Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti s podvozky
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Je tento topic přínos?
ANO
92%
 92%  [ 23 ]
NE
0%
 0%  [ 0 ]
K ničemu! SMAZAT!
8%
 8%  [ 2 ]
Hlasovalo : 25
Celkem hlasů : 25

SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 22:44   Citovat  

Ahoj rozhodl jsem se založit topic, jehož smyslem by mělo popsat běžně dostupné podvozky na českém trhu. Výsledkem topicu by mohla být databáze podvozků a zkušenosti majitelů, což by následně mohlo ulehčit výběr lidem, kteří chtějí podvozek koupit. Pokud řekneme slovo PODVOZEK, tak se bavíme o tlumičích a pružinách (což chceme hodnotit), samozřejmě pokud máte jiné silentbloky, můžete to uvést. Zkušenosti se silentbloky a dalšími částmi podvozku by mohli mít vlastní topic.

Součástí každého příspěvku je PŘESNÝ typ podvozku (příklad viz. v dalším příspěvku). Následuje shodnocení podvozku a klady / zápory. Pokud máte možnost udělat fotky, bude to jedině plus!

Věřím, že by tento topic přinese hodně zajímavé rady a typy.

V topicu bych se přimlouval za co nejmenší OFFTOPIC příspěvky a žádný FLAME! Nejsem administrátor, abych to tu hlídal, ale věřte, že cokoliv nebude k tématu a bude podněcovat flame, tak mažu / žádám o smazání.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 22:57  Naposledy upravil SpaceMan dne 13.6.2012 , 7:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Koni Yellow Sport 8041 series

Zkušenosti:
Mám na nich zatím najeto pár kilometrů, takže zatím dám možná dost zkreslené pocity. Koni Yellow Sport jsem koupil jeté s údajným nájezdem 1000km. Měli být z Civica 5. generace, ale při hledání dle kódu na tlumičích jsem došel k tomu, že jsou pro Civica 6. generace (rozdíl v šířce vidličky na zadních tlumičích). Tlumiče by měli být výškově i tuhostně stavitelné. Podvozek se zdá být dost pevný a zároveň není úplně tvrdý. Ani při přejezdu příčného prahu jsem neměl pocit, že mi vypadnou všechny šrouby v autě. Jel jsem s ním po pražském okruhu a i na sjezdu se auto chovalo čitelně a bez větších problémů či náklonů. Stavba tlumičů mi přijde trochu méně robustní.

Zápory:
- je měkčí než předchozí BC Racing, ale je tvrdší než série

Klady:
- příjemně překvapil v zatáčkách, kdy se moc auto nenaklání a drží jako na kolejích.
- použitelné i na denní ježdění

DSC00247.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00247.jpg, 665.78 kB

DSC00272.jpg

DSC00272.jpg, 681.28 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2012 , 23:18   Citovat  

BC Racing BR Type

Zkušenosti:
Odjezdil jsem s nimi skoro 15 000km. Nastavení bylo snížené na předku o asi 5-6cm a na zadku asi 4,5cm, přitom tuhost byla o jeden stupeň od nejměkčího. Největší problém jsem měl na dálnici D1 v pravém pruhu... Což ale bude dáno spíše stavem silnice, než podvozkem. Nikdy jsem neměl nastaveno jinak - později přidám další zkušenosti. Na čisté silnici podvozek neskutečně držel a rychlost, která se dala držet v zátáčkách, byla super. Překvapila mě robustnost tlumičů. Nastavení výšky je jednoduché pomocí klíčů a nastavení tuhosti se děje nahoře na tlumiči kolečkem. Z těch dvou sportovních podvozků, která mám, bych při koupi raději připlatil za BC.

Zápory:
žádné jsem nenašel

Klady:
robustnost, rychlá možnost nastavení výšky i tuhosti, kvalita zpracování, komfort vs. tvrdost

DSC00276.jpg

DSC00276.jpg, 1 MB

DSC00278.jpg

DSC00278.jpg, 623.16 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 16:59   Citovat  

Překvapuje mne, Honda-Club plný upravených a snížených aut, že nikdo nepostne další zkušnosti? Infinity? Dany? Marfi? Nikdo nic??? přátele

RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 17:12   Citovat  

podle mě je to tím, že o podvozcích toho bylo řečeno poměrně hodně
další:
1.)kolik podvozků (a jakých) lidi vyzkouší za životnost auta, aby mohli psát klady, zápory a celkově své zkušenosti
2.)hodně vlastností se pozná až na hranici schopností daného produktu a kolikrát i dovedností řidičských
3.)je to ostatně stejné jako pneu, brzdy apod. - názory se různí dle zkušeností,setupu a stylu jízdy

tím nechci hanit toto téma, jen se obávám obsahu
jinak klidně rád přihodím je to dobrý

floris je teď offline  floris
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 17:38   Citovat  

musím potvrdit že BC Racing je fakt dost dobrý, foto z montáže bohužel nemám (dělal to dvorní mechanik), na autě mám komplet sadu hardrace silentbloků (oboje od infinitiho) a je to sice tvrdší ikdyž mám nastaveno na nejměkčí a sníženo o 5-6cm a zadek o ty 4 cm. Musím říct, že peněz opravdu nelituji, prostě auto drží jako přibité a zatáčky paráda, zatím mám najeto 2200 km tak doufám že to takhle vydrží ještě hodně dlouho.

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2012 , 19:32   Citovat  

SpaceMan napsal:
Překvapuje mne, Honda-Club plný upravených a snížených aut, že nikdo nepostne další zkušnosti? Infinity? Dany? Marfi? Nikdo nic??? přátele

Tak nebudu nosit drivi do lesa HaHaaa To musi ohodnotit nekdo neutralni.

Rozhodne davam za pravdu Rastovi, ze to je subjektivni (stejne jako treba u brzd). Kazdopadne myslim, ze jenom dle technickych parametru, designu a zpracovani se uz da ledacos urcit...

Treba teda
tudy odkaz

"mistr" trvdi, ze se jedna o to same co BC, XYZ ci D2...pritom staci se podivat jenom na ten desing ktery je naprosto jiny, rovnez treba spodni ulozeni zadnich tlumicu je u BC/XYZ masivni, jednodilne a z hliniku, kdezto na odkazu je dvoudilny kov...dale pruziny na CRX 8/8 jsou nesmysl, vubec neodpovida rozlozeni vahy auta a hlavne telo tlumice je o hodne uzsi (to je neco jako na brzdach rozdil 330mm big brake kitu a seriovych kotoucu...) atd... seriozni prodejce, ktery se snazi profitovat na kvalite jinych Úsměv

Myslim si, ze diky zakladnim znalostem toho co kupuju se da udelat PREDPOKLAD co je jake kvality...to plati vseobecne, ne jenom u podvozku.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 8:47   Citovat  

Ok, napsalo se toho dost, ale napadlo me, proc to mit rozsekane po nekolika topicich, kdy tu muze byt jeden v kterem se budeme bavit o zkusenostech. Kdyz to vezmu logicky, tak kdyby tady kazdy uzivatel zapsal prispevek o podvozku, tak topic s cca 6000 nazory k jedne veci je celkem slusna databaze a ja bych ji treba i ocenil ulozenim do FAQ nebo podobne.. Ptat se prodejce na zkusenost je asi blbost, ale i tak by mohl nekoho zajimat nazor.

capino je teď offline  capino
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 9:16   Citovat  

náhodou je to dobrej nápad, je sice pravda že co člověk to názor, ale to platí o všem... tohle by spoustě lidem mohlo pomoct, protože v dnešní době jen tak koupit podvozek na blint za dvacet a pak zjistit, že mi nevyhovuje prostě nejde Smutný Navíc někomu stačí obyčejnější podvozek a někdo naopak potřebuje něco co vydrží neustálé maximální nasazení.

Za mě dobrý, možná bych se nebál sem pustit i pružináře Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 10:03   Citovat  

capino napsal:
náhodou je to dobrej nápad, je sice pravda že co člověk to názor, ale to platí o všem... tohle by spoustě lidem mohlo pomoct, protože v dnešní době jen tak koupit podvozek na blint za dvacet a pak zjistit, že mi nevyhovuje prostě nejde Smutný Navíc někomu stačí obyčejnější podvozek a někdo naopak potřebuje něco co vydrží neustálé maximální nasazení.

Za mě dobrý, možná bych se nebál sem pustit i pružináře Mrk

Díky za podporu. Myslím, že tenhle topic má budoucnost ( zatím 83% Velmi šťastný ). Tlumiče a pružiny, neboli podvozek, neomezuje napsání zkušeností s pružinami. Jen je důležité zmínit na jakých tlumičích jsou pružiny nainstalované. přátele

Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 10:03   Citovat  

Něco málo tedy přidám. Na mém CRX ee8 91 r.v. cca 270k najeto zkoumal jsem různě na internetu a podle vzhledu aj servisky co mám k autu to vypadá, že tam mám něco na tento způsob tudy odkaz H&R podvozek pouze výškově stavitelný. Podle servisky byl montován v Lucembursku a to v roce 1994 Je to tam. kdy podle servisky mělo auto najeto cca 52tis. nikde jsem se nedočetl v servisce, že by se něco měnilo ať tlumič nebo pružiny. Mám to dost nízko nevím jak by se to chovalo když bych to malinko zvedl, ale na normální silnice je to tvrdé jako p**** Velmi šťastný . Nikdy jsem s tím nebyl na okruhu. Momentálně jdou peníze jinam, ale časem bych chtěl komplet silenty nejspíš od hardrace a trochu to zvednout a uvidí se jak by to drželo na okruhu. Na silnici mě nikdy auto nezradilo jediné co je nebezpečné jsou zatáčky když je příčná záplata, autu má v rychlosti tendenci uskočit zadek Úsměv vždy ho, ale předek vytáhne ,, zatim" Velmi šťastný to je tak nějak vše Je to tam. VTEC

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2012 , 22:49   Citovat  

na autě Civic EG jsem namontoval podvozek KW Variant 1 : výškově stavitelný, starší jetý co jsem kupoval. K tomu komplet výměna silentů za PU od Energy suspension. Pláště 195/50/15

doporučení:
sportovní jízda parádní, i bez absence stabilizátorů znatelné zlepšení

nevýhoda:
na běžné ježdění to opravdu není, cesta Litoměřice- Hradeck Králové zpět byla pro mě utrpením

doporučuji pro někoho, kdo auto využívá opravdu POUZE jako víkendovku. Jinak to chce výškově/tuhostně stavitelný podvozek

Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 26.5.2012 , 8:39   Citovat  

SpaceMan napsal:

Ano, je to tak, jak psal Infi, tohle musí hodnotit uživatelé ne prodejci Velmi šťastný Těžko asi někdo může čekat, že bych napsal přece něco jiného, než že XYZ je nejlepší pořádnej výtlem
A teď vážněji, pár referencí z H-C mám, jsou zde ... třeba tady tudy odkaz nebo tady tudy odkaz no a pak mám podvozky asi ještě na více než 10 tajpárech Velmi šťastný

Jinak obecně platí, že i když to nechci nějak dramatizovat, že asi XYZ a BC je univerzálnější, všechny německé podvozky (KW, HR, a pod.) jsou dobré tak na okruh a dálnici, jsou hodně tvrdé, krátké pružiny (stejně tak K-sport, D2 racing, které kopírují spíše nastavení německá). Oproti tomu XYZ a BC jsou výrazně měkčí, na okruhy ještě dostatečně tuhé, ale na okresky ještě kompromisně měkčí, nicméně ani od těchto podvozků nelze očekávat, že hodně rozbitou okresku prostě "vyžehlí", bude to trošku odskakovat... Tak to je, ale dá se to...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 7:49   Citovat  

Díky pánové za Vaše příspěvky. Určitě se tu najdou tací, kteří se zrovna rozhodují mezi podvozky a každá zkušenost či rada by mohla pomoct. přátele

RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
2
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 12:40   Citovat  

crx D16Z5, 195/50 R15

kompletní podvozek weitec snížený 40/40

najeto 40 tis.km

klady:
poměr cena/výkon
pokud chce někdo podvozek na normální ježdění a nemíní investovat
neni tak tvrdý, jak se o něm říká

zápory:

závity zadních pružim o sebe klepnou při velkém propružení
na můj styl jízdy byl podvozek dobrý prvních 14 tis.km pak změkl a začala se častěji
projevovat nedotáčivost a pak i pretáčivost
teď už podvozek na hranici nestíhá

kompletně stavitelný podvozek D2 racing - street

najeto 1 tis.km

klady:

snadná montáž a nastavení
výškový a tuhostní rozsah
rychlá reakce na změnu směru jízdy (úhybný manévr ve 130,auto přikovaný)
auto v zatáčkách čitelný, což mě překvapilo (čekal jsem, že na hranici nedá vědět)

zápory:

za stejnou cenu se dá asi pořešit i výkonnější
naprosto nepoužitelné na denní ježdění a to i v případě nastavení na nejměkčí
zjistil jsem, že zdánlivě naprosto hladká silnice neni hladká (je cítit každý kamínek a auto dribluje)

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2012 , 13:21   Citovat  

paradni tema a hned mam jeden dotaz mozna bude blby ale radsi se zeptam Úsměv

mam stavitelny podvozek od Weitecu ale nevim kam patri ten "O" krouzek jestli zespodu nebo zhora
pod tou teflonovou matkou je jasne ze bude ta velka podlozka
nebo jestli nema byt O krouzek nad tim podlozka pak horni ulozeni tlumice a pak zase podlozka a matka

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2012 , 7:08   Citovat  

Aktualizoval jsem poznatky u Koni Yellow Sport 8041... přátele

Cretinho je teď offline  Cretinho
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 0:49   Citovat  

Zdravim Honda
když to prozatím shrnu, tak každý (výškově + TUHOSTNĚ!) stavitelný podvozek není v běžném provozu použitelný??? (i v nejměkčím režimu)
tzn. je některý pohodlnější než sériový podvozek (např. na CTR7.g?) při nejměkčím nastavení?
Na okruh nebo ostřejší jízdu se dá nastavit snadno ne? aniž by se sundavali kola?
Dík

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 8:03   Citovat  

Cretinho napsal:
Zdravim Honda
když to prozatím shrnu, tak každý (výškově + TUHOSTNĚ!) stavitelný podvozek není v běžném provozu použitelný??? (i v nejměkčím režimu)
tzn. je některý pohodlnější než sériový podvozek (např. na CTR7.g?) při nejměkčím nastavení?
Na okruh nebo ostřejší jízdu se dá nastavit snadno ne? aniž by se sundavali kola?
Dík

je jich spousta, většina lidí z klubu jezdí BC racing nebo XYZ, a vychvalují si je to dobrý

pročti si celé téma

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 8:17   Citovat  

Cretinho napsal:
Zdravim Honda
Dík

Hele řeknu ti to takhle, je to individuální, někdo snese tvrdej podozek a říká že je furt měkkej a někdo ho zase nesnese. Nedá se prostě říct "je to tvrdý na normální ježdění to není". Každopádně každej sportovní podvozek nikdy nebude tak komfortní jako u seriovýho auta Úsměv My máme s Evičkou oba sportovní podvozky na autech a jezdíme každej den po Praze, ale když se mnou někdo jede, tak nechápe jak s tím můžu jezdit, že to je tvrdý jako prase Velmi šťastný U Octávky je jen ten rozdíl, že narozdíl od C6G mi tam nic nedrnčí při jízdě po kostkách atp. Velmi šťastný Jinak já na OI RS jezdím pevný Billstein B8 a Evička jezdí na C6G AP Sportfahrwerke výškově stavitelnej.

Jinak co se týče nastavování, tak v případě že potřebuješ ladit výšku, tak se sundáním kol nevyhneš, ale pokud jen potřebuješ upravit tuhost, tak to jde většinou jednodušše z vrchu tlumiče.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 8:26   Citovat  

DanTe napsal:
Hele řeknu ti to takhle, je to individuální, někdo snese tvrdej podozek a říká že je furt měkkej a někdo ho zase nesnese. Nedá se prostě říct "je to tvrdý na normální ježdění to není". Každopádně každej sportovní podvozek nikdy nebude tak komfortní jako u seriovýho auta Úsměv My máme s Evičkou oba sportovní podvozky na autech a jezdíme každej den po Praze, ale když se mnou někdo jede, tak nechápe jak s tím můžu jezdit, že to je tvrdý jako prase Velmi šťastný U Octávky je jen ten rozdíl, že narozdíl od C6G mi tam nic nedrnčí při jízdě po kostkách atp. Velmi šťastný Jinak já na OI RS jezdím pevný Billstein B8 a Evička jezdí na C6G AP Sportfahrwerke výškově stavitelnej.

Jinak co se týče nastavování, tak v případě že potřebuješ ladit výšku, tak se sundáním kol nevyhneš, ale pokud jen potřebuješ upravit tuhost, tak to jde většinou jednodušše z vrchu tlumiče.

Vydž Dane, ono to začne drnčet. Úsměv

Jinak na naše silnice nejsou komfortní ani seriové podvozky (možný vzducháče Frantíků zvednutý úplně nahoru a offroady). Velmi šťastný

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 8:29   Citovat  

Hellborn napsal:
Vydž Dane, ono to začne drnčet. Úsměv

Jinak na naše silnice nejsou komfortní ani seriové podvozky (možný vzducháče Frantíků zvednutý úplně nahoru a offroady). Velmi šťastný

Na naše silnice možná tak offroad, je to prostě smutný Smutný V úterý jsem jel ulicí U seřadiště v Praze, no co tam je za silnici, jsem nevěděl kam jet dřív abych se vyhnul díře, jel jsem tam 10km/h a kličkoval jak o život, neskutečný! to snad ne

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 8:32   Citovat  

DanTe napsal:
Na naše silnice možná tak offroad, je to prostě smutný Smutný V úterý jsem jel ulicí U seřadiště v Praze, no co tam je za silnici, jsem nevěděl kam jet dřív abych se vyhnul díře, jel jsem tam 10km/h a kličkoval jak o život, neskutečný! to snad ne

proto začínám shánět CRV a Cívo půjde z domu, sice z brekem ale co už, ty silnice už nejsou ani možný a teď po zimě katastrofa, u nás ze Znojma do Brna jedeš 50km a v kuse samá díra to se fakt nedá...

Cretinho je teď offline  Cretinho
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 17:15   Citovat  

Lukas28 napsal:
je jich spousta, většina lidí z klubu jezdí BC racing nebo XYZ, a vychvalují si je to dobrý

pročti si celé téma

téma jsem četl samozřejmě.... mít víc šišónů tak by byl skvělej např. tenhle tudy odkaz kouř ne?

Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 20:29   Citovat  

Nezná někdo podvozky ISC? tudy odkaz

Naskytla se možnost ho koupit velmi málo jetý V US stojí 1200 babek

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 21:27  Naposledy upravil Lukas28 dne 7.3.2013 , 22:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Cretinho napsal:
téma jsem četl samozřejmě.... mít víc šišónů tak by byl skvělej např. tenhle tudy odkaz kouř ne?

vzduchový? za ty prachy si kup Tein ,na fáčko na srazu tuzeru klidně, ale na hondu to mi hlava nebere

David Růžička je teď offline  David Růžička
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 21:31   Citovat  

RASTA napsal:
crx D16Z5, 195/50 R15

kompletní podvozek weitec snížený 40/40

najeto 40 tis.km

klady:
poměr cena/výkon
pokud chce někdo podvozek na normální ježdění a nemíní investovat
neni tak tvrdý, jak se o něm říká

zápory:

závity zadních pružim o sebe klepnou při velkém propružení
na můj styl jízdy byl podvozek dobrý prvních 14 tis.km pak změkl a začala se častěji
projevovat nedotáčivost a pak i pretáčivost
teď už podvozek na hranici nestíhá

kompletně stavitelný podvozek D2 racing - street

najeto 1 tis.km

klady:

snadná montáž a nastavení
výškový a tuhostní rozsah
rychlá reakce na změnu směru jízdy (úhybný manévr ve 130,auto přikovaný)
auto v zatáčkách čitelný, což mě překvapilo (čekal jsem, že na hranici nedá vědět)

zápory:

za stejnou cenu se dá asi pořešit i výkonnější
naprosto nepoužitelné na denní ježdění a to i v případě nastavení na nejměkčí
zjistil jsem, že zdánlivě naprosto hladká silnice neni hladká (je cítit každý kamínek a auto dribluje)

No ten D2 racing street mam doma v regálu chystám se ho tam montovat tak uvidim doufám že to něco vydrží Úsměv říkáš že to bude tvrdý i na nejměkčí nastavení jo?? Tak to koukám!

Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 22:23   Citovat  

David Růžička napsal:
No ten D2 racing street mam doma v regálu chystám se ho tam montovat tak uvidim doufám že to něco vydrží Úsměv říkáš že to bude tvrdý i na nejměkčí nastavení jo?? Tak to koukám!

Tvrdý pružiny nijak neošulíš Úsměv

O kolik hodlas snizovat? Pokud treba az o 6-8cm, tak by ti to s mekkyma mohlo misty klidne skrtat Úsměv

Ale zvyknes si Úsměv na hezky silnici to je slast... Na tech horsich to chce audio nahlas Velmi šťastný interier dostane zahul Úsměv a nejen interier Úsměv

Ja mam od podzimu xyz supersport a snizeno tak 1cm.. Tvrdy pruziny proklinam na kazdem prejezdu, hrbu, dire a podobne.. Ale zase diky vyssi vysce se umi relativne komfortne naklanet jako serie Úsměv to se ale zmeni za par dni, az to poslu o nejake cm dolu Úsměv

Sumasumarum jsem naprosto spokojeny a doporucuju Úsměv podvozek funguje dobre a citim v rukach vetsi jistotu a sportovni pozitek Úsměv ovsem co se tyka jizdy po tankodromu... To je trosku jina kapitola Velmi šťastný to pak clovek breci proc nejel jinudy Velmi šťastný

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 22:44   Citovat  

Zdendad napsal:
Tvrdý pružiny nijak neošulíš Úsměv

O kolik hodlas snizovat? Pokud treba az o 6-8cm, tak by ti to s mekkyma mohlo misty klidne skrtat Úsměv

Ale zvyknes si Úsměv na hezky silnici to je slast... Na tech horsich to chce audio nahlas Velmi šťastný interier dostane zahul Úsměv

Ja mam od podzimu xyz supersport a snizeno tak 1cm.. Tvrdy pruziny proklinam na kazdem prejezdu, hrbu, dire a podobne.. Ale zase diky vyssi vysce se umi relativne komfortne naklanet jako serie Úsměv to se ale zmeni za par dni, az to poslu o nejake cm dolu Úsměv

Tak to je fakt "super" podvozek. Na nerovnostech ti skoro zlomí vaz a v zatáčkách se pobliješ z mořské nemoci je to dobrý Velmi šťastný
Samozřejmě to je nadsázka, tak to neberte ažtak vážně Mrk

Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 22:54   Citovat  

Petr 78 napsal:
Tak to je fakt "super" podvozek. Na nerovnostech ti skoro zlomí vaz a v zatáčkách se pobliješ z mořské nemoci je to dobrý Velmi šťastný
Samozřejmě to je nadsázka, tak to neberte ažtak vážně Mrk

V zatackach se naklani minimalne, oproti serii min.. Ja jsem na nejake vetsi
naklaneni nebyl zvykly, protoze jsem uz predtim mel 40/30 snizene pruziny... Ted je to vysejc a naklani se stejne Mrk

Tvrde pruziny sice na nerovnostech proklinam, ale pokud jedu po obstojne ceste, nemuzu najit zadnou chybu a uzivam si sportovni jizdu, o ktere jsem na seriovem podvozku jen snil Mrk a nutno dodat, ze i seriovy podvozek jsem na nerovnostech proklinal... To by jsem musel jezdit soft offroadem Úsměv abych nenadaval na skaredou cestu Úsměv jen proste s tvrdyma pruzinama slysim vetsi bomby...

Rad necham nekoho porovnat kdo ma serioveho jazze Úsměv ja to bral v neposledni rade kvuli letnimu snizeni a zimnimu zvyseni Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti s podvozky
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina