Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Divné houpání a cejtění nerovností na silnicích 3-4.
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.9.2008 , 21:52   Citovat  

Zdravím vás tu. Kámoš mě vezl pro auto, co jsem nechal na jedný akci, jeli jsme jeho BMW 3 z roku 1994, zpátky jsem jel ve svom Accu. No a problém je, že zatímco v jeho BMW jsme jeli v klidu, nic se nehoupalo ani nebylo skoro cejtit a to přesto že to byla taková ta vesnická silnička plná nerovností, tak v Hondici se mi to hrozně houpalo prává/levá + každej vejmol je kurevsky cejtit, u něj nic. Jsem si připadal jako bych přesedl do nějakýho favorita najednou. Tlumiče mam přitom nový (Billstein). Čím to může bejt? Můžou to dělat třeba špatný gumy? Už je mam fakt olítáný, vzorek skoro na přípustný hraně a hlavně mají sjetý vnitřní strany (asi od toho jak jsem na nich jezdil se špatnýma tlumičema), viditelný boule po stranách a táhne to celý do prava jako prase když pustím volant (geo je přitom v poho). Nebo pružiny? Ty jsem neměnil... Taky mám vůli v řízení, když hejbu prudce volantem doprava/doleva, tak v záběru cca 10-15cm jedu furt rovně Smutný Může to mít něco společnýho?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.9.2008 , 22:33   Citovat  

Střelec napsal:
Taky mám vůli v řízení, když hejbu prudce volantem doprava/doleva, tak v záběru cca 10-15cm jedu furt rovně Smutný Může to mít něco společnýho?

cože cože ? to mi hlava nebere

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.9.2008 , 22:55   Citovat  

ja bych dal zkontrolovat silentbloky, jestli teda slysis kazdej hrbol... stabiky jestli se ti to moc kolibe (jestli mas) ... a cepy rizeni kvuli ty vuli v rizeni.. kdovi co jeste.

azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.9.2008 , 23:58   Citovat  

tak tak, me kope zadni naprava u preludy, zadni stablik v loji + silentbloky, takze budu shanet novy a to bude peklo. Urcite dat auto minimalne na hever a podivat se, jestli je vsecko tak, jak ma byt

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 0:21   Citovat  

uložení ramen na předku + zkontrolovat i zadek, silentbloky atd.... a stabilizátory -- to, že držej pohromadě neznamená, že fungujou..jsou na nich takový "kuláky" a ty můžou bejt špatný....

u svý EE8 teď taky řešim problém s podvozkem..marfiho byla cajk ale tohle se taky nějak divně houpe.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 6:13   Citovat  

Kontrolovali mi to na zvedáku a nad jámou ve 2 servisech a všechno je dle nich prej ok. Tak mi řekněte čím to může bejt... Smutný

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 6:20   Citovat  

dal bych dohromady tu vůli v řízení -10-15cm ? to je přibližnej udavač směru ne? nejsou to spíš mm ?tu vůli máš kde ? na to houpání vliv gumy mít můžou zvlášť pokud jsou v takovým stavu

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 6:25   Citovat  

monty napsal:
dal bych dohromady tu vůli v řízení -10-15cm ? to je přibližnej udavač směru ne? nejsou to spíš mm ?tu vůli máš kde ? na to houpání vliv gumy mít můžou zvlášť pokud jsou v takovým stavu

nene, cm. I ve městě když jedu a točím, tak se mi zdá že na muj vkus točím dost. Otočím volantem o 90 stupnu a auto zatočí jen o půl metru... Při jízdě mimo je to lepší, ale stejně. Podle mě by auto mělo při jízdě reagovat na centimetr, a ne že můžu prudce škubat pravá-levá 10cm a ono to je jede +- rovně... Přišlo mi že po koupi to bylo v pořádku a ta vůle tam je až když mi v servisu tyčí páčili spodní čepy, jestli jsou ok. Kontrolovali toho na podvozku víc a prej je vše v pořádku, jenže od tý doby mám pocit, že tam je ta vůle...

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 6:41   Citovat  

Střelec napsal:
nene, cm. I ve městě když jedu a točím, tak se mi zdá že na muj vkus točím dost. Otočím volantem o 90 stupnu a auto zatočí jen o půl metru... Při jízdě mimo je to lepší, ale stejně. Podle mě by auto mělo při jízdě reagovat na centimetr, a ne že můžu prudce škubat pravá-levá 10cm a ono to je jede +- rovně... Přišlo mi že po koupi to bylo v pořádku a ta vůle tam je až když mi v servisu tyčí páčili spodní čepy, jestli jsou ok. Kontrolovali toho na podvozku víc a prej je vše v pořádku, jenže od tý doby mám pocit, že tam je ta vůle...
no 10cm to jako pomeleš o 10čísel volantem a kola se nepohnou ?na místě to zkus , ne za jízdy.A cítíš že to jde chvíli naprázdno ? jesti ti to nedělaj jen ty gumy

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 8:59   Citovat  

mne robil acco to iste, ani na okreske ani na dialnici som nemohol pustit volant, pevne drzat dvomi rukami a furt dorovnavat inak som lietal pol metra prava-lava. po vymene jednej! podozrivej pneu to prestalo

Obsah fóra Honda-club.cz   
Divné houpání a cejtění nerovností na silnicích 3-4.
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina