Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vymena spojky!?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Patytek je teď offline  Patytek
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 20:32   Citovat  

Cauky,tak jsem si nechal vymenit spojku kterou jsem planoval uz rok!Nechal jsem si ji poslat z USA od Whellmana,od ktereho uz par veci mam,a timto mu dekuju!Myslel jsem ze tim usetrim trocha penez Úsměv!Jde o normalni spojku do Vteca od EXEDY.Kamos mi ji menil,dela normalne v servisu takze uz nejakou spojku delal,takze tam chyba snad neni?!Kdyz ji zamontoval a nastartoval,tak v tom zacalo chroupat,kdyz to pry zahral tak to preslo,tak si rikam asi si to sedlo,ale rano kdyz jsem to nastartoval tak to zacalo zase dost chroupat nejspis tam neco o sebe dre,nebo lozisko je porad v zaberu,nevim Bueee!Do prace to mam asi 6km,a celou cestu jsem si pripadal jako kdyz jedu s traktorem!Kdyz spojku seslapnu tak to prave prejde a s vyssi rychlosti to vic kvici,a jelikoz spojka zabirala stale nahore tak jsme postelovali pedal tak aby to zabiralo niz,pak to bylo lepsi uz to tak nechroupalo,ale dalsi rano opet a je zajimavy ze jak se to ohreje tak to uplne prejde!Kamos rikal ze prej mela trochu jiny lamely na pritlacaku jako sirsi a bylo jich tam mene.Tak jestli nevite co s tim nebo co udelat abych s tim nejezdil jak v John Deeru HaHaaa ?Jelikoz pritlacak byl jeste v poradku tak jsme premysleli ze by jsme ho tam daly zpatky,ale kazda montaz me stoji penize!
Za rady moc dekuju!!!!!!!!!!
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 20:35   Citovat  

Odstavit a znovu rozebrat Smutný

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 9:30   Citovat  

jak píše Rom,jinak to nezjistíš!Jinak co se týče Exedy vzdy jsem ji bral jako jednu z nejlepsich spojek do Hondy a vcera jsem byl u známého a on dela celý život hondy a dělal i v honde mechanika a říkal jsem mu jestli by mi objednal celý set od exedy a on mi řekl ze tu základní mi nedoporučuje ze je prý lepší nejaka značka myslím ze to bylo NKK

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vymena spojky!?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina