni lezela v nemocnici,ale uz si lita doma na zahradce,vitalni babi!Jen ja mam praskly naraznik, promacklou kapotu a poskrabany blatnik ato jsem to mel3-tydny po laku,tak tomu se rika kua smula!!
A jelikoz babi nema zadnou pojistku a tak jednam s jejim synem,kterej je mooc a stoura se tam kde nema,pritom podstata je jasna!
Myslel jsem ze to pujde z Ceskeho svazu pojistitelu a pak to bude vymahat,ale prej to nejde,coz mi rekly na CP.
Nemate nekdo nejake zkusenosti s podobnym pripadem,pac k soudu semi s tim nechce?!A to jsem to nechaval kvuli Honday opravovat Bueee

Pokud ta bába nemá na nic pojistku, tak to bude muset zacvakat. Ty máš právo na náhradu škody, pokud není pojištěná, můžeš ji vyzvat k zaplacení škody písemně a pokud nezaplatí. Můžeš škodu vymáhat soudně. Pokud se tedy "nedohodneš" doporučuji zaplatit znalce, který Ti škodu spočítá ....

Spíše, jaké je vyjádření od Svazu pojistitelů??? To by mne zajímalo? A kukni do Občaského zákoníku, kde by měla být upravena náhrada škody. To je důležité pro případný občanskoprávní spor.

Máš SZ!!!

Patytek je teď offline  Patytek
0
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 21:37   Citovat  

smula to je,to jsem nevedel ze se to dostalo az na Zehrov Velmi šťastný .Na ten obcansky zakonik cihnu,v CP mi rikali ze to nelze platit CKP,to by muselo byt auto bez pojisteni,a nee babka na kole!Prave to je problem budto se s ni dohodnout nebo k obcanskopravnimu soudu a to muze trvat roky Smutný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 22:28   Citovat  

Patytek napsal:
smula to je,to jsem nevedel ze se to dostalo az na Zehrov Velmi šťastný .Na ten obcansky zakonik cihnu,v CP mi rikali ze to nelze platit CKP,to by muselo byt auto bez pojisteni,a nee babka na kole!Prave to je problem budto se s ni dohodnout nebo k obcanskopravnimu soudu a to muze trvat roky Smutný

Jestli jsi na 100% jistej, že je vina na straně babi, a máš na to i papír od Policie, doporučuji se spojit s nějakým advokátem v okolí a říct mu, aby ti pomohl a vymáhal škodu od babi, zároveň mu ale řekni, že chceš, aby babi zaplatila veškeré soudní výlohy a když už, tak i nějaký odškodný, než to ale uděláš, řekni tohle babi a trošku ji tim upozorni, že se chceš bránit, třeba povolí, když ne, jdi do toho

Obsah fóra Honda-club.cz   
Bacha na babicky!!
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina