Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada - koupě Civic
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Mirinda je teď offline  Mirinda
PříspěvekZaslal: 15.10.2019 , 10:46   Citovat  

Zdravím,
řeším koupi nového Civicu a nějak se nemůžu dopracovat konečného rozhodnutí. Zaujala mě 9G

tudy odkaz

myslíte, že je to férová cena? Nevím jestli se o ni dál zajímat, nebo raději připlatit a koupit nového. Pokud bych šel do nového, vzal bych asi 1.0T, ještě jsem v tom sice nejel, ale myslím, že výkonově by mi to mohlo stačit. Auto mám převážně na ježdění do práce, občas nějaký kratší výlet, roční nájezd cca 10.000 km. Dálnice nejezdím. Mám teď C7G 1.4 z roku 2002, zatím ještě drží. Uvažoval jsem i o Jazzu, možná by mi i ten mohl vyhovovat. Myslím, že těch 93kw u nového 1.0T bude pro mně raketa. Vzhledově se mi však líbí více ta 9G z toho odkazu, a ten motor 1.8 bude jistě taky dobrý pro moje pohodové ježdění. Poraďte prosím, nemůžu se rozhodnout a hodil by se mi nezávislý pohled na věc. Další věc, nemám garáž, takže u ojetiny by mně to tolik snad ani nebolelo. Má vůbec smysl kupovat nové auto bez garáže? Možná mám hloupý dotaz, ale mám tak trochu obavy, že bych se u nového auta stal jeho otrokem, pořád bych to chodil kontrolovat, leštit atd. Úsměv Úsměv, Díky za odpovědi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mickey Mouse je teď offline  Mickey Mouse
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.10.2019 , 16:09   Citovat  

Tohle už tu pár lidí řešilo, ty 1.0 turbo prý nejede špatně, ale také tu byla zmínka o spotřebě oleje na krátké trasy.A nakonec je tam turbo,takže pro dlouholetou výdrž potřebuje solidní zacházení, správnou teplotu,dochlazovat motor atd atd.Záleží na nájezdu a vzdálenostech,které budeš s autem jezdit.Slušně to popisují majitelé zde na fóru civic IX g...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2019 , 8:16   Citovat  

Nebudu resit jestli turbo motor nebo ne ...

Civic ix a x jsou rozmerove dost jina auta, soucasna generace je o dost vetsi. Napriklad sedan dorostl na velikost posledniho accordu. Kdyz bych mel rict podobne auto c7g, tak by me napadlo spis hrv. S atmosferickym motorem vhodne i na popojizdeni a podobne jako c7g nebo jazz spis kratsi a prostorne diky tomu ze je vyssi.

Ceny lehce ojetych (3-5let) mi u hondy prijdou tak vysoke ze jsem volil nove auto. U havarijniho pojisteni je navic vyhoda pojistit auto na kupni cenu, jmenuje se to gap a jde to poridit asi jen do pul roku stari auta s platnosti tusim na tri roky. Jinak samozrejme je potreba uvazit ze auto stare 15-20let klesne cenove temer k nule.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada - koupě Civic
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina