Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fabia RS 96kw
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Geronimo je teď offline  Geronimo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:26  Naposledy upravil Geronimo dne 1.8.2008 , 12:33, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Který pak mistři mě a dalším(Ramikovy,Cocksovi atd) na Honday 2008 neúprosně cpali fakt, že fabia RS má 170k možná i více koníVelmi šťastný Pánové šáhněte si na hlavu by to nemohli ani pustit na silnici:-D Ano 132kw má RS ale Octavia v naftě, a 200k v benzínu, ale fabia určitě ne... sám to moc dobře vím protže jí kamarád má a taky moc dobře vím že mu ujedu s crx II. (D16A9) Úsměv pro ty, kteří mi tam neustále cpali tuhle myšlenku tak tady je odkaz pro to aby jste se přesvědčili že to je hovadina ( je to třetí odstavec) , tudy odkaz seriovka bez úprav 96kw:-)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:30  Naposledy upravil M@jk dne 1.8.2008 , 12:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PUPU, prosím Tě, vysvětli mu to!!!

Jakou, že to má Tvůj otec FABII RS (či měl, pokud ji už nemá) a jak trápí Tvou krásnou Accordku Type R ...
HaHaaa

FABIA RS by měla mít dle mé paměti v sérii má mít cca 130PS ne???
   Návrat  
Matyn je teď offline  Matyn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:32   Citovat  

Oprava:
ochcávka I. rs 132 kW nevím přesně
ochcávka rs tdi 125 kW
ochcávka rs benzin 147 kW
fóbie rs dle roku výroby se to lehce lišilo podle toho jaký euro auto plnilo ale vždy to bylo kolem 96 kW. Jediná fóbie rs která má 170 hp možná i více je fóbie od Turbodevils = Čajíček.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:35   Citovat  

no mě F1 Rs docela trápila s 2G CRX ED9. A tady u nas po Plzni jezdila jeste jedna mozna nekdo zna Anyanu a ta tam mela cca 110kw a tý už jsem neujel ... naopak ona mě a docela bez potíží
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:35   Citovat  

jo jo přesně tak serie 96kw co má čajíček to sice má 170PS ale to už není origo
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:37   Citovat  

Only_one napsal:
no mě F1 Rs docela trápila s 2G CRX ED9. A tady u nas po Plzni jezdila jeste jedna mozna nekdo zna Anyanu a ta tam mela cca 110kw a tý už jsem neujel ... naopak ona mě a docela bez potíží

Jo tak to už měla chip:-) to už věřim že jsi jí neujel Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:38  Naposledy upravil Matyn dne 1.8.2008 , 12:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

čajíček tam má turbo mám dojem z 2,5 TDi sem někde četl to je jedno. Nevím na rovině je ta fóbie rs možná rychlá ale v zatáčkách si myslím, že ji Honda v poho pojezdí, ten diesel se hrozně hrne ven.

A na těch 110 kw to se používají mapy z prasata, ten měl na tý 1,9 110 kw v sérii.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:39   Citovat  

ale určitě bych fabku za CRx nevymenil Úsměv leda bych ji vymenil a hned prodal a koupil bych si CTR Velmi šťastný

no ale OII RS to už je jiné autíčko Úsměv tam by se dalo uvažovat Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:40   Citovat  

fabka nema šapatnej podvozek, nekdě v Top gear sem videl jak ji hnali po okruhu v ramci nejakeho testu hot hatch a nedopadlo to zas tak zle Úsměv na sérii Úsměv co by s tím udělala maličká změna podvozku a rozměru pneu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:41   Citovat  

Only_one napsal:
ale určitě bych fabku za CRx nevymenil Úsměv leda bych ji vymenil a hned prodal a koupil bych si CTR Velmi šťastný

no ale OII RS to už je jiné autíčko Úsměv tam by se dalo uvažovat Úsměv

OII RS v benzinu s ECU golf edition 30 = 230 ps, 350 Nm jezdil jsem s tím a svezení super. Není to Honda ale pro rodinu auto se sportovním duchem a velikým kufrem, v poho se dá cestovat ve 4 s nákupem pořád přes 200
   Návrat  
Moderátor

Matyn napsal:
čajíček tam má turbo mám dojem z 2,5 TDi sem někde četl to je jedno. Nevím na rovině je ta fóbie rs možná rychlá ale v zatáčkách si myslím, že ji Honda v poho pojezdí, ten diesel se hrozně hrne ven.

A na těch 110 kw to se používají mapy z prasata, ten měl na tý 1,9 110 kw v sérii.

Tak Tě hned vyvedu z omylu ... na kopcích ve velmi ostrých zatáčkách se Fobie RS a CTR 8G vcelku schopně konrukrují. Je to samozřejmě o mezičláncích mezi sedačkami a volantem ...

Po tzv. "najetí" trati začalo mít CTRko trochu navrch ... ale dále je to o gumách, brzdách atd. ...

Kukni videa ... PRO PŘEDSTAVU ...
   Návrat  
1 háčko

Only_one napsal:
fabka nema šapatnej podvozek, nekdě v Top gear sem videl jak ji hnali po okruhu v ramci nejakeho testu hot hatch a nedopadlo to zas tak zle Úsměv na sérii Úsměv co by s tím udělala maličká změna podvozku a rozměru pneu

Jj ten top gear jsem viděl, pojezdili tam s tím miniho
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:43   Citovat  

M@jk napsal:
Tak Tě hned vyvedu z omylu ... na kopcích ve velmi ostrých zatáčkách se Fobie RS a CTR 8G vcelku schopně konrukrují. Je to samozřejmě o mezičláncích mezi sedačkami a volantem ...

Po tzv. "najetí" trati začalo mít CTRko trochu navrch ... ale dále je to o gumách, brzdách atd. ...

Kukni videa ... PRO PŘEDSTAVU ...

Fobii zachraňuje ten krouťák kterej ji tahá ze zatáček to holt benzinový ctr nemá no.... 8g ctr jsem neřídil nemůžu soudit. Ale co se tady řešilo s crx tak bych si vsadil na céro
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:45   Citovat  

no každopádně není to auto pro mě Úsměv sice se mi FI libi vic jak FII ale i tak ty penize bych uměěěěl utratit úúúplně jinak Velmi šťastný
takze sem rad že se shodneme že to není marnej počin škodovky Úsměv ... spíš je otázka ... co by s tou fábií udělal 1,8T co byl v OI RS.. to by asi pak bylo docela zle.. někde v nemecku to přeskládali a pry docela pecka jak to auto jede..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:45  Naposledy upravil M@jk dne 1.8.2008 , 12:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

JJ, nemá podvozek hroznej, na to, že to je VW group. Opravdu kukněte ta videa ... na jednom jsem i já ... hehe (ale fakt sranda ... ), královna.avi, ale to se pak tahle diskuze zvrhne jiným směrem. *rofl* *rofl* *rofl*

DOPORUČUJI TA VIDEA NA ODKAZU ... JSOU TO VIDEA Z REÁLU ... POZN. ŽÁDNÉ LECHTÁNÍ PLYNU!!!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:47   Citovat  

Only_one napsal:
no každopádně není to auto pro mě Úsměv sice se mi FI libi vic jak FII ale i tak ty penize bych uměěěěl utratit úúúplně jinak Velmi šťastný
takze sem rad že se shodneme že to není marnej počin škodovky Úsměv ... spíš je otázka ... co by s tou fábií udělal 1,8T co byl v OI RS.. to by asi pak bylo docela zle.. někde v nemecku to přeskládali a pry docela pecka jak to auto jede..

To samé, co s FOBII RS TDI ... ujela by s 1.8T Octavii RS jako nic ... mám video Fabia RS I a Octavia RS I a Fobie frnnnnk ... takže tak ... mno
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:47  Naposledy upravil Matyn dne 1.8.2008 , 12:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Only_one napsal:
¨

Několik takovýhle přestaveb 1,8 T ve FI jezdí i u nás a dokonce to mají i ofiko v TP. V jednom jsem se vezl a je to krutý, vykuchaný, odlehčený co šlo= u toho věřím že málokterá Honda by to pojezdila. Plus teda motor byl z leonu cupry nebo vyměněný díly nevím, ale nabržděno to mělo 225 ps na sériových dílech vW
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:48   Citovat  

Kukněte videa, já jdu dělat na káře, večer kuknu, co jste tu "vyplodili" za názory na reálná videa ... ju??? Úsměv

Majtě sa panstvo ... Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:48   Citovat  

no mě šlo spíš o to že by se zbavila asi 70kg a to by se ji dost projevilo na nedotačivosti Úsměv nehledě na průběhu výkonu by to bylo hodně svižný vozidlo.. ale to by pak nidko asi nechtel těžké oktávie no Úsměv
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:50   Citovat  

Matyn napsal:

Jen bych rad dodal takovou malickost...

Cajicek vesele ujizdi v zatackach autum, jako jsou Evo VIII, EVO XI, Colt EVO8+, Imrezam STI, Leonum Cupram vsem Hondam a vetsine zavodnich specialu...

Na amaterech na Zbraslavi byl jestli se nepletu 6. a tyhle vsechny auta porazil. Ani auto od PK, (jak znej byla pulka Hondaye vypleskla) s prehledem pojel Mrk a na nesmyslnym zavode rovne by tomu nebylo jinak šuk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:52   Citovat  

bordel napsal:

Cajicek vesele ujizdi v zatackach autum, jako jsou Evo VIII, EVO XI, Colt EVO8+, Imrezam STI, Leonum Cupram vsem Hondam a vetsine zavodnich specialu...

Na amaterech na Zbraslavi byl jestli se nepletu 6. a tyhle vsechny auta porazil. Ani auto od PK, (jak znej byla pulka Hondaye vypleskla) s prehledem pojel Mrk a na nesmyslnym zavode rovne by tomu nebylo jinak šuk

Hmmm asi začnu šetřit na fóbii RS a nechám Hondu Hondou pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:55   Citovat  

Matyn napsal:
Hmmm asi začnu šetřit na fóbii RS a nechám Hondu Hondou pořádnej výtlem pořádnej výtlem

To mi je uplne jedno, jen jsem se snazil usmernit ty keci o Cajickove fabce Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 12:56   Citovat  

tak uvidíme jestli se pustí do Joystera Úsměv to vypadalo moc hezky a škodovka by měla parádní kousek co by mě vůbec nevadil Úsměv
takovej Joyster RS Úsměv hmmm Úsměv
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 13:00   Citovat  

KW Berg jezdi Cupra TDi. Nevim, jestli je to 4x4, ale pravidelne se umistuje v TOP10 kazdeho zavodu. Je to hodne rychle.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 13:02   Citovat  

bordel napsal:
To mi je uplne jedno, jen jsem se snazil usmernit ty keci o Cajickove fabce Mrk

Já do ní neryl, jen jsem psal mé pocity z řízení normál fóbie rs na větších kolech a podvozku od KW, co má známej a hrnulo se to. Čajíček má i 4x4 a podvozek zase úplně někde jinde
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 13:04   Citovat  

Only_one napsal:
tak uvidíme jestli se pustí do Joystera Úsměv to vypadalo moc hezky a škodovka by měla parádní kousek co by mě vůbec nevadil Úsměv
takovej Joyster RS Úsměv hmmm Úsměv

Musím tě zklamat ale podle posledních informací co mám tak Joyster neprošel u německého vedení.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 13:08   Citovat  

M@jk napsal:
PUPU, prosím Tě, vysvětli mu to!!!

Jakou, že to má Tvůj otec FABII RS (či měl, pokud ji už nemá) a jak trápí Tvou krásnou Accordku Type R ...
HaHaaa

FABIA RS by měla mít dle mé paměti v sérii má mít cca 13PS ne???

osobne jsem nikoho nepresvedčoval a ani nemam tu potřebu.

jinak je to tak, jak píše Majk trhač Úsměv. 127kw, 405Nm. Jednotku preprogramovali při najetejch 3000km rovnou v prodejne Škodovky se smluvnim partnerem, takže zustala normalně zaruka. Auto má najeto přes 50tis km (tušim že 62tiskm) a všechno drží. Muselo se udělat pár drobností, jako větrání na chladič, trošku sání. Brzdy tam šly nový - desky a kotouče. Podvozek se musel vymenit za tužší a nižší. Myslim, že žádný větší finanční investice.

Fabka jezdí slušně a nemyslim si, že bys ji ujel Úsměv

okruh v mostě:

high speed meeting 3 Úsměv s dvěma type-r
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 13:13   Citovat  

no stejně... investovat do F RS + děěsne drahých úprav nebo si pořit EVO III nebo Audi RS6 nebo nějakou podobnou divočinu.. no selským rozumem bych si fábii nikdy nepořídil Úsměv To bych už šel raději za motorem Z06, Novej Mustang.. za ty samé peníze Úsměv
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 14:03   Citovat  

bordel napsal:

ty jo to je nejaky prototyp to EVO XI to sem jeste nevidel pořádnej výtlem
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 15:48   Citovat  

Matyn napsal:
Oprava:
ochcávka I. rs 132 kW nevím přesně
ochcávka rs tdi 125 kW
ochcávka rs benzin 147 kW
fóbie rs dle roku výroby se to lehce lišilo podle toho jaký euro auto plnilo ale vždy to bylo kolem 96 kW. Jediná fóbie rs která má 170 hp možná i více je fóbie od Turbodevils = Čajíček.

Čajíček mi před rokem ukazoval odbrždíno 205k a letos je jiná úprava=vetší turbo. Největší sranda kterou kdyby mi někdo řekl, tak nevěřím, že motor je serie, toto je nahoněné co vím Turbo, vstřiky, čip naštvanej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fabia RS 96kw
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina