Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
zabezpečení místa na parkování
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 16:39   Citovat  

Potreboval bych nejakym zpusobem zabezpecit misto kde parkuju s kamaradem.Mame to u baraku cca 10-15m.Vcera vecer nam tam nekdo provrtal nadrze.Je tam naprosta tma, mame problem s elektrikou.Asi by jse tam kabel natahnout dal, ale byl by to dost problem.Mate nejaky napady co tam dat? Napadla nas "falešná" kamera na roh baraku + svetlo na cidlo.

kazdopadne , kdo by mel nejaky napad, na co by nebyla potreba elektrika,tak sem s tim.

PS: napadlo me treba falesny svetlo na cidlo pořádnej výtlem ,ale to by se asi hned provalilo a mozna by ani vecer nepoznal,ze tam nejaky je..tak neco jinyho je to dobrý

Beru klidne i naslapny miny atd... s tim ze mi je sezenete Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 16:45   Citovat  

Ukrajince si zaplat Velmi šťastný... at se skovaj do krovi... Velmi šťastný a cekaj .. co takovej ten alarm... jak si das do auta .. a kdyz do nej nekdo bouchne nebo veme za kliku tak ti pride smska na mobil?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 16:50   Citovat  

Newer napsal:
Ukrajince si zaplat Velmi šťastný... at se skovaj do krovi... Velmi šťastný a cekaj .. co takovej ten alarm... jak si das do auta .. a kdyz do nej nekdo bouchne nebo veme za kliku tak ti pride smska na mobil?

Nabízel jsem už mladý, jestli mi ho nebude hlídat za to že jí mam tak rád. Úsměv Nevim proč,ale neprošlo to.
Alarm do auta je fajn,ale myslel jsem spíš něco "pasivního" ,ale jak nad tim přemýšlím, tak stejne nic jinyho na výber neni.Takze tam dáme svetlo a bude no.Asi to neresit,tady neni co vymejslet :/
   Návrat  
cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 17:11   Citovat  

jestli chces neco pasivniho pod auto tak tam nas...kakej pořádnej výtlem k tomu se nikdo neskloni aby vrtal do nadrze :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): zabezpeceni za hubicku
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 17:20   Citovat  

hhh dobrej napad...nenapadlo me nechat :mravenec: cely auto aby na nej nikdo nechtel sahat Je to tam. ,kazdopadne jsem si vybral toto zatim...

[web:6351cd04e7]http://vyrobce.svet-nakupu.cz/atrapa-kamery-s-hlinikovym-krytem/f-1/s-50/dp-58350/[/web:6351cd04e7]

btw,zkoumal jsem jak dlouho vydrzi blikat ta LED na baterky...a vypoctem mi vyslo zhruba rok, pokud neberem vpotaz vybíjení baterky samovolne... bral jsem baterie cca 1000mAh.Tak do toho pujdu...
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 17:26   Citovat  

hele a co třeba nějaké ty zákony? nemůžeš si přece namířit kameru na veřejné místo, byť to je atrapa. Lidé by si třeba mohli stěžovat, že jim porušuješ soukromí a podobný kecy...

Navíc, když to není ani u tvého baráku nebo garáže
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 17:33   Citovat  

namířím si ji na své auto.za 2) nikdo kolem neni ..na jednu stranu asi 150m na druhou stranu asi 6km Úsměv v tomhle problem nevidim.

[web:df6a9204f2]http://www.mapy.cz/#x=132978672@y=135329728@z=16@mm=F@ax=132976880@ay=135331008@at=muj%20parking@ad=parking[/web:df6a9204f2]

jak vidis ,kolem toho sediveho obdelníku je jenom nas barak + barak vedle , kde nikdo neni.Takze spis je problem,ze se tam lidi nepohybujou v tomhle Smutný
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 18:06   Citovat  

dobrý no, myslel jsem že je to ve městě, no a co si koupit rovnou pravou kameru Velmi šťastný a máš to sichr, staré video nebo komp na půdu a jedu. Mr. Green
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 18:12   Citovat  

snk. napsal:
namířím si ji na své auto.za 2) nikdo kolem neni ..na jednu stranu asi 150m na druhou stranu asi 6km Úsměv v tomhle problem nevidim.

[web:acb8d47bc0]http://www.mapy.cz/#x=132978672@y=135329728@z=16@mm=F@ax=132976880@ay=135331008@at=muj%20parking@ad=parking[/web:acb8d47bc0]

jak vidis ,kolem toho sediveho obdelníku je jenom nas barak + barak vedle , kde nikdo neni.Takze spis je problem,ze se tam lidi nepohybujou v tomhle Smutný

tak ted uz vime kam zatim v klidu jezdit loupit pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem joke pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 18:27   Citovat  

Také jsem myslel že myslíš prostor někde na sídlišti....a celkem se divím, že zrovna na takovéto místo jde někdo loupit....
V tvém případě by jsem nainstaloval reflektory s pohybovým čidlem, krom toho že to osvítí prostor, to i oslní a není pořádně vidět jestli někdo nekouká. Ta kamera nebo imitace je také dobré, ale imitaci by jsi musel umístit, tak aby si ji šlo hned všimnout. Možná by stálo i zato umístit na vjezd ceduli "PROSTOR MONITOROVÁM KAMEROU"
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 19:22   Citovat  

hele ... mam doma kameru .... nechtej vedet odkud je . ale je funkcni .. (zabespeceni jedne banky )... rad ti ji venuju za hubicku stejne se mi doma vali ... Velmi šťastný a nevim co s ni ... kdybys mel zajem pisni sz Úsměv muzu ti ji i nafotit jen nemam fotak takze bych musel od nekoho sehnat ..
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 19:27   Citovat  

wubec nevim jak to facha... vim akorat ze byla vyrazena protoze tu banku renovovaly... a ze kdyz byla nova tak stala snad 50 000 ... ae jako fakt nevim co s ni takze ^^... Mrk
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 20:02   Citovat  

vojt4s napsal:
hele a co třeba nějaké ty zákony? nemůžeš si přece namířit kameru na veřejné místo, byť to je atrapa. Lidé by si třeba mohli stěžovat, že jim porušuješ soukromí a podobný kecy...

Navíc, když to není ani u tvého baráku nebo garáže

Já myslím, že atrapou si můžeš mířit kam chceš.

Dal bych tam ceduli o monitorování a tu atrapu.
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 20:57   Citovat  

Newer napsal:
wubec nevim jak to facha... vim akorat ze byla vyrazena protoze tu banku renovovaly... a ze kdyz byla nova tak stala snad 50 000 ... ae jako fakt nevim co s ni takze ^^... Mrk

kdyby jí nechtěl, tak já bych věděl co s ní Úsměv
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 21:58   Citovat  

Bány napsal:
kdyby jí nechtěl, tak já bych věděl co s ní Úsměv

Velmi šťastný vyuzit bych ji dokazal taky ^^ ae nejak nejsem elektronicky zamerenej Velmi šťastný i kdyz mam prumyslovku s elektro oborem Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný skola me odradila rad ji prenecham nekomu kdo si s ni poradi : O )
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 22:22   Citovat  

dpc pripadam si jako ko...vul .... : stracham ve skrini ... a nemuzu ji najit... musim se zeptat matky jestli o ni nevi ...snad ji nevyhodila :X ...
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 23:36   Citovat  

snk. napsal:
hhh dobrej napad...nenapadlo me nechat :mravenec: cely auto aby na nej nikdo nechtel sahat Je to tam. ,kazdopadne jsem si vybral toto zatim...

[web:9f119d3361]http://vyrobce.svet-nakupu.cz/atrapa-kamery-s-hlinikovym-krytem/f-1/s-50/dp-58350/[/web:9f119d3361]

btw,zkoumal jsem jak dlouho vydrzi blikat ta LED na baterky...a vypoctem mi vyslo zhruba rok, pokud neberem vpotaz vybíjení baterky samovolne... bral jsem baterie cca 1000mAh.Tak do toho pujdu...

Takovy penize za atrapu, to uz bys snad sehnal funkcni i kdyz ne tak "dobre vypadajici"/odstrasujici...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 11:21  Naposledy upravil Newer dne 24.9.2008 , 11:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak sem kamerku nasel Úsměv je to philips LDH 6721/01
8 mm
mam k ni i takovej ten drzak co se prisroubuje nekam na zed ... pripojuje se asi pomoci koaxialniho kabelu je tu nejaka pripojka na nej .. a vedle nej je jeste jedna pripojka Velmi šťastný tak nevim na co je .. kdyby byl zajem .. udelam fotky.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 11:31   Citovat  

me se líbí ze ta kemra jeste bliká. JJ svetlo co oslní a nějakej nápis, ale co si budem povídat,dnesk ajsou schopný ti nechat lísteček za stěračem, že ti děkujou.. že jsi jim k tomu rozsvítil, že na to nevidel to mi hlava nebere
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 14:23   Citovat  

naky ty fotky.

Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
zabezpečení místa na parkování
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: