Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
koupě 5D civica 1,8 VTI
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 8:30   Citovat  

Ahoj všem. Dostal jsem velice velice výhodnou nabídku na 5D civica 1,8 VTI. Nízká cena mě dost zarazila a tak čekám nějakou špatnost. Tudíš bych se chtěl zeptat na co si dát konkrétně u tohoto auta bacha. Nemluvím o takových těch klasických věcech. Jde mi spíše o nějaké specifické náznaky nadměrného opotřebení atd. Např: kdy se začne loupat víko ventilů u VTI, kdy začíná být odřenej volant s řadičkou... Dál třeba čeho si všímat na pdvozku. Hlavní je u tohoto auta motor, takže se zaměřit i tam. Jestli jde nějak poznat že byl po nějaké vážnějsší závadě atd. Např. klepající kliku jsem nikdy neslyšel takže na co se zaměřit ... Servisku to auto prý má pravidelně vypsanou. Nemá myslím ani 150000 km. Takže mě napadá nějak využít seris HONDA. Pokud bych sehnal VINko, dá se s tím nějak pracovat. Existují nějaké stránky kde mi řeknou co a jak? Můžu třeba zavolat do hondy a VIN jim nadiktovat aby mi řekli co s autem bylo atd. Děkuju moc všem co s zůčastní a uvitám jakoukoli drobnost na kterou se u tohoto VTI zaměřit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 8:33   Citovat  

Loupání víka u VTi je, řekl bych, individuální - můj motor má 230tis. km a víko se mu neloupe, Verča má +/- to samé a víko měla olpupané...

S VINem se dá pracovat - teda zkontrolovat,co se na autě dělalo, pokud mělo autorizovaný servis... Dřív to dělal Zombie - dokud Hondy prodával, jestli by to udělal nějaký jeho bývalý kolega...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 8:37   Citovat  

to hellborn: děkuju OK

Vím že existují i nějaký stránky ale odkaz jsem potratil a nemůžu najiít nic funkčního? Nenapadá někono něco?

EDIT: jo taky vím že např u acco se kolem 200k zažala bortit levá strana řidičova sedadla. Bude to taky asi dost individuální ale chytnout se toho dá... Jak je to u anglána?
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 8:48   Citovat  

jde o to jak se s autem jezdi,jestli 300tisic dalka nebo 150tisic rano k nadrazi do prace 5km...osobne bych sahl po 300tkm dalka u auta s 50tkm stylem nasednout popojet vysednout budes mit odrbane sedadlo polstr dveri ,zaspinen volant a radicku/a nebo ma auti ztocenej tacho a jezdilo vice sice dalky ale vice)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 9:08   Citovat  

JJ osobně se taky přikalňuji k těm dálkám no. Hele kdyby to bylo stočený o "rozumný" km tak by mě to nevadilo. Musí být ale motor v cajku a toho se bojím. Tak rýpám se v tom nějakou tu chvilku tak snad poznám no. Ještě čekám na detailnější fotky...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 9:31   Citovat  

u podvozku se soustred na vule na kolech, nektery ty cepy tam nejdou vymenit samostatne, musi se cely rameno, ale je druhovyroba za par tisic, ale uz je asi vic nez jen za cep.. .jinak tam nesmi nic vibrovat a tak, to je jasny, vpodstate plati to co pro ostatni hondy. Motor musi vrcet hezky pravidelne, nic v nem pri normalnim stavu neklepe, neutika olej. Nemel by zrat krom vysokych otacek olej vpodstate vubec. Jinak mam 170tis. a viko se mi zacina loupat, volant je osoupanej, ne celej ale je... sedacky mirne popraskany, jinak celkem cajk, radicka nejak osahana neni. hodne stesti.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 9:57   Citovat  

dekuji!
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 11:50   Citovat  

Není to náhodou tenhle anglán za tu výhodnou cenu?
click
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 12:01   Citovat  

ja bych rek ze to je celkem podezrely, nebo nekdo nevi co je to za auto... kazdopadne pocitej navic s investici do servisu podvozku, ale zas za ty prachy...to nebude problem utopit tam klidne 20 000,-. porad to vyjde dobre.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 12:12   Citovat  

Robik napsal:
Není to náhodou tenhle anglán za tu výhodnou cenu?
click

neco takovyho to je. ale nejsem si uple jist jestli to je on. nevidel jsem ho...
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 13:00   Citovat  

a nebo si vem sebou nekoho kdo tomu rozumi vic nez ty..... OK kdyz si nejses uplne jistej zda vse poznas.....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 13:04   Citovat  

kua asi to je on... no prej je modrej a kolik jich u nas v teto barve jezdi! ta cena je ale o neco mensi nezjsem slysel ja ale zase tohle asi neni prihlaseny nebo co ja vim... musim pockat do zitrka. jj jinak tam pujdu s kamosem. kupovali sme spolu uz nekolik aut a tak nejak se v tom hrabem takze poznam. snad. rozhodne tady bude asi platit dvonasob, ze pokud se neco nebude zdat ruce pryc pac je to podezreli moc moc.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 15:53   Citovat  

Já mám najeto najeto 190 tkm, volant je trochu vyleštěný, sedačky O.K. (jen trochu prosezená řidičova - no nejsem modelka Velmi šťastný ), řadička i pedály na ty km taky neukazujou. Víko mám taky 100% O.K. Ještě bych omrknul manžety a homo-klouby, na minulém autě byly K.O. už po 115tkm (ale to byla 1,5ka s větším rejdem než 1,8ka). Jinak anglány mám dva (další má bratr a jeden už šel do světa) a pokud se o to někdo staral, tak příp. stočené km těžko poznáš. Přeju šťastnou ruku při výběru...
   Návrat  
Filda je teď offline  Filda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 19:19   Citovat  

Ja mam najeto 140tis a viko se loupe
Jeste se mi zacina odlupovat tapec ze dveri.
   Návrat  
HRBOC 1,8Vti je teď offline  HRBOC 1,8Vti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.9.2008 , 20:17   Citovat  

Mám najeto 120 tis. a víko v pohodě,volant taky,motor jen vrní a i při VTEC jízdě motor přede jako kočka a ten zvuk je nádherný i se seriovým výfukem.Krásné a pohodlné auti Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
koupě 5D civica 1,8 VTI
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina