Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kluci se divali na radar a zapomneli ridit :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 15:51   Citovat  

[web:35445f80b1]http://zpravy.idnes.cz/melnicti-policiste-poslali-na-strechu-octavii-s-radarem-p2p-/krimi.asp?c=A080716_140556_krimi_cen[/web:35445f80b1]

Měření rychlosti v okrese Mělník nebude omezeno ani přerušeno," ujistila mluvčí mělnické policie Markéta Johnová. pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 15:57   Citovat  

hehe,no jo no...buh vi na co cumel Úsměv.Kolik,že jim tech octavek jeste zbejva? Hihi
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 16:02   Citovat  

ale jeste ta kokta vypada celkem zdrave na to ze prej 5 metru a strecha. to asi vyklepou a rozlestej :)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 16:47   Citovat  

dobre jim tak blbcum. si mysli ze maji kokty a ze to je sportak ktery jede nejlepe a v prvni zatacce se vybulili:D vsadim se ze to daji za vinu selhani neceho v aute aby si neudelali trapas ze neumi ridit Je to tam. pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 16:48   Citovat  

jj, urcite neprimerena rychlost, to je prece na vine pokazdy :) ale pokutu za to mit nebudou.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 16:57   Citovat  

hhhhh na to se hezky dívá Úsměv
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 17:10   Citovat  

Moc hezky ne, stejne to budem platit my.
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 17:28   Citovat  

Bitkar napsal:
jj, urcite neprimerena rychlost, to je prece na vine pokazdy Úsměv ale pokutu za to mit nebudou.

Tak to se asi pletes. Urcite ridic prijde o osobni ohodnoceni, coz v souctu bude nekolikanasobne vic nez by dostal pokutu. Skoda se zaplati z jeho pojistky, takze kecy jako stejne to zaplatime vsichni nejsou na miste.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 17:29   Citovat  

debilove neumi jezdit. nedavno sem sel do obchodu a oni si stali na kraji u ostruvku v krizovatce a jeden sedel v aute a druhy cekal frontu v obchode. naprosta debilita. meli by to zaplatit sami to znicene auto.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 17:35   Citovat  

ninja napsal:
Tak to se asi pletes. Urcite ridic prijde o osobni ohodnoceni, coz v souctu bude nekolikanasobne vic nez by dostal pokutu. Skoda se zaplati z jeho pojistky, takze kecy jako stejne to zaplatime vsichni nejsou na miste.

na to mam otazku
Policie nema havarijko? a jaka jeho pojistka? maj povine "pojistku proti blbosti"?
   Návrat  
Jinoch je teď offline  Jinoch
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 17:46   Citovat  

ninja napsal:

jj přesně takhle to chodí. Zákaz řízení služebáků na nějaký čas. Osobko dolů. Srážky z platu. Škoda se zaplatí z jeho pojistky na blbost (pojištění za škody způsobené zaměstnavateli).

A všichni co tu říkají, že je to dobře ať si taky trochu sáhnou do svého svědomí, zda se sami již nepodíleli na nehodě, či se vlastní vinou dostali do nebezpečné situace. Páč polda nebo civil pořád je to řidič stejný jako všichni ostatní. Jen se toho vždy chytnou media a berou to jako senzaci, ale to že k takovým nehodám dochází dnes a denně a z daleko horších pochybení, než je jak uvádějí v tomto případě mikrospánek, už nikdo nechce vidět. Tím mám na mysli chlast nebo drogy.

takže tímto chci každému popřát moc a moc ujetých kilometrů bez nehod je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 17:54   Citovat  

Corgan napsal:
debilove neumi jezdit. nedavno sem sel do obchodu a oni si stali na kraji u ostruvku v krizovatce a jeden sedel v aute a druhy cekal frontu v obchode. naprosta debilita. meli by to zaplatit sami to znicene auto.

Sice nevím co má společného stání na ostrůvku a umění jezdit, ale dobrá tedy. V tebou popisovaném případě se ti nedivím, že jsi naštvaný tohle by opravdu dělat neměl. Bohužel se v každém týmu najdel bl..c, který to kazí ostatním a je to o to horší, že je to člověk, který by se měl chovat podle toho co sám požaduje po ostatních. Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 18:09   Citovat  

Jinoch napsal:
Sice nevím co má společného stání na ostrůvku a umění jezdit, ale dobrá tedy. V tebou popisovaném případě se ti nedivím, že jsi naštvaný tohle by opravdu dělat neměl. Bohužel se v každém týmu najdel bl..c, který to kazí ostatním a je to o to horší, že je to člověk, který by se měl chovat podle toho co sám požaduje po ostatních. Smutný

to je prave to maji se chovat tak jak ostatni a ne ze oni sou neco vic. a to ze se nabourali bylo urciet taky tim. ne vsichni jsou stejni. ale vetsina znich je jen namyslena a rika si ze je u policie a muez si delat co chce a kde chce.
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 18:10   Citovat  

jo,jo, to sou ti borci, co tě chcou vyprovokovat k agresivní jízdě, holt jestli před nima jela honda, ničemu se nedivím pořádnej výtlem Jezdil jsem teď v Octávii a ten podvozek sice drží, ale občas jsem zapoměl, že nejedu v civicovi, tak ty gumy zapištěly do zatáčky to mi hlava nebere to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 20:51   Citovat  

Bitkar napsal:
na to mam otazku
Policie nema havarijko? a jaka jeho pojistka? maj povine "pojistku proti blbosti"?

maji 2 druhy pojistek. Prvni zakladni co maji vsichni co maji placku je na blbost, takze kdyz se neco stane, neco se rozbije, nekdo se zrani a podobne, tak se to plati z toho. Druha je celkova havarijni pojistka na vsechny auta, pac jsme jako civilove s kolegou bourali sluzebni auto (skocil nam tam pesak kterej potom utekl), takze pachatel neznamy a bez jakehokoliv postihu se to hradilo z havarijni pojistky MVCR (PCR).
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 21:18   Citovat  

ninja napsal:
maji 2 druhy pojistek. Prvni zakladni co maji vsichni co maji placku je na blbost, takze kdyz se neco stane, neco se rozbije, nekdo se zrani a podobne, tak se to plati z toho. Druha je celkova havarijni pojistka na vsechny auta, pac jsme jako civilove s kolegou bourali sluzebni auto (skocil nam tam pesak kterej potom utekl), takze pachatel neznamy a bez jakehokoliv postihu se to hradilo z havarijni pojistky MVCR (PCR).

Tak by to mělo být. Protože, když způsobíš škodu zaměstnavateli, tak Ti stejně nemůže strhnout více jak 4.5násobek Tvé hrubé mzdy, tudíž každá pojistka na vyšší částku je zbytečná, když spoluúčast je Kč 1000,- nevím tedy, jak u MVČR, ale zákon hovoří jasně ... bereš-li tedy 20.000,- hrubého, může Ti zaměstnavatel napálit max. 100.000,- a na to si platíš ročně pojistku za pár korun a kdyby nastala pojistná událost, tak zaplatíš Kč 1.000,- spoluúčast a zbytek pojišťovna a zbytek zaměstnavatel ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 21:25   Citovat  

M@jk napsal:
Tak by to mělo být. Protože, když způsobíš škodu zaměstnavateli, tak Ti stejně nemůže strhnout více jak 4.5násobek Tvé hrubé mzdy, tudíž každá pojistka na vyšší částku je zbytečná, když spoluúčast je Kč 1000,- nevím tedy, jak u MVČR, ale zákon hovoří jasně ... bereš-li tedy 20.000,- hrubého, může Ti zaměstnavatel napálit max. 100.000,- a na to si platíš ročně pojistku za pár korun a kdyby nastala pojistná událost, tak zaplatíš Kč 1.000,- spoluúčast a zbytek pojišťovna a zbytek zaměstnavatel ...

u PCR je spoluucast 1.000,- co jsem se bavil s par lidma - v pripade ze je to zavinena nehoda.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:22   Citovat  

ninja napsal:
u PCR je spoluucast 1.000,- co jsem se bavil s par lidma - v pripade ze je to zavinena nehoda.

Jasně, dle pojistných podmínek, musí být splěna a doložena příčinná souvislost, tak jak si napsal ... Takže je to více měně všude stejné. Tyhle pojistky jsou u různých pojišťoven nastaveny velmi podobně - myslím si!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:39   Citovat  

Corgan napsal:
to je prave to maji se chovat tak jak ostatni a ne ze oni sou neco vic. a to ze se nabourali bylo urciet taky tim. ne vsichni jsou stejni. ale vetsina znich je jen namyslena a rika si ze je u policie a muez si delat co chce a kde chce.

v tom mi nezbývá nic než souhlasit a mrzí mě to o to víc, že jsem sám polda PČR OOP Česká Lípa. Ale dokud tady v tomto státě bude k PČR pouze nábor (lidí, kteří se nedokáží nebo nechtějí jinak realizovat) tak se s tím dá těžko něco dělat.

Dave1984 napsal:
jo,jo, to sou ti borci, co tě chcou vyprovokovat k agresivní jízdě, holt jestli před nima jela honda, ničemu se nedivím pořádnej výtlem Jezdil jsem teď v Octávii a ten podvozek sice drží, ale občas jsem zapoměl, že nejedu v civicovi, tak ty gumy zapištěly do zatáčky to mi hlava nebere to snad ne

jj sám vím co to je z Hondy Accord si sednou do služební Fabie... to snad ne ...je to hnus, kdy to auto prostě nejede a když to jede tak to nedrží...

ninja napsal:

tak výše spoluúčasti je určena druhem pojistky.

Na to, že jednou pojistkou je placka - říkám, že nee. Vždy to zacvaká polda buď sám nebo ze své pojistky.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:43   Citovat  

M@jk napsal:

Mám pro tebe kšeft..Budeme dělat,že oba berem 20tis,já ti dám 4,5násobek mých 20ti tisíc a ty mně svých Mrk Párkrát to prubnem a mám na motorku pořádnej výtlem
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:51   Citovat  

dobře jim tak, svině svinutý! naštvanej
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:55   Citovat  

spoon napsal:
Mám pro tebe kšeft..Budeme dělat,že oba berem 20tis,já ti dám 4,5násobek mých 20ti tisíc a ty mně svých Mrk Párkrát to prubnem a mám na motorku pořádnej výtlem

Kéž by to bylo tak easy ... ale nápad dobrej pořádnej výtlem ... a jinou než REPSOIL 1000 RR nechcem, že ne??? Je to tam.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:59   Citovat  

No s tebou by to šlo,ty dáš 100,ale můj 4,5 násobek 20ti tis. bude vždy jen 90tis Lucy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 5:44   Citovat  

Jinoch napsal:
tak výše spoluúčasti je určena druhem pojistky.

Na to, že jednou pojistkou je placka - říkám, že nee. Vždy to zacvaká polda buď sám nebo ze své pojistky.

Mel jsem za to ze je to "automaticka" pojistka kterou maji vsichni, ale asi to tak nebude Se stydím

witty.cz napsal:
dobře jim tak, svině svinutý! naštvanej

Ty jsi asi taky dobrej pitomec vid, zamysli se priste nez neco to snad ne na internet
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 8:17   Citovat  

Takže až uvidítě pomačkanou ochcáfku u krajnice tak pozor, měří rychlost HaHaaa
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 8:36   Citovat  

ninja napsal:
Ty jsi asi taky dobrej pitomec vid, zamysli se priste nez neco to snad ne na internet

Zato ty budeš asi dost inteligentní že urážíš bez argumentů meetallll Až tě vychytají za rychlost, budeš je milovat stejně jako já a hafo ostatních - teda pokud sám nejsi švestkoun nebo jeden ze svátečních řidičů to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 8:49   Citovat  

witty.cz napsal:
Zato ty budeš asi dost inteligentní že urážíš bez argumentů meetallll Až tě vychytají za rychlost, budeš je milovat stejně jako já a hafo ostatních - teda pokud sám nejsi švestkoun nebo jeden ze svátečních řidičů to snad ne

myslis bez argumentu? Tvoje hlaska na PCR je dost velky argument. Btw nejsem "svestka" ani svatecni ridic a problemy taky s nima nemam.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 8:55   Citovat  

Opět se ta diskuze zhrvává k osobním invektivám a pádné argumenty nikde ... opět škody!

To spoon: ach pardon ... samozřejmě ... 4,5násobek 20.000,- hrubého 90.000,- kuwa ... pardon za chybu!!!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 9:17   Citovat  

M@jk napsal:
Opět se ta diskuze zhrvává k osobním invektivám a pádné argumenty nikde ... opět škody!

Prece kdyz dostanu pokutu tak ji dostanu za neco co jsem udelal nebo neudelal a zaslouzim si ji, proto ten kdo mi ji da nemusi byt automaticky hajzl vsech hajzlu...

At kazdej kdo si mysli ze dostal pokutu za neco co neudelal napise za co, docela me to zajima kolik lidi dostalo pokutu aniz by byl duvod.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 9:24   Citovat  

ninja napsal:
Prece kdyz dostanu pokutu tak ji dostanu za neco co jsem udelal nebo neudelal a zaslouzim si ji, proto ten kdo mi ji da nemusi byt automaticky hajzl vsech hajzlu...

At kazdej kdo si mysli ze dostal pokutu za neco co neudelal napise za co, docela me to zajima kolik lidi dostalo pokutu aniz by byl duvod.

Za svůj život od r. 1999 jsem zaplatil na pokutách cca 6200,-. První 1000,- byly za drobné přestupky ... parkování, zákazy zastavení apod. Pak přišlo nedání přednosti 3.5t náklaďáku a mé první auto na dopis - 3000,- a pak jízda bez technické 1000,-, jednou mi utelka červená 1000,- a za bodového systému 200,- za světla ... ještě, že jsem měl těhotnou manželku vedle, slečna polocitstka byla hodná.

Já vždy slušný, bez alkoholu a vyšel jsem vždy s nižší či nejnižší sazbou. Úsměv Až na to nedání přednosti, to si nesu dodneška, mohl jsem zabít kamaráda vedle!!! Smutný

Takže všechny pokuty oprávněné a má vina.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kluci se divali na radar a zapomneli ridit :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina