Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Neoblíbenost H-C na STK?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4

Setkáváte se s negativními reakcemi na klub?
ANO
7%
 7%  [ 4 ]
NE
92%
 92%  [ 53 ]
Hlasovalo : 57
Celkem hlasů : 57

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 11:02   Citovat  

Ahoj lidi,
byl jsem teď v Praze na Černém mostě na STK, aby mi "proklepali" podvozek, protože jsem potřeboval zjistit coje v nepořádku (vůle čepů řízení), při té příležitosti jsem si rovnou nechal změřit brzdy (bez problémů) a změřit a srovnat světla...prostě informační prevenčka...
No a tam jsem také poprvé v životě zaznamenal vyloženě negativní reakci na klub…a že jsem v něm vlastně od úplného počátku.
Starší technik co zrovna procházel kolem auta koukal na auto a komentoval "nojo, tuning, podvozek dole (Koni), závodní sedačky (Recaro z CTR 7g) a hlavně že má vzadu laufy (Supersprint)" ...takže vlastně žádný extrémnosti ani domácí bastlení...a pak šel kolem boku a viděl svítit na bočním skle samolepku H-C a už si přesně nevybavuju jak to řekl, ale vyznělo to přeloženě "nojo, to je ten hondaklub, to je asi pěkná verbeš" Ble
Jako úpravy auta se mu vyloženě nelíbily, myslím si že zrovna u něj by to technickou neprošlo ani za prase, ikdyby bylo ve špičkovým stavu…ale jak viděl klubovou samolepku, tak to bylo jak kdyby mu ještě někdo vrazil kudlu mezi žebra… Fakt jsem zíral… a upřímně přemejšlím, že před jarní technickou ty klubov věci sundám Smutný

Máte taky někdo podobný reakce na klub jako takový? Dělají vám problémy na STK kvůli klubu? Měl jenom tento dotyčný pán den kdy vstával levou novou nebo je to běžné?
Každopádně vím, že ikdyž je STK na čerňáku sympatické krátkou čekací dobou a velmi milou slečnou na recepci, tak tam na STK nepojedu ani za prase nesouhlas
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 11:13   Citovat  

Mě se teda nic podobnýho nestalo, většinou koukaj na auto mam podložky s logem H-C a ani tuk, to v servisech kolikrat ještě lidem řikam o existenci klubu, samozřejmě tim co mají Honda , třeba u nás kluk má acco coupe ted nevim jestli 4 či 5 a byl rád že sem mu to řek a nabidl možnost slev na díly.
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 11:24   Citovat  

nemám rád tyhle zakomplexované lidi... už bych na stejnou stanici určitě znova nejel KO
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 11:28   Citovat  

Černý Most... že bych pánovi někde nasekal a on to psychicky neunes?! Velmi šťastný Každopádně jsem se teda s takovym názorem ještě nesetkal. Asi měl nějakej mindrák.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 11:34   Citovat  

Co jsem se setkal,tak Hondaři jsou ve světě známí jako fanatici přes svojí značku kterou si nekompromisně hájí a obhajují za každého počasí,takže hlášky typu "no jo Hondař" atd,jsou občas slyšet...něco je také tím,že je dost Hondařů co má 2 a více Hond,což na okolí působí také překvapivě...

Pověst Audiářů a BMWistů je mnohem horší takže pohoda Úsměv
   Návrat  
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 11:43   Citovat  

Tak to úplně žasnu Tak to koukám! Díky bohu za naší STK . Když přijedu na STK tak řeknou jeee Honda, pak jé hele rádio Alpine jakpak ti to hraje a spíše si stim autem hrajou a jsou moc pozitivní než aby dělali dusno .

Asi bych to viděl tak že se pán asi špatně vyspal nebo mu manželka nedala Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 11:47   Citovat  

DanTe napsal:
Černý Most... že bych pánovi někde nasekal a on to psychicky neunes?! Velmi šťastný

Bingo - a presne tohle je duvod proc lidi klub nemaji radi.. samej zavodnik Mrk Jinak v Plzni jsem si vsiml ze tohle delaji dopravaci, protoze co Hondar, to jizda jako dobytek.. Tak to valím bulvy Bohuzel.. tezko to pak "zehli" lidi jako Roman nebo Minor.. Tak to valím bulvy
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 11:58   Citovat  

Ja nedavno projel fizly na 70 se zvedlou rukou 150,,kdyz on ji zvedl tesne prede mnou,,to se nedalo pořádnej výtlem VTEC

Tak se neni pak cemu divit kdyz jsou mezi nami takovy dobytci Je to tam.
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:00   Citovat  

koukam ze mam vyhodu ze nas tady na severu moc neni a mam vsude klid
jinak pan na technicky mel asi nejaky komplex mravenec
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:02   Citovat  

Já byl na jedné pražské STK na seřízení světel, bavil se s technikem a říkal mi "no jo, vy jste v hondaklubu, vy se o to auto aspoň staráte, co nám sem jezdí za Civicy šílený, to nechtějte vědět, ten váš je zlatej, dokonce tam máte i nějaký brzdový destičky"..
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:02   Citovat  

taky jsem se setkal s negativní reakcí na H-C u jednoho prodejce starších náhr. dílů ... (mezi námi, ani se nedivím HaHaaa )

PS. a taky u jednoho bývalého Honda dealera
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:13   Citovat  

gizmi napsal:
Bingo - a presne tohle je duvod proc lidi klub nemaji radi.. samej zavodnik Mrk Jinak v Plzni jsem si vsiml ze tohle delaji dopravaci, protoze co Hondar, to jizda jako dobytek.. Tak to valím bulvy Bohuzel.. tezko to pak "zehli" lidi jako Roman nebo Minor.. Tak to valím bulvy

Ani bych neřek, mně spíš připadá že každej kdo vidí Hondu tak má najednou chuť závodit. Se postavim vedle nějakýho chrochtouna a hned chce závodit a je jedno jestli jsem jezdil se Civicem, nebo teď s Preludou, připadá mi že červená Honda působí na každou naftu jak červenej hadr na bejka Tak to valím bulvy A já naopak moc nezávodím, tak maximálně když se mi lempl s HTP lepí pomalu na kufr, tak radši poodjedu, protože pako v kufru mít nepotřebuju Tak to valím bulvy

A to co jsem psal bylo myšleno ze srandy, protože jsem donedávna ještě hodně jezdil kolem Čerňáku Mrk
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:20   Citovat  

Ja se spíš sekávám s reakcemi opačnými, jak už nekdo psal, ....vy se o to aspoň staráte, ptaj se na díly, jsou překvapeni že vidí na autě třeba nové čepy, nezrezlej lauf,odpvědi, jak to že Vám to brzdí tak dobře,,,,atd...takže v poho na STK i jinde
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:25   Citovat  

ja to mam spis naopak, nebejt H-C tak technickou nemam Velmi šťastný protoze mi ji dela nekdo odsud, vzhledem k typu myho vozovyho parku nebudu radsi jmenovat pořádnej výtlem .. jiank jsem se teda s nicim podobnym nikde nesetkal a dost me to prekvapuje Smutný
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:26   Citovat  

U nás pohoda, jen se mě vždycky zeptaj jakto že sem to ještě někde nerozvěsil Velmi šťastný

I když jsem byl na STK kde nikoho neznám tak jsem slyšel spíš kladný reakce než ty špatný, tak asi pán na Čerňáku neměl den...ale rači jeď s autem jinam, ten tě projít jen tak nenechá Úsměv
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:28   Citovat  

víc než půlka našich lidí se na silnici předvádí a dělá prasečiny, tak to dicky bylo a bude, lidi si pak ty auta paatujou a pak je hází do jednoho pytle, co se týče servisu, tak mě velice překvapil Dany, kamarád mu jednou volal na dotaz o brzdách a byl odpálkován "no jo ste vy jste ten hondaklubum, jenom jezdit a žádná údržba", přitom Mireczek je ten tip hondaře, který neřeší že je něco zničeného prostě jde a koupí to nové, ale mistr Dany nás všechny hází do jednoho pytle, což mě docela mrzí KO
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:28   Citovat  

tak tak jak řekl becky na severu je klid jen jednou jsem se tu setkal s hovadem ve vtičku předjížděl přes plnou do horizontu jinak na STK nebyl problém nikdy spíš takový otázky jak to jede co díly klasika prostě žádný zamindrákovaný hovado to nebylo
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:34   Citovat  

Vola za volantem najdes u kazde znacky, ale hondaru, kteri chteji zavodit je u nas strasne moc (stejne jako golfaru a maniku s okridlenyma Octavkama), vetsinou nejsou z Honda klubu...
Clovek je musi ignorovat, se mnou chce zavodit uplne kazdy i deda v cepici jedouci s babkou na nakup, proste klidecek, pianko, ja jsem na projizdce a nehodlam ohrozovat sebe a ostatni nebezpecnou jizdou ve meste, nebo na okresce, samozrejme nejsem v tomto smeru uplne suchar:), za ceduli, kdyz vidim rovinku, tak na to slapnu a kocham se zrychlenim (a i tak se muze neco stat), ale nikoli stalou vysokou rychlosti, zablbnu si, ale v ramci urcitych pravidel, pomniku u cest a ve mestech je hodne...

Posledne se na me nalepil nejaky vocas s octavkou a jel mi doslova v kufru, na znacce jsem na to slapl a odjel mu (nechapu, ze takovy blb nema soudnost, vidi auto, ktere ma 5x vice koni a chce si neco dokazovat nebezpecnym najizdenim), pak me dojel na Kladne u svetel...protocil motor a daval mi znameni, ze chce dat asi nejaky drag race, ale na tohle hazim bobek, navic kousek od semaforu je dodnes pomnik holciny, kterou tam jeden manik prejel...
Takove zazitky mam z kazde jizdy, nebo na benzince pri tankovani, kdy se na vas lidi divaji zkrze prsty, jak si muzete dovolit jezdit v takovem aute, proste komplex dnesni doby, pritom moje cara stoji par kacek, nastesti se najdou i pohodari, kteri radi pokecaji, nedavno jsem takto klabosil s jednim klukem, ktery jezdi v nadupanym subaru, pak prijel jeden hondar...normalni pokec o autech, ktere mame radi, pak jsme vyrazili na kratkou projizdku po meste, v klidecku, samozrejme par blbu se naslo a pekne v levym pruhu, kdyz jsme staveli v pravym na prechode a pousteli chodce kolem nas proficelo minimalne v 80ti...lidska blbost nezna mezi a hranic...
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:36   Citovat  

STK neresim Mrk
Ano Honda provokuje ostatni ridice a oni se snazej vyprovokovat nas k zavodeni. U me to jeste okorenuju tim ze jsem nizsi nez Ochcavka. Kdyz jedu kolem policejni hlidky tak uz na me koukaj jako na nejvetsiho pirada silnic a ten usak je v tom jeste utvrzuje. No a nejvetsi bozi dopusteni je kdyz jedeme 2 preludy za sebou nebo vedle sebe. To muzeme skoro delat sazku za jak dlouho po nas nejaka hlidka pujde a povesi se nam za zadek. Vzdy to je bud tak ze si chteji o aute pokecat a nebo prudit ale pak z toho taky nic neni. V servisech se mi stalo ze me i na geometrii vzali prednostne neb servisak ma kamose co ma preludu tak chtel pokecat a i se zeptal jak casto jezdim na okruh jak to ma na co postelovat pořádnej výtlem
Posledni hlaska co jsem mel od hlidky: No jo vy si hondari myslite ze kdyz mate preludu a zadni nataceci napravu a sportovni podvozek ze nam ujedete... Tak jsem mu musel dokazovat ze teda 4WS nemam a pokud budu chtit ujet tak mu ujedu pořádnej výtlem Jsem proste v Praze moc proflaklej s bilejma kolama preludare jineho nepotkas.
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:50   Citovat  

nikdy jsem nezaznamenal, ze by se mnou chtel nekdo zavodit, je fakt ze c4g sedan a aerodeck vti moc zavodni nejsou.
naopak tata co jezdi u nas v karlovarkym kraji s cervenou sluzebni thalii se stredoceskou spz a to ne nak pomalu tak hokazdej okamzite rve jak jenom to jde. driv sem si myslel ze to neni mozny, kdyz vypravel jak je kolikrat prasenej, ale parkrat sem s nim jel a je to tak, nevim esi cervena krvava barva nebo cizi spz, ale ta thalie je proste nas.avaci Velmi šťastný

jo a nemuzete srovnavat hondy, kerych je 5apul a z toho 6 zavodniku s octavkama, kerych je milion a z toho 7 zavodniku Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 12:56   Citovat  

HonDan napsal:
jo a nemuzete srovnavat hondy, kerych je 5apul a z toho 6 zavodniku s octavkama, kerych je milion a z toho 7 zavodniku Úsměv

Sakra a zrovna těch 6 bydlí u nás ve městě a sedmý si teď koupil SuperBa... pořádnej výtlem

Zajímavý, že nikdy se na mě nelepila Honda, ale většinou BMW a koncern...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 13:00   Citovat  

Hellborn napsal:
Sakra a zrovna těch 6 bydlí u nás ve městě a sedmý si teď koupil SuperBa... pořádnej výtlem

Zajímavý, že nikdy se na mě nelepila Honda, ale většinou BMW a koncern...

tim jsem chtel pouze poukazat na vysokou cetnost koncernu oproti honde, a ze i pres tu hondarskou mensinu, se dokazi hondari coby zavodnici prosadit Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 13:02   Citovat  

Nekdy te Hellborne vezmu na projizdku a zazijes netuseny vyskyt hondich zavodniku, budou nas predjizdet i na kruhaci, jako se mi to stalo posledne:) Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 13:14   Citovat  

No spíš bych řekl, že si to špatně pochopil a myslel to tak že zase nějakej tuningář (jak s oblibou říkají) podle mě nemá potucha že H-C existuje.

Já se setkal jen s tím, že mi technik na stk pochválil za stav podvozku u 15let starýho auta.

Na druhou stranu, taky potkávám hondaře vemena co si myslí že jejich VTi je největší supersport a na silnici si dělají co chtějí, jen nerespektují pravidla. Stačí si projít plzeňskej topic, tam je těch ,,rádoby krutopřísnejch,, závodníků několik.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 13:17   Citovat  

ja bych to teda videl spis tak, ze pan byl trosku podrazdenej, videl tvoje upravy ktere se mu nelibily... videl honda club tak si rekl ze maj vsichni tak hrozna auta ( i kdyz ho mas fajnove ) a mel potrebu to ventilovat aby te trosku podrazdil ....

jinak teda kdo me zna vi jak jezdim .......
a opravdu tak nejezdim proto ze mam hondu , jezdim tak i s ostatnima autama ... a zadnou nehodu jsem nezavinil a snad ani nezavinim , a kolikrat jsem i vypomohl ridicum , nedavno pred kruhacem predemnou nekdo ostreji zabrzdil , ja mel mista dost tak jsem zabrzdil taky.... a vidim ve zpetnem zrcatku .. jak se na me riti dodavka a dle meho usudku jen s tezi mohla dobrzdit tak jsem bliknul do leva , podival se jestil neco nejede v protismeru a uhnul mu tam .... ridic dodavky zastavil horkotezko vedle me ... a hrozne mi dekoval ze jsem mu uhnul ....

na silnicich je to otres, ridicak ma kazdej cikan ale zastavam nazoru ze kdy je clovek soudnej .. a premejsli tak nemusi jezdit jako dedek aby nezpusobil zadnou nehodu ... aneb rychly jezdec nerovna se tvurce nehod....
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 13:29   Citovat  

Jinak taky to pocituju spis tak jak pise hellborn....

jezdim do prace a za pritelkyni smer beroun ... takze to tam mam relativne zajete, da se rict ze vim o kazde dire atp.

do prace kdyz jedu na nocni kolem 8 hodiny, tak za nouzovem uz jsou silnice temer prazdne, ne vzdy jedu predpisově 90.. takze se mi temer pokazde stane ze cestou predjizdim 3-4 auta .... kdo zna cestu vi, ze se tam vsude predjizdet neda, takze kdyz dobrzduji motorem za auto ktere jem dojel, tak se temer s 30% spolehlivosti setkavam s "ochipovanými nafťáky" kteří když slyší můj motor okamžitě podřazují a za hustého dýmu se snaží prchnout před mou mrchou Velmi šťastný ....
a musím říct že z nejvetší části jsou tohle octavky, superby, golfy a všemožné seaty.....

:hehe: obvykle se takového tupce předjíždět nesnaším ale když projíždí 3 tí zatáčku pod plnou brzdou v célé délce ... tak usoudím že jet za takovým řidičem je nebezpečnější než ho na nejbližší rovince předjet.. a pokračovat v mé cestě konstatní rychlostí bez splašených brzd v zatáčkách VTEC
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 13:47  Naposledy upravil infinity dne 9.11.2011 , 13:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

KingsKiller napsal:
Ja nedavno projel fizly na 70 se zvedlou rukou 150,,kdyz on ji zvedl tesne prede mnou,,to se nedalo pořádnej výtlem VTEC

Tak se neni pak cemu divit kdyz jsou mezi nami takovy dobytci Je to tam.

No vidis a pak po tobe zastavi slusnaka Soptu a vybije si zlost Cool

Ja se tomu vubec nedivim, ani me to nijak neprekvapuje.

Je si treba uvedomit, ze hodne mladych kluku jezdi v c4g/c5g/crx coz jsou pomerne stara ale rychla auta, z 90% v naprosto otresnem stavu co se na H-C prodavaji jak Top Stavy Velmi šťastný Ja kdyz potkam v provozu nejakeho takoveho strelce, tak ho radsi necham vklidu jet... kouř Me by stejne nedojel a jeste by se pritom mozna zabil, ci smetl nekoho jineho...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 13:48   Citovat  

Pekny Avatar Newere, ale nesnaz se vypadat jako ja, jednou se to provali pořádnej výtlem

Jinak souhlas s tim, ze se jednalo o zakomplexovaneho technika-jedince, kdyz jsem mel Preludku, navstevoval jsem Honda servis v praze a zadny problem.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 13:51   Citovat  

Aceman napsal:
Nekdy te Hellborne vezmu na projizdku a zazijes netuseny vyskyt hondich zavodniku, budou nas predjizdet i na kruhaci, jako se mi to stalo posledne:) Velmi šťastný

Beru! Úsměv Ale až na jaře (po zkouškách). Úsměv I když v autě Tvého bráchy by se mi vyjížďka líbila ještě o chlup víc... Se stydím

Vím,že blbečka najdeme za volantem každé značky. Otázka je,co lidi berou "jezdit jako prase nebo (což je snažší posoudit) závodit"...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 13:52   Citovat  

infinity napsal:
No vidis a pak po tobe zastavi slusnaka Soptu a vybije si zlost Cool

Ja se tomu vubec nedivim, ani me to nijak neprekvapuje.

Je si treba uvedomit, ze hodne mladych kluku jezdi v c4g/c5g/crx coz jsou pomerne stara ale rychla auta, z 90% v naprosto otresnem stavu co se na H-C prodavaji jak Top Stavy Velmi šťastný Ja kdyz potkam v provozu nejakeho takoveho strelce, tak ho radsi necham vklidu jet... kouř Me by stejne nedojel a jeste by se pritom mozna zabil, ci smetl nekoho jineho...

nekdo se jako zavodnik rodi, jiny umira Úsměv
klidne jim ujizdej, to nevadi, lidi je jak wc
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Neoblíbenost H-C na STK?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina