Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX TARGA Del Sol
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Geny je teď offline  Geny
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 16:47   Citovat  

Dobrý den, měl bych dotaz na todle auto a myslím si, že nikdo mě neporadí lépe než vy co to auto máte už nějaký ten pátek, ale k věci. Chci si koupit todle auto už mám i pár kousků vybraných, ale zajímalo by mě na co si mám dát pozor při koupi auta. Děkuji za odpovědi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 19:10   Citovat  

Zdar..nech si Targu kazdopadne dovezt treba z Nemecka..Tady se budes muset pekne otacet, nez sezenes dobry kousek za SLUSNY peniz..Divil by jsi se, co za hnus ti dobra a srdecna ceska povaha nabidne, jako supr stav. Vazne..shanel jsem minuly rok sam v CR a ani nahodou..Taky se ti tady ozve mozna Henges, ten ti sam potvrdi, jak to tady vypada a co ti lidi nabidnou..Taky zalezi kolik chces investovat a jakou mas predstavu. Nepovazuju se za machra oboru ani nahodou, ale myslim, ze se delaly od 93 - do97 a pry prvni roky byl problem se zatekanim strechou, ale to muze byt individualni. Pokud se pletu a strasim, tak me nekdo opravte (nekdo, kdo ale vi co rika a vyzna se, nenarazim na nikoho konkretne Mrk ) rad se sam poucim.
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 19:30   Citovat  

Od roku 95 proběhl facelift kdy i modely ESI měly stbilizátory náprav, kotoučové brzdy i v zadu, lakované kliky a zrcátka, jiné potahy sedaček (lepší kvalita)

Jinak si dej pozor na korozi zadních lemů, vrzání střechy (dá se odstranit péčí o gumy silikonovým sprejem), kontrola sbíhavosti přední nápravy (možno změřit a porovnat rozteč mezi kolem a blatníkem na obou stranách - je to jen základní kontrola jestli není ohlá tehlice), kouřivost motoru při řazení a zátahu ve VTEC, při vytočených kolech do plného rejdu jestli nejsou slyšet poloosy, kontrola oleje a jeho zabarvení ( poznáš jestli je olej černej tak je motor dost špinavej, když bude čirej tak je motor O.K.)

Víc mě tak nějak nenaadá...kontrola jestli nebyla bouraná je těžký...někdy je to perfektně opravené...

Hodně zdaru!! přátele

JaRaN napsal:
Zdar..nech si Targu kazdopadne dovezt treba z Nemecka..Tady se budes muset pekne otacet, nez sezenes dobry kousek za SLUSNY peniz..Divil by jsi se, co za hnus ti dobra a srdecna ceska povaha nabidne, jako supr stav. Vazne..shanel jsem minuly rok sam v CR a ani nahodou..Taky se ti tady ozve mozna Henges, ten ti sam potvrdi, jak to tady vypada a co ti lidi nabidnou..Taky zalezi kolik chces investovat a jakou mas predstavu. Nepovazuju se za machra oboru ani nahodou, ale myslim, ze se delaly od 93 - do97 a pry prvni roky byl problem se zatekanim strechou, ale to muze byt individualni. Pokud se pletu a strasim, tak me nekdo opravte (nekdo, kdo ale vi co rika a vyzna se, nenarazim na nikoho konkretne Mrk ) rad se sam poucim.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 21:04   Citovat  

Nexus prodává Targu VTI v černé barvě za 99tis ! Řekne ti všechno, co tomu je ... možná lepší, než kdybys koupil zajíce v pytli. Popřemýšlej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:39   Citovat  

Pokud by byl zajem, tak je moje targa taky na prodej. Po facelift a troufnu si rict, ze super stav... Úsměv
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 0:18   Citovat  

TargaMan napsal:
Od roku 95 proběhl facelift kdy i modely ESI měly stbilizátory náprav, kotoučové brzdy i v zadu, lakované kliky a zrcátka, jiné potahy sedaček (lepší kvalita)

Jinak si dej pozor na korozi zadních lemů, vrzání střechy (dá se odstranit péčí o gumy silikonovým sprejem), kontrola sbíhavosti přední nápravy (možno změřit a porovnat rozteč mezi kolem a blatníkem na obou stranách - je to jen základní kontrola jestli není ohlá tehlice), kouřivost motoru při řazení a zátahu ve VTEC, při vytočených kolech do plného rejdu jestli nejsou slyšet poloosy, kontrola oleje a jeho zabarvení ( poznáš jestli je olej černej tak je motor dost špinavej, když bude čirej tak je motor O.K.)

Víc mě tak nějak nenaadá...kontrola jestli nebyla bouraná je těžký...někdy je to perfektně opravené...

Hodně zdaru!! přátele

Lepe jsi to napsat nemohl, plne souhlasim!!! Jeste bych doplnil dalsi caste "zavady":
x vylamany popelnik v interieru
x vylamane vnitrni kliky
x koroze nosniku celniho skla (nahore jak pak navazuje strecha)
x zatekani do interieru
x mozna bych poupravil to vrzani strechy - toho se clovek nikdy nezbavi, protoze do zatacek se targa dost krouti a proste to vzdy vrzat bude (navic je to taky bezramovejma dverma..) Ale jinak az na ty kraviny 100% pravda na vse a to nejdulezitejsi jsi rekl je to dobrý
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 11:22   Citovat  

Takže - nebát se vzít auto pod wapku, jeden bude stříkat vodou v oblasti střechy a ty budeš pozorovat jestli dovnitř teče. Vizuální kontrola lemů (koroze) a netěsností motoru (olej) je samozřejmostí. Auto si rozhodně projeď, vyzkoušej řazení, poslechni zvuk motoru. Mrkni určitě co jde z výfuku když ti někdo bude šlapat na plyn. To, že Targy žerou olej není žádný tajemství, ale kolik to se asi při koupi nedozvíš. Ideální auto zvednout, zkontrolovat vůli v uchycení kol a stav silentbloků. Velmi osahaný volant, potrhané sedačky a ohoblované pedály leckdy napoví jestli stav souhlasí s počtem "najetých" kilometrů. Takže hodně štěstí - pokud koupíš dobře, láska k ní je věčná!
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 11:57   Citovat  

[quote="Danny"]To, že Targy žerou olej není žádný tajemství, ale kolik to se asi při koupi nedozvíš. Ideální auto zvednout, zkontrolovat vůli v uchycení kol a stav silentbloků. [quote]

Myslis VTi? Me prijde ze moje ESi nevezme ani kapku... je pravda, ze ma malo najeto a nijak extrene ho nehonim. Ale mezi vzmenama po 7500km nepoznam ubytek...
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 12:36   Citovat  

Danny napsal:
To, že Targy žerou olej není žádný tajemství, ale kolik to se asi při koupi nedozvíš. Ideální auto zvednout, zkontrolovat vůli v
uchycení kol a stav silentbloků.

zeptej se 10 lidí, co mají hondu a 8 z nich Ti řekne, že si například na 5000km jim to vezme 1dcl... Což podle mě není nic tak závažného.

norsi napsal:

Myslis VTi? Me prijde ze moje ESi nevezme ani kapku... je pravda, ze ma malo najeto a nijak extrene ho nehonim. Ale mezi vzmenama po 7500km nepoznam ubytek...

... a pak jsou Ti zbylí dva (já a Norsi), kterejm to nepapá ani trochu... OK BTW: ani já nemám moc najeto a jezdím ve VTEC jednou za uherskej rok... je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 12:38   Citovat  

gizmi napsal:
Lepe jsi to napsat nemohl, plne souhlasim!!! Jeste bych doplnil dalsi caste "zavady":
x vylamany popelnik v interieru
x vylamane vnitrni kliky
x koroze nosniku celniho skla (nahore jak pak navazuje strecha)
x zatekani do interieru
x mozna bych poupravil to vrzani strechy - toho se clovek nikdy nezbavi, protoze do zatacek se targa dost krouti a proste to vzdy vrzat bude (navic je to taky bezramovejma dverma..) Ale jinak az na ty kraviny 100% pravda na vse a to nejdulezitejsi jsi rekl je to dobrý

čéče mě tedy když jsem se o gumy staral tak střecha nevrzala.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX TARGA Del Sol
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina