Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Chladič prelude 4G
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
max-cz je teď offline  max-cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 15:32   Citovat  

Zdarec Honda

mam obrovskou prosbu , neválí se náhodou doma někomu chladič na Prelude 4G 1995? prasknul me a teče takže potřebuju nejakej novej a kupovat funglača chci spiš jako poslední možnost, cena přece jen není zrovna malá Mrk
Jsem z Brna takže Brno a okolí ideální ale poště se nebráním Mr. Green

děkuji moc předem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 19:32   Citovat  

max-cz napsal:
Zdarec Honda

mam obrovskou prosbu , neválí se náhodou doma někomu chladič na Prelude 4G 1995? prasknul me a teče takže potřebuju nejakej novej a kupovat funglača chci spiš jako poslední možnost, cena přece jen není zrovna malá Mrk

děkuji moc předem

jaká je to motorizace? 2.0 a 2.3 mají podle katalogu shodné chladiče jsou pomerne drahé ale nasel jsem rozmerove totožný, použitý v Acco ( sedí rozmery s preklude dokonce je uváden jako náhrada ) od Behru za 2661,- czk ( dva skladem do dvou dnu u mne ) takže si mylsím že kupovat starší na vrakáči třeba za 1500 už skutečne nemá smysl..

co se týče 2.2 vtec tam jsou rozmery jiné a nalezl jsem taky 8MK-376706-721 - Behr a zvládl bych ho za 3415,-
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 19:36   Citovat  

no je to Prelude 2.0 - pokud bys jej mel za tu cenu tak ho vemu - tel na me je: 774 629 091 , ICQ: 314 837 019 - ozvy se a domluvime se

děkuji
   Návrat  
MH je teď offline  MH
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.10.2008 , 21:29   Citovat  

max-cz napsal:
no je to Prelude 2.0 - pokud bys jej mel za tu cenu tak ho vemu - tel na me je: 774 629 091 , ICQ: 314 837 019 - ozvy se a domluvime se

děkuji

V auto kelly za 2500 po slevě, pokud nemáš klimu.
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 7:26   Citovat  

MH napsal:
V auto kelly za 2500 po slevě, pokud nemáš klimu.

díky za info, sem zvyklej že v kelly jsou díly o neco dražší než u IC tak sem se tam ani nepodíval, takže te mohu říci že ten chladič jsme schopni doat za 2250 CZK ( bohužel neznám značku ten kelly katalog furt zlobí a ve stare verzi nemají značku uvedenou ).

Max-cz - pokdu spěcháš tak ten chladič je připraven k odeslání ( viz SZ ) pokud nespěcháš a máš zájem o ten levnejší tak zítra( nejdýl pozítří poud bude nejakej problém ) bude k odeslání
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 17:44   Citovat  

Tak se zadařilo - chladič namontován a za cenu 2300 i s poštovnym je to lepší než kupovat jetej někde na vrakáči.

tímto děkuji Idahovi za dodání , děkuji děkuji je to dobrý
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2008 , 23:01   Citovat  

max-cz napsal:
Zdarec Honda

děkuji moc předem
prosim tě jak se u tebe projevoval ten prasklej chladič to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2008 , 23:22   Citovat  

HaHaaa Projevoval? no jeden den sem přijel z nakupu ,zaparkuju a najednou koukam a zpod kapoty dýmu jak kdyby mě hořel motor. Tak to otevřu a z chladiče mi šplíchala voda přímo na blok motoru Úsměv , jinak než sem namontoval novej tak sem mel pocit ze jezdim spiš na vodu než na benzín, spotřeba cca 4litry na 10km.
Ve finále to teklo snad uplně všude. Kdyz jsem jej pak vyndal abych ho vymenil za novej tak sem si jej prohlídnul a ty svislí drážky kudy cirkuluje voda byli stářím tak popraskaný že se divím že to neudělalo už dávno. Stačilo se dotknout nějakýho místa a hned od tama tekla voda.
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2008 , 23:41   Citovat  

max-cz napsal:
HaHaaa Projevoval? no jeden den sem přijel z nakupu ,zaparkuju a najednou koukam a zpod kapoty dýmu jak kdyby mě hořel motor. Tak to otevřu a z chladiče mi šplíchala voda přímo na blok motoru Úsměv , jinak než sem namontoval novej tak sem mel pocit ze jezdim spiš na vodu než na benzín, spotřeba cca 4litry na 10km.
Ve finále to teklo snad uplně všude. Kdyz jsem jej pak vyndal abych ho vymenil za novej tak sem si jej prohlídnul a ty svislí drážky kudy cirkuluje voda byli stářím tak popraskaný že se divím že to neudělalo už dávno. Stačilo se dotknout nějakýho místa a hned od tama tekla voda.
na vodu zatim nejezdim, ale z motoru se mi kouří, hlavně na semaforech a všude po motoru je voda s nemrzkou Tak to valím bulvy
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 14.11.2008 , 23:46   Citovat  

měl bych skladem jeden chladic z p4g (asi i p5g) na 2,0 kdyby nekdo chtel. Novej, lehce jetej, hlinikovej.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Chladič prelude 4G
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina