Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rozměry repro v crx 2g?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Qewir je teď offline  Qewir
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 17:53   Citovat  

Čau lidi, nevíte někdo jaké jsou standartní rozměry repro v crx 2. generace? Případně nějaké tipy na nějaké levné ale kvalitní repro (jak dopředu tak dozadu)? Crxku jsem koupil bez rádia. To jsem teď dokoupil a až potom jsem zjistil, že některý z předchozích majitelů repro vymontoval a pod kryty jsou jen prázdné otvory... no co, aspoň to budu mít novýÚsměv Nějaký extra výkoné repro nehledám, nejsem milionář. Prostě chci nějaké cenově dostupné repro pro běžný poslech hudby. Díky za rady.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 18:25   Citovat  

Tak rozměry ti asi neporadím, ale můžu ti popsat jak jsem to řešil já.Do předních dveří jsem namontoval 14", které by se tam normálně nevešli.Z dřevotřísky jsem udělal takové adaptéry, které bedýnky odsunuli směrem do předu.Bedny jsem pak přišrouboval na ně, takže jsem nemusel vrtat nové díry do dveří.Jako zadní jsem měl bedny také z předešlého auta (felicie pick up) a to 16" oválového tvaru.Do zadního plata ani do boků kde by normálně měli být umístěny zadní bedny jsem nechcel zasahovat nějakým řezáním a vrtáním.Proto jsem je dal do kufru, kde jsem udělal ze zbylé dřevotřísky bedýnku.Škvírky jsem utěsnil molitanem a hrálo to jak bič. HaHaaa Jen jsem vždy před jízdou odklopil ten menší díl plata aby to nebylo tak utlumené.Co se týká repro beden, já osobně bych šel do Magnátů (za málo peněz, hodně muziky), ale tomu zas tak nerozumím, tak to ber s rezervou.Jinak ti přeji hodně trpělivosti při natahování novích káblů.Je to maso dostat je do předních dveří Mr. Green .A káblíky co jsem použil?Doporučuji zajet do ......třeba Baumaxu a tam mají stejné káble co se prodávají v obchodech specializovaných na hudbu a stojí tam metr 25-35,-kč (baj voko Tak to valím bulvy cenu si přesně nepamatuji, ale byl to ranec) , tak v tom Baumaxu jsem koupil ten stený za 15,-kč.Mrkni sem a tam ti určitě poradí s výběrem repro beden. meetallll

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 19:09   Citovat  

Ludva napsal:
Tak rozměry ti asi neporadím, ale můžu ti popsat jak jsem to řešil já.Do předních dveří jsem namontoval 14", které by se tam normálně nevešli.Z dřevotřísky jsem udělal takové adaptéry, které bedýnky odsunuli směrem do předu.Bedny jsem pak přišrouboval na ně, takže jsem nemusel vrtat nové díry do dveří.Jako zadní jsem měl bedny také z předešlého auta (felicie pick up) a to 16" oválového tvaru.Do zadního plata ani do boků kde by normálně měli být umístěny zadní bedny jsem nechcel zasahovat nějakým řezáním a vrtáním.Proto jsem je dal do kufru, kde jsem udělal ze zbylé dřevotřísky bedýnku.Škvírky jsem utěsnil molitanem a hrálo to jak bič. HaHaaa Jen jsem vždy před jízdou odklopil ten menší díl plata aby to nebylo tak utlumené.Co se týká repro beden, já osobně bych šel do Magnátů (za málo peněz, hodně muziky), ale tomu zas tak nerozumím, tak to ber s rezervou.Jinak ti přeji hodně trpělivosti při natahování novích káblů.Je to maso dostat je do předních dveří Mr. Green .A káblíky co jsem použil?Doporučuji zajet do ......třeba Baumaxu a tam mají stejné káble co se prodávají v obchodech specializovaných na hudbu a stojí tam metr 25-35,-kč (baj voko Tak to valím bulvy cenu si přesně nepamatuji, ale byl to ranec) , tak v tom Baumaxu jsem koupil ten stený za 15,-kč.Mrkni sem a tam ti určitě poradí s výběrem repro beden. meetallll

ty bláho to me poradis jak si tam ty 14" repraky dostal, ja dal do 6G maximalne 16 cm Je to tam. Je to tam. Je to tam.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 20:15   Citovat  

pro Brnďu Já to nemusel řešit tak komplikovaně.Chtěl jsem aby bylo repro zakryté originál mřížkou, když už jem je dával tak malé z předchozího auta..Jinak bych tam tímhle stylem nacpal i 20 cm. HaHaaa

Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 20:16   Citovat  

V CRX jsou standartně 120 mm repráky, což je dost nestandartní rozměr. Celkem bez problémů se tam ale daj dát 130 mm tak, jak popisuje Ludva. Co se zadních repro týče, záleží na tom kam je chceš dát a jak to tam vypadá - není mnoho CRX v původním stavu.. Do origo pozic vedle zadního opěradla jde ale dát (s řezáním) třeba i 200 mm repro.
Pokud bych dělal do kufru bedýnku, tak bych do ní dal woofer.
Napiš mi na mail, SZ, nebo mě chytni na ICQ a můžu ti něco konkrétního nabídnout.. Dá se pořídit i hodně muziky za málo peněz (o Magnatu bych to až tak netvrdil).
Kabely jsou v Baumaxu podobně vypadající, ale nejsou postříbřené, takže brzy korodují. A jestli zaplatíš za metr 15 nebo 18 Kč už nerozhoduje. Jednou jsem tam viděl i postříbřené, ale za 2x 1,5 mm kablík chtěli asi 28,-

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 20:23   Citovat  

Hifil napsal:
V CRX jsou standartně 120 mm repráky, což je dost nestandartní rozměr. Celkem bez problémů se tam ale daj dát 130 mm tak, jak popisuje Ludva. Co se zadních repro týče, záleží na tom kam je chceš dát a jak to tam vypadá - není mnoho CRX v původním stavu.. Do origo pozic vedle zadního opěradla jde ale dát (s řezáním) třeba i 200 mm repro.
Pokud bych dělal do kufru bedýnku, tak bych do ní dal woofer.
Napiš mi na mail, SZ, nebo mě chytni na ICQ a můžu ti něco konkrétního nabídnout.. Dá se pořídit i hodně muziky za málo peněz (o Magnatu bych to až tak netvrdil).
Kabely jsou v Baumaxu podobně vypadající, ale nejsou postříbřené, takže brzy korodují. A jestli zaplatíš za metr 15 nebo 18 Kč už nerozhoduje. Jednou jsem tam viděl i postříbřené, ale za 2x 1,5 mm kablík chtěli asi 28,-

No jo. Se stydím Já jako laik se v těch káblech neviznám.Ale hraje to dostatečně. Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 21:13   Citovat  

Ludva napsal:
pro Brnďu Já to nemusel řešit tak komplikovaně.Chtěl jsem aby bylo repro zakryté originál mřížkou, když už jem je dával tak malé z předchozího auta..Jinak bych tam tímhle stylem nacpal i 20 cm. HaHaaa

jj jasny ja to chapu, ja jen upozornil na to jak jsi napsal 14 ti palcove repro, to jsou repro jako moje byvaly 14" zimaky vis?Úsměv))

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 21:35   Citovat  

BrnďaCivic napsal:
jj jasny ja to chapu, ja jen upozornil na to jak jsi napsal 14 ti palcove repro, to jsou repro jako moje byvaly 14" zimaky vis?Úsměv))

Teď už chápu.Jak jsem psal o příspěvek vejš, jsem laik. wokurka Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 21:58   Citovat  

Ludva napsal:
Teď už chápu.Jak jsem psal o příspěvek vejš, jsem laik. wokurka Úsměv

to ja taky Úsměv

HasH je teď offline  HasH
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.8.2008 , 7:50   Citovat  

Ve předu i vzadu mám 16,5cm. Ve předu mám repro s montážní hloubkou 44mm a více už tam nedostaneš kvůli sklu, které by pak nešlo stáhnout až dolů. Lze použít nějaký kroužek jako podložku kdyby jsi chtěl použít hlubší. Vzadu je místa dost tak tam mám repro s montážní hloubkou 62mm a ještě je tam dost místa.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rozměry repro v crx 2g?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina