Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zabil jsem ptáčka-zpěváčka
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:07   Citovat  

Byla to asi síkorka. Nemůžu za to že do mě vlítnul asi v 70! když jsem kouknul do zrcátka, chudinka - už z něj byla mrtvolka, nebylo mu pomoci Bueee Srazil teď taky někdo něco... příp. někoho Cooo??? já teď poprvý, ještě že mi ta příšera nevletěla do CAI to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:10   Citovat  

před chvílí jak jsem se vracel ze Zlína mi nad sklem kousek prolítl jakýsi velký pták vůbec nevim co to bylo, ale fakt velkej a bylo to těsně kkt jeden Úsměv

jinak ne autem, ale do kola (horáka) mi vletěl ptáček přímo do špic, dělal nízký průlet a bum konec se zavrtěl a death na místě Smutný za bílého dne na sídlišti, malý děcko stálo vedle a jen se dívalo smutně ... Bueee
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:15   Citovat  

Ty vole to né,to už je moc.. pořádnej výtlem Nebo já jsem nějakej přetaženej..Věřim,nevěřim..Koho jste dneska srazili... zzzzzzz Ještě tu dnes vznikne nějaká pecka? pořádnej výtlem Tuhle se mi rozvázala tkanička,potřeboval bych si o tom s někým pokecat... cože cože ?
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:17   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem

to je na me moc chlapy
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:19   Citovat  

ja mam na triku 2 zajice (jeden byl uplne na pastiku) a nekolik ptaku vetsi mensi ono je to fuk s tim nic nedelas Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:20   Citovat  

pocital ste nekdo mouchy, ja jich mam plnej predek pořádnej výtlem
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:21   Citovat  

Tywoe, včera jsem zmastil několik desítek kusů hmyzích druhů na čelním okně, pár se jich usmažilo na svodech a několik ji okusilo RZtko a na lampách se jim též škvařilo dobře ... pořádnej výtlem Je to tam. offtopic
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:23   Citovat  

Já na jaře zramloval bažanta.. u Ostrovačic... chudáčka.. Bueee. Jel sem s vozíkem a spěchal sem, vypochodoval jak král doprostřed silnice a těsně přede mnou místo aby šel dál, se rozeběhl zpátky... zašramotilo to pod autem a v zrcátku sem už pak viděl jen rotující tříštící se chuchvalec, normálně se mi z toho udělalo blbě protože zvířátka mám rád a jindy aji myškám vyhejbám Bueee to mi hlava nebere.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:27  Naposledy upravil bordel dne 16.7.2008 , 22:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ja mam na svedomi bazanta, jsem rad ze na aute nemam polsky skla, jinak bych ho jeste tedka drhnul ze zadnich sedacek...
A bazant ma na triku moje celni sklo... jeste ze byl takhle vysoko Cool
ve 150ti sme si placli HaHaaa
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:29   Citovat  

no ja som sundal jedneho bazanta,zopar maciek,dajakeho vtaka jedneho opla OK
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:29   Citovat  

jedna krátká jízda po dálnici 200+ a much všude jak najebaných, pitomý hmyz, asi si půjdu pustit Hvězdnou pěchotu HaHaaa
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:31   Citovat  

nuz ptacku uz mam take par za sebou a jednou jsem musel "dodelat" ve stylu vesnicko ma strediskova. Bylo mi desne, a ac se to nezda, po vykonani se mi trosku ulevilo, ze uz ho to neboli Bueee ale pocit jak ho beres do ruky a ...
jinac take zajice na dalnici asi ve 150 ... letel daleko, ze by se ani Roberto Carlos za tu delovku nestydel.
No a asi 2 roky zpet, na klasicke silnici ve stovce srnku, vlezla mi do cesty, slysel jsem jen ranu, na aute nic, srnka nikde ... dodnes nechapu, jak to bylo ... hlavne, ze byla pryc je to dobrý
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:33   Citovat  

ReNo napsal:
nuz ptacku uz mam take par za sebou a jednou jsem musel "dodelat" ve stylu vesnicko ma strediskova. Bylo mi desne, a ac se to nezda, po vykonani se mi trosku uelvilo, ze uz ho to neboli Bueee ale pocit jak ho beres do ruky ...
jianc take zajice na dalnici asi ve 150 ... letel daleko, ze by se ano Roberto Carlos za tu delovku nestydel.
No a asi 2 roky zpet, na klasicke silnici ve stovce srnku, vlezla mi do cesty, slysel jsem jen ranu, na aute nic, srnka nikde ... dodnes nechapu, jak to bylo ... hlavne ze byla pryc je to dobrý

pořádnej výtlem

jinak se srnou se mi stalo něco podobnýho minulý víkend... jeli jsme trochu rychleji v noci uprostřed silnice zatáčky hup kráva jenom buch a v podstatě nic ... jen se nějak svezla v té rychlosti .. trubka ... Úsměv
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:39   Citovat  

reno : na strome si hladal?

Odkaz
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.7.2008 , 22:43   Citovat  

To 2bera: tak to je mazec ... papa Smutný , ale v té rychlosti ...
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 7:25   Citovat  

lol ty voe to video pořádnej výtlem
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 7:50   Citovat  

Ja naštěstí nikdy nic nesrazil a ani doufám, že nesrazím. Mám zvěř rád a taky bych nikdy nechtěl být v situaci, kdy bych musel něco dorazit, co se trápí. Ale tohle je teda mazec :

144-0.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
144-0.jpg, 48.2 kB

144-1.jpg

144-1.jpg, 59.47 kB

144-2.jpg

144-2.jpg, 59.85 kB

144-3.jpg

144-3.jpg, 42.61 kB
   Návrat  
GoldLady je teď offline  GoldLady
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 7:53   Citovat  

JaRaN napsal:
Ja naštěstí nikdy nic nesrazil a ani doufám, že nesrazím. Mám zvěř rád a taky bych nikdy nechtěl být v situaci, kdy bych musel něco dorazit, co se trápí. Ale tohle je teda mazec :

To teda jo, pěknej hnus, to už asi nevyčistíš....
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 7:53   Citovat  

JaRaN napsal:

tohle už sýkorka nebyla HaHaaa to snad ne
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 8:13   Citovat  

GoldLady napsal:
To teda jo, pěknej hnus, to už asi nevyčistíš....

Jeste ze je to kabriolet, aspon tam byl dobrej pristup.... prece kvuli jednomu bazantovi nevyhodi auto za nekolik mega muhehe
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 8:33   Citovat  

A vubec, co řešit čištění..Ja bych to tak možná i nechal..Po vyschnutí není co řešit jak by to vysmrádlo, tak bych normálně vyjel. A navíc ten chudák za sklem by byla solidní dekorace..Nekdo vozí plyšáky, tak proč ne bažanta..Třeba by se to chytlo, jako modní trend a začala by výroba atrap zmasakrovaných zvířátek za těžký prachy..A pak bych byl "ten machr" co má original.
   Návrat  
GoldLady je teď offline  GoldLady
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 8:54   Citovat  

JaRaN napsal:
A vubec, co řešit čištění..Ja bych to tak možná i nechal..Po vyschnutí není co řešit jak by to vysmrádlo, tak bych normálně vyjel. A navíc ten chudák za sklem by byla solidní dekorace..Nekdo vozí plyšáky, tak proč ne bažanta..Třeba by se to chytlo, jako modní trend a začala by výroba atrap zmasakrovaných zvířátek za těžký prachy..A pak bych byl "ten machr" co má original.

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 9:35   Citovat  

Jo to se mě stalo taky, jedu asi stovkou a mam otevřeny okénko a nějakej vrabec spatně zahnul a vletěl mě tím okénkem dovnitř naštěstí jsem na poslední chvíli uhnul hlavou a on mě jenom cvrnknul o ucho a rozmáznul se o opěrku hlavy Mr. Green takže celá opěrka od krve a vrabec po celém autě Mr. Green
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 9:44   Citovat  

Nedávno mi zajíc prohnul tahokov v nárazníku a cca před měsícem jsem smetl holuba který stál na silnici přímo u zastávky kde čekali lidi. Docela zajímavá podívaná do zpětnýho pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 10:32   Citovat  

Danny napsal:
Nedávno mi zajíc prohnul tahokov v nárazníku a cca před měsícem jsem smetl holuba který stál na silnici přímo u zastávky kde čekali lidi. Docela zajímavá podívaná do zpětnýho pořádnej výtlem

Jo holuba jsem taky nedávno potkal..Vykračoval si po silnici a tak jsem mírně zpomalil a říkal si, jak prostě odletí, jak to dělají "čubříci" vždycky..Kousek od něj jsem znejistěl a zcela zbytečně zatroubil bez výsledku pochvopitelně. Se zahalekáním "uhníí ty pičooo voleee" sem ho přejel s tím, že jsem ho alespoň zaměřil na stred auta. Do protivky auta, tak jsem nemohl jinak. Čekal jsem ňaky lomození ze spodu a nic a když sem se podíval do zrcátka, tak se normálně napřímil a odletěl..Ulevilo se mi, ale taky jsem nechápal, protože mám targu celkem nízko..Ta bestie opeřená se musela fikaně skrčit..

Doufám, že nebudu potrestán za nadávky, přece jen jsem hovořil s holubem jen a bylo to v jakémsi afektu.. Se stydím
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 10:44   Citovat  

JaRaN napsal:
Jo holuba jsem taky nedávno potkal..Vykračoval si po silnici a tak jsem mírně zpomalil a říkal si, jak prostě odletí, jak to dělají "čubříci" vždycky..Kousek od něj jsem znejistěl a zcela zbytečně zatroubil bez výsledku pochvopitelně. Se zahalekáním "uhníí ty pičooo voleee" sem ho přejel s tím, že jsem ho alespoň zaměřil na stred auta. Do protivky auta, tak jsem nemohl jinak. Čekal jsem ňaky lomození ze spodu a nic a když sem se podíval do zrcátka, tak se normálně napřímil a odletěl..Ulevilo se mi, ale taky jsem nechápal, protože mám targu celkem nízko..Ta bestie opeřená se musela fikaně skrčit..

Doufám, že nebudu potrestán za nadávky, přece jen jsem hovořil s holubem jen a bylo to v jakémsi afektu.. Se stydím

je to dobrý pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Tak mě se zatim povedlo "sejmout" akorát tak hmyz Úsměv , ale s*r*u mě ptáci sebevrazi, co přiletí z boku a chvíli kličkují před autem naštvanej Jednou když jsem jel firemním Favoušem, tak to předemnou vzali takhle tři, ale jeden to nezvlád a skončil někde v prostřed pod autem. Koukám do zpětného a on sedí na silnici a docela to vydýchává. Jsem se rozhod se k němu vrátit, abych ho aspoň popožďouchl ke krajnici, aby ho nesmetl někdo jinej. Byl z tohořádně vykulenej zmatenej A jak jsem se tamduty pak vracel, kouknul jsem do trávy a on už nikde, tak to snad v poho rozdejchal kouř Velmi šťastný
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 10:49   Citovat  

Mě asi v 80 km/h vběhla do cesty kočka, celá černá. Tak jsem šláp na brzdu a nasměroval to na prostředek, ozvalo se bum bum bum mlel bum kouknu do zpětnýho, kočka se oklepala a běžela dál. Já furt řikám že ty negři maj štěstí. pořádnej výtlem
nejsem rasista, je to jen pokus o vtip

jinak když jezdím o půlnoci domů z práce, to je na silnicích myší a vždycky se zastavujou mezi kola, ale pár už jich mám na kontě taky, jinak klasika, mouchy a vážky.
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 10:52   Citovat  

tak to ja mam zviratka rad takze jich na "konte" moc nemam, jenom jednou jsem srazil zajice, ale protoze jsem mel pohotovou reakci a dobre brzdy tak jsem ho jenom tuknul HaHaaa a odskakal dal......ale tedka jsme s kamosem v 80ti srazili veverku Se stydím chudinka....vylezli jsme s auta a sli jsme se na ni podivat a kupodivu zila...akorat tak 10 sekund na nas cumela z metru jak vyjevena Tak to koukám! HaHaaa a pak odskakala....
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 10:55   Citovat  

Nedavno jsme sluzebnim autem srazili na libenskym moste pesaka (rozbite predni okno a kapota). Vbehnul nam do cesty a kdyz spadl z kapoty tak se zvednul a zdrhnul.
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2008 , 10:56   Citovat  

já jsem sejmula kočičkuuu... Bueee Bueee mourovanou ... Bueee Bueee ... neodskákala.. Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zabil jsem ptáčka-zpěváčka
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina